mam obrazok, na ktorom som odstranil pozadie a je teda transparentne. Je vo formate GIF a ked ho vlozim na stranku tak mi tam to pozadie ukaze - biele. Ako to mam spravit ? Vdaka
Logo transparetne pozadie -> WEB
Logo transparetne pozadie -> WEB
Zdravim,
mam obrazok, na ktorom som odstranil pozadie a je teda transparentne. Je vo formate GIF a ked ho vlozim na stranku tak mi tam to pozadie ukaze - biele. Ako to mam spravit ? Vdaka
.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Logo transparetne pozadie -> WEB
Musíš gif uložiť s alfou, teda s alfa kanálom, nezabudni že je len 1 bitový, takže budeš musieť uložiť matte color takú, aká bude priemerná farba pozadia.
No s alfa kanalom to to ulozil ale nejde mi to. Nemas na to nejaky navod ?
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2012, 16:09)
No uz sa mi to podarilo, len mam hranate rohy, ako to upravim ? Nech su oble.
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2012, 16:09)
No uz sa mi to podarilo, len mam hranate rohy, ako to upravim ? Nech su oble.
-
audiotrack
VIP
vyser sa na gif, na net patrí png. Ani rohy nebudú hranaté, ani transparencia ti nebude blbnúť
Skusal som to aj tak aj tak.. To logo je v ovale a stale je take "hranate" pri koncoch.. Rozlisenie 180x60 px .
-
audiotrack
VIP
pošli, upravíme
Viete mi upravit tento obrazok do velkosti 130x130px tak aby nemal hranate okraje pri odstranenom bielom pozadi?
- Prílohy
-
- raspi.jpg (8.77 KiB) 345 zobrazení
Nie je to zle len ak by sa ti este chcelo pohrat s pravou stranou, kedze tam este trosku su biele okraje, tak to by bolo fajnlowmanek napísal:Staci takto?