Logo
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nebol by niekto taky dobry a neposlal mi na ucet 10 000 SKK? Som dobry chlapec z Bratislavy, mam rad ludi a zvieratka. Staci aj 9 000

Kedy ludom zapali ze aj design je praca ako kazda ina? Preco ste ochotni platit tisice za idiotske kurzy jazykov, salony krasy, cvicenia, poradenstvo v oblastiach od vymyslu sveta [proste obvykle mastne platene darmozracstvo] a neviem coho vsetkeho ked sa to mozete sami naucit? A tam kde by ste mali platit tak tam sa snazite so vsetkym vy**** ako len viete...
Najviac ma doraza ked je firma ktora si plati 100 billboardov po Slovensku, kazdy tak 20-30k/mesiac a potom na webe, logu, alebo comkolvek zjednava par korun
sorry ze som to napisal prave pri Tebe, ale zacina ma to trosicku iritovat.
Kedy ludom zapali ze aj design je praca ako kazda ina? Preco ste ochotni platit tisice za idiotske kurzy jazykov, salony krasy, cvicenia, poradenstvo v oblastiach od vymyslu sveta [proste obvykle mastne platene darmozracstvo] a neviem coho vsetkeho ked sa to mozete sami naucit? A tam kde by ste mali platit tak tam sa snazite so vsetkym vy**** ako len viete...
Najviac ma doraza ked je firma ktora si plati 100 billboardov po Slovensku, kazdy tak 20-30k/mesiac a potom na webe, logu, alebo comkolvek zjednava par korun
-
Kibo
Hardcore addict
musim suhlasit s uplinkom, je ine ked chce niekto avatar, este prizmurim oko nad logom pre daku webstranku ked viem ze chalan ma dake male forum a nic na nom nezaraba, ale ked uz chces logo pre firmu... bez urazky
zadarmo ani kura nehrabe a z tvojho "inzeratu" nevyznieva mozna odmena, sorry ak som sa ta dotkol
musim suhlasit s uplinkom proste ako napisal tvorba grafiky a webdesign je bezna normalna praca ktoru ma aj svoju hodnotu...vsade vo svete chcete graficke navrhy chcete weby fajn ale zaplatite....len si myslim ze u nas sa tento typ prace berie ako dobry skutok pre blizneho...a dost dlho bude trvat kym si ludia zvyknu...
a maju 2 moznosti: - bud sa to sami naucia alebo ked to nevedia tak si za to budu musiet zaplatit
proste ludia by si mali uvedomit ze ti ktori robia takyto druh prace tak musia tam vkladat svoje nadobudnute vedomosti niekedy aj tazko a hlavne svoju fantaziu a trva to strasne dlho....skuste si tak len sadnut a hodit na papier obycajne logo pre firmu ak mate temu pc a uvidite ze to neni take jednoduche...
a maju 2 moznosti: - bud sa to sami naucia alebo ked to nevedia tak si za to budu musiet zaplatit
proste ludia by si mali uvedomit ze ti ktori robia takyto druh prace tak musia tam vkladat svoje nadobudnute vedomosti niekedy aj tazko a hlavne svoju fantaziu a trva to strasne dlho....skuste si tak len sadnut a hodit na papier obycajne logo pre firmu ak mate temu pc a uvidite ze to neni take jednoduche...
-
uplink
VIP
to logo je vektor? Asi ano, vyzera tak. Len co ma ta tema plamienku spolocne s pc? Ci to ako agro, ako agresivny [agresivne ceny a tak]? Len ma zaujala etymologia loga. Ako spomenul kolega nadomnou, posunul by som napis od loga, resp. proporcionalne zvacsil ten plamienok ku napisu, aby z toho bol pouzitelny logotyp. Ak si to nenapisal len z trucu tie ceny, tak na buduce ich napis dopredu a mozno sa Ti postasti ziskat aj lepsie logo.ertre napísal:mozete LOCK diky a ozaj tu odmenu som tam zabuddol napisat
SKK: 5000
EUR: 150
USD: 185
Väčšinou vyplácame v Eurách.
A logo som si spravil vlastne
-
nejakymarko
Addict
-
nejdeoto
Expert
dajte si to vyhladavat podla cisla obrazku... mate ho v nazve
sice som to skusal len tak, z prdele, ale to ze je taky blby... som netusil..
pán grafik sa nám vyfarbil
http://images.google.com/images?client= ... a=N&tab=wi
http://www.templatesbox.com/premium-tem ... late44.htm
Krem vsetkeho ostatneho, riadne si to tym textom domrviiil
mimo toho, keby si aspon z casti rozumel grafike.... by si tot0 ako logo nepouzil...
mimo toho, keby si aspon z casti rozumel grafike.... by si tot0 ako logo nepouzil...
-
uplink
VIP
no vidis, ak to ten chytrak naozaj pouzil niekde na webe, tak ho mozes zazalovat a dohodnut sa s firmou co ma autorske prava na ten template/logo. Ked z neho vysudia lowa, tak sa mozes dohodnut na proviziinejdeoto napísal:dajte si to vyhladavat podla cisla obrazku... mate ho v nazve
-
NuSuey
Professional
tento topic by sa mal asi presunut do kategorie vtipy
jezus
akoze nechapem "inteligentov" ako zakladatel temy co chcel vsetko zadarmo, a "inteligentov" ako ten co tu hodil template loga a este by zato chcel peniaze .. omfg.. jezus..
nic v zlom ale retardacia u beznych ludi zacina asi stupat :O
ak robim web - robim to v notepade, znak za znakom.. cize vsekto si napisem sam, ak dizajn .. tiez vsetko sam ..
preco ludia maju vo zvyku pysit sa cudzim perim?
akoze nechapem "inteligentov" ako zakladatel temy co chcel vsetko zadarmo, a "inteligentov" ako ten co tu hodil template loga a este by zato chcel peniaze .. omfg.. jezus..
nic v zlom ale retardacia u beznych ludi zacina asi stupat :O
ak robim web - robim to v notepade, znak za znakom.. cize vsekto si napisem sam, ak dizajn .. tiez vsetko sam ..
preco ludia maju vo zvyku pysit sa cudzim perim?
-
blazer
Professional
Tak to gratulujem ked uz aj templatemonster maju zaujem o tvoje logos/designsuplink napísal:no vidis, ak to ten chytrak naozaj pouzil niekde na webe, tak ho mozes zazalovat a dohodnut sa s firmou co ma autorske prava na ten template/logo. Ked z neho vysudia lowa, tak sa mozes dohodnut na provizii...teda ak nebude dostatocne rychly a neodstrani to logo zo svojej stranky
, ako to spravilo v mojom pripade templatemonster