Taketo by som mozno spravil ja, ale od uplinka by som to necakal.
Myslim ze mi vade ze je to cele nejake zlte, take mrtve.
Pri uplinkovi sa uz ani snaha neceni, latku si dal sam dostatocne vysoko
//nvm, u nas vcera hrmelo a chumelilo : )
dnes je stvrtok, ziaden specialny den...proste letopryja napísal:Mne sa to logo nahodou paci. Milujem leto, slnko, plazove party a to logo mi to vsetko veeelmi pripomina. Taka pozitivna letna energia z toho vyzaruje.
A co je to vlastne dnes za den?
áno, ale neodsúhlasilo sa zatiaľzelovoc napísal:neuvazovalo vedenie nad novym logom? teda nie to cim nas uplink obstastnuje pravidelne ale uplne nova grafika/typografia loga? (neviem ci som to spravne nazval)
styl ktory budujeme dlhe roky len tak zmenit? Jasne ze sme nad tym neuvazovali a ani uvazovat nebudemezelovoc napísal:neuvazovalo vedenie nad novym logom? teda nie to cim nas uplink obstastnuje pravidelne ale uplne nova grafika/typografia loga? (neviem ci som to spravne nazval)
preto všetky veľké firmy a spoločnosti menia svoje logotypy každý rok, pravda?wladas napísal:zmena je zivot jak sa hovori
Radikálna zmena logotypu by bola IMHO na mieste v prípade ak by sa zmenila tematika fóra, poprípade by na doméne hojko.com vznikol iný web.wladas napísal:zmena je zivot jak sa hovori