Zdravim, nemá niekto nejakú prezentáciu, referát o lomených výrazoch? niečo s obrázkami alebo no proste dajaký dobrý materiál čo by som mohol dať do školy ako Polročnú Prácu Lomené výrazy.
Pilifo napísal:Ďalší poctivec, ktorému sa nechce robiť prezentáciu do školy. To je také ťažké pohľadať o tom niečo na wikipedii alebo trošku pogoogliť?
Som sa len pýtal či dakto nerobil podobné ... do školy. Si chcem uľahčiť prácu.
GothaR napísal:Toto je tak jednoducha tema, ze ti vsetku pracu usetri wikipedia, priapdne iny zdroj na webe. Staci to odstial skopirovat a dat do prezentacie.
Inac nechapem tieto referaty alebo prezentacie z matiky... Aj kamos musi robit do skoly referaty z matiky a nechapem ako sa da urobit referat napriklad z lomenych vyrazov
jozi3 napísal:Asi tak, dobre referát z dejepisu alebo z hoc ktorého iného predmetu pochopím, ale z matiky... Tí dnešní učitelia už fakt nevedia čo od nudy...
nie, ministerstvo skolstva chce vnasat nove prvky do "staromodnyych" ucebnych osnov na ktorych ja nic staromodne nevidim a tak sa inspiruju inteligentnym systemom z USA, kde to robia takto cez referaty....super budeme vsetci dementi ako americania...ktorych ked sa opytate nech povedia stat na U nepovedia USA ale Yugoslavia
mirak2 napísal:nie, ministerstvo skolstva chce vnasat nove prvky do "staromodnyych" ucebnych osnov na ktorych ja nic staromodne nevidim a tak sa inspiruju inteligentnym systemom z USA, kde to robia takto cez referaty....super budeme vsetci dementi ako americania...ktorych ked sa opytate nech povedia stat na U nepovedia USA ale Yugoslavia
alebo utopia
k teme: www.google.com + ms powerpoint = urcite menej minut prace ako cakanie na godota