Takže takto premýšľajú tí retardi ktorí lol hrať nevedia?noone napísal:Ja hravam LoL. Nie som ziadny skiller a je to naozaj jednoduchsie ako dota. Nepotrebujem sa na to az tak sustredit a tak si pri tom viac oddychnem. Ak mas viac skillu asi dota, ak nie radsej LoL. Navyse ako si nechces platit betu, tak si mozes s LoL skratit cakanie. Vyhody/nevyhody tu boli spomenute.
Ah bože, a ja som si myslel Že sú to poliaci alebo 12 ročné deti.
LoL je "jednoduchšie" ako dota, alebo skôr user friendly než dota.
Už len samotný systém nakupovania je oproti dote jednoduchší.
Na dote som nikdy nechápal, prečo musím jeden item skladať u 3ch rôznych obchodníkov. Na nákup itemu v dote nie je potrebný skill, ale množstvo odohratých hier (strávených nakupovaním) alebo proste dobrú pamať. V lolku máš všetko po kope. Toto ma na dote vždy odrádzalo. Proste ja kým som nakúpil tak prešli 2 minúty, pretože som musel zistiť kde čo kto má. No a keď som u obchodníkov na základni nenašiel čo som potreboval a zistil som že je ešte niekto v lese tak s pánom bohom.
Čo sa týka recall do base, tak tu je to ozaj len vec vkusu. Proste dota je hardcore v tom, že tam si musíte svoj život, manu a všetko vážiť, pretože návrat na base a späť na lajnu stojí hóóódne času. Ja som spokojný s tým, ako je to v lolku. Mapa je menšia, recall nič nestojí (okrem straty levelu a kripov oproti tvojmu oponentovi).
Že na lol netreba skill? Ale no tak. Keď to hrať neviete, tak sa na to buď vyserte, alebo sa to hrať naučte. Nie hru odsúdiť po niekoľkých neúspechoch. Alebo aspoň prestaňte na hru kydať, keď v nej máte odohraných 10 hier.
Ja dotu tiež nehrám pretože ju hrať neviem a je na mňa moc zložitá.
To že je zložitejšia ako lol pre mňa neznamená že je lepšia.
Tiež nemôžem merať skill hráča tým, že už len naučiť sa vôbec hrať dotu a vedieť čo kto robí je skill (aspoň pre mňa, ja som v dote proste stratený).
Nedokážem ti doporučiť ktoré zo spomínaných je lepšie. Hon a dotu2 som len videl, lol hrávam.
Mne lol vyhovuje a keď chceš zistiť ktoré máš hrať, tok vyskúšaj sám.
btw hovoril som o dote 1, nie dote 2.
Ku grafike sa fakt nevyjadrujem.
//@TeaPack: Asi si Ťa odstránim z ignore listu. Pretože ma neskutočne bavíš
- nebudem písať k hre, ktorú som nehral
//
no co sa este nedozivem?TeaPack napísal:Aha, bavím ťa ? Tak to som neskutočne rádKľudne si ma vo svojom ignore liste nechaj lebo vieš kde ho mam...je mi jedno ake intrigy v tom boli, čo kto kde s kým a ako ale myšlienku som povedal....nemože predsa porovnať D1 s LoL. A keďže sa tu hraš na experta v LoL tak take veci by si mal vedieť.