LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

neviem ale podla mna to cestovanie v case mi pride dost vhod.. je to dost zaujimave.. a predsa nemozete to odsudzovat ked vsetci vieme ze LOST je sci-fi serial.. pochopte ze je to uplne iny serial ako PB.. uz ked hned v prvej serii sme predychali to, ze na ostrove je ladovy medved a potom aj to ze tam je ten cierny dym a ze ludia na ostrove maju vidini svojich rodin, znamych tak nemoze byt cestovanie v case? je pravda ze tymto si scenaristi udrzali velke pole napadou ktore mozu do konca serii natahovat.. ale otom je predsa serial ne? ano je cudne ze zrazu cestovanie v case, ale aspon to ma nejaky zmysel a nieje to bezdovodne.. a myslite, ze keby nebolo cestovanie v case ale ostrov by sa naozaj premiestnil tak to by uz bolo v poriadku?? tiez je to hovadina ze ostrov sa premiestni pokrutenia jednim kolesom.. som rad ze to tak nieje a vymysleli nieco originalnejsie.. mno a teraz ma ukamenujte..
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Je tam plno nezrovnalosti.. (tym nemyslim ladoveho medveda, čierny dym a podobne.. to im žeriem, pretože nikto nevie o čo sa jedna a každy netrpezlivo čaka ako to vysvetlia, proste skvela mystery) ale hovorim o veciach ako spominana (ne)zmena minulosti pri cestovani alebo toto :) lenže ja ten serial dokukam, aj keby tam začali poletovať ružove velkonočne zajace s laserami na hlavach a čipkovanych pyžamach.. :) chcem proste vedieť čo ako kedy prečo! :D ešte toho mame pred sebou dosť.. takže nezahadzujem šance.. inak myslim, že scenaristi vraveli o točeni 5-6 serii(vraveli presne čislo, len si to nepamätam).. a koniec.. čiže do nekonečna to naťahovať nebudu.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ja to teraz pozeram ako taky druhorady divak, po pozreti sa kusok pozamyslam, ale nehladam nejake info na forach. Dopozeram to a potom si precitam nejaky komplexny clanok, kde sa vsetko vysvetli... inac takyto serial brat to televizie je risk, mozno prve casti su zaujimave aj pre bezneho divaka, ale potom ho to musi prestat bavit, lebo rozumie akurat tak dabingu, ale o com rozpravaju postavy to ani omylom a plus viem dobre ako pravidelne som pozeral serialy takehoto typu v TV... :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Old Dirty Bastard napísal: scenaristi vraveli o točeni 5-6 serii
jj bolo spomenutych maximalne 7 serii ..A jasne, ze to neradno porovnavat ci uz s natahovanim Prisonu, kde netusili vobec co a ako bude ani na zaciatku..Kdezto Lost uz ma iste ako skonci, kedze sam herec z lostu Jack bol oznameny ako to skonci..Neocakavam teda natahovanie a ani toto cestovanie v case nepovazujem za natahovanie, kedze isto to tak bolo planovane a samozrejme je to mystery+sci-fi serial, tak mi to ani nevadi. Je to aspon jeden z minima serialov, ktory v dnesnej dobe zaujme divaka a donuti ho mysliet..
ale si uneseny Lostom a prehliadas vsetko co sa deje, ci je to dobre alebo zle, ci to ma logiku alebo nema, ci ma vobec dana situacia vysvetlenie alebo nie.
A ako moze mat dana situacia vysvetlenie, ked este serial neskoncil? Ci v jednej casti maju daco zamotat a hned tu vec ozrejmit? Vsak je to serial, ktory este neskoncil, takze logiku a vysvetlenia ocakavam pred koncom serialu..Ak potom nedostanem odpovede na otazky, tak az vtedy niektore veci odpisem..
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ja chcem spravit tak, ze si kuknem teraz vsetko od prvej serie a potom naraz dam aj vsetky diely z tejto novej serie, to mi nejaky ten patek zaberie a budem aspon v obraze :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Kazdeho tu neuveritelne zaujima ako to ty chces spravit.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ako uz to trochu dava zmysel...tato 4 cast ukazala ake su mrtne moznosti rozvoja dejovej linie od samich zaciatkov vdaka cestovaniu v case...
tejto casti davam 90% :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To je bordel. Ak som si dobre vsimol v tretej casti, tak pri tom cestovani case sa premiestnia len osoby a ich zbrane, ale teraz sa presunula aj lod na ktorej plavali..., to bude asi tym, ze tu lod pouzivali, resp. boli s nou v kontakte. To ale teraz neriesim, skor ma zaujima vec, ze preco isli po nejaky motorovy cln na plaz, ked boli v uplne inom case. To, ze utekali neviem komu a dosiel zablesk, tak som uplne tusil, ze sa ocitnu v burke, ved co ine zaujimave by mohlo prist, ale aby serial isiel dalej, tak bolo vopred jasne, ze sa im nic nestane. Celkom prekvapive v zavere, ze Jin prezil a aj to, ze ich nasli francuzi vratane Russauovej ci ako sa pise, takze Jin sa vratil v case, comu znacne aj sam pochopil, lenze teraz ma zaujima preco aj Jin sa presunul v case??? Ak sa presuvaju len ludia na ostrove, tak sa musia presuvat vsetci, cize aj druhi a Jin bol niekde v mori, teda bol uz vyplaveny na breh, ak som si dobre vsimol. A aby toho nebolo malo, tak preco ide Sun po Benovi, ci prave jeho vini za smrt Jina, ktory napokon aj tak zije, hmm??? Dufam, ze mi Soviet poskytne odpovede na moje otazky - anglicke dristy ci teorie z netu sem ani nepis.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Vraveli, že aj ludia v určitej vzdialenosti okolo ostrova sa tiež vratili v čase.. Podobne ako Daniel na lodi.. bol mimo ostrova a vratil sa tiež, čiže prečo nie Jin no :D

//a ohladom tych druhych... prečo sa nepresunuli :) ved druhi su druhi... už nam dokazali, že vedia spraviť kadečo a bohvie čim disponuju.. aj Richard ked stretol späť v čase Locka.. prvykrat si ho pamätal..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

lol hojko..a ty si co myslis ze ja som vsevedec? :?

K casti: Sprvu to zacinalo ako trochu nezazivne, kedze kate a jeho dieta mi povacsine pride nudnejsie..Avsak ked zacali ukazovat opatovne ludi na ostrove, tak sa veci zamotali..Ale je jasne ze Sun si najala niekoho na spehovanie Bena..A v tom hoteli jej prisli papiere co robil atd vid: Photos, a v papieroch sa pise o jeho sledovani.
Team Danielly R., ktory rozpraval po francuzky spomenul vo svojej reci nieco o nasledovani cisel, co zacina byt tiez celkom haluzne. Anglicky preklad.
Jin samozrejme cestuje case spolocne s ostatnymi.Inak sa neda vysvetlit jeho "rovnaky vyzor" v case kde stretol Danielu R.
Inak jeden chlapik celkom pekne "vysvetlil" preco sa Jin premiestnil s ostrovom a helikoptera nie.vid.
Inak co ked rozpravanie medzi Johnom a ostatnymi na ostrove, ked sa presuvaju do minulosti, su tie zvuky, ktore poculi ludia na ostrove v pritomnosti (myslim to sepkanie)?

No nic este daco postudujem, bo som touto castou nacisto pomateny aj ja. :(
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

no takze imho seria zacala celkom v pohode ... otazky sa naozaj skor vyjasnuju ako vyvstavaju nove ...

jedine to jinovo cestovanie casom ma rozhodilo ... to by musel plavat rychlejsie ako phelps aby predbehol helikopotvoru, kedze v case premiestnenia bol (relativne velmi nizko letiaci) vrtulnik uz celkom blizko ostrova a vybuchnuvsia lod bola radovo desiatky km od ostrova (uz si presne nepamatam kolko to vraveli) :roll:
ale chcem verit ze sa to vysvetli .. casom ... dakedy
eNeS
Light Professional
Light Professional

ano jin by nestihol prist do toho casoveho pola aby sa mohol aj on cestovat v case.. ktovie ako to je, ale je moznost aj ze ten vybuch ho tak odpalil ze zaletel az do toho casoveho pola :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Soviet napísal:Inak co ked rozpravanie medzi Johnom a ostatnymi na ostrove, ked sa presuvaju do minulosti, su tie zvuky, ktore poculi ludia na ostrove v pritomnosti (myslim to sepkanie)?
zaujimava teoria.. ale ved stale, ked počuli to šepkanie, tak boli na blizku ti druhi.. verim, že objasnia aj zahady okolo nich.. spomen si kolkokrat sa len tak z ničoho nič zjavili a rovnako aj zmizli.. ako duchovia..
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

A nejde Sun nahodou po Jackovi? Ved Jack spominal ze "Sun ma vini z..."
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Myslim, ze Ben ukludni Sun tym, ze Jin zije, nemyslite?
eNeS
Light Professional
Light Professional

heker napísal:Myslim, ze Ben ukludni Sun tym, ze Jin zije, nemyslite?
a odkial by otom vedel?
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ben vie vsetko ... ale kludne mu to mohol povedat Mr. Bentham ... neviem ci bol aj za Sun .. to tam myslim nespominali
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

OOOOO bozeee tato 5 cast je presne to preco serial LOST tak neskutocne milujeeeem :)

tejto casti davam 100/100
VeOq
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VeOq »

nemám rad serial lost, nepaci sa mi...
jackb
Redeemer
Redeemer