Mno, La Fleur je jedna z tych casti, co mi zdvihla adrenalin a nadrzanost na dalsiu cast. Ale hned ma schladila sprava, ze dalsia cast bude po 2 tyzdnoch.
Ludia, pome nasadnut na lietadlo, letiet niekde na Fidži a snad niekde havarujeme,na nejakom podobnom ostrove..
den333 napísal:tak tato nova cast fakt woooow
jackb: nepochopil som tvoju otazku
citaj:
najnovsi stroskotanci, agentka, ktora eskortovala Sayda a ten moslimsky vyzeraju chlapik, ktory nasiel brokonicu v dakom dome, ktory vyzeral byt ako jeden z domov v dedine Dharmy, kde vsak ziju pracovnici Dharma inc.. Alebo to bol daky iny dom, na inej casti ostrova?
ti o ktorych si pisal ktori boli v tom dome, oni su na druhom, mensom ostrove na ktorom boli drzany Jack, Kate a Sawyer, kde su tie klietky pre zvierata
Fuuh tak nova cast nam dala nejake to opatovne info o diani na ostrove..Samozrejme Sawyer si na konci ich radsej odchytil inde,kedze sa dal dokopy s inou ako je Kate..Cast je sama o sebe celkom zaujimava a vieme, ze na ostrove bola aj socha, z ktorej ostali tie prsty Nechame sa prekvapit o dva tyzdne teda
Indigo napísal:No zaujimave bude, ako zacnu vnimat ini ludia co padli, ze je vlastne rok 76 a su tak trochu v zlom case
Ostatni ludia co padli sa neocitli v roku 76, oni sa ocitli v pritomnosti. Ked boli v lietadle tak nastal zablesk a v case sa presunuli iba Kate, Jack, Hurley a myslim ze aj Sayid.
Bastian0389 napísal:Som si isty. Keby sa presunuli vsetci, nemyslis ze v stanici Hydra kde boli Locke s Ceasarom by boli nejaki Dharma pracovnici? Nebol tam ziadny.
jasne, moja chyba. ten fakt o Hydre som prehliadol sry.
skoda ze som tu cast zmazal, vidim ze by som si ju mal pozriet este raz
vdaka tej soche sme sa dozvedeli, že ti druhi su tam už od pradavna fakt.. mna by zaujimalo, prečo sa ta socha priamo pred ich očami rozpadala.. snad neskôr vysvetlia.. rovnako by ma zaujimalo, odkial maju pôvodni obyvatelia take možnosti.. zbrane, oblečenie a blabla..
Old Dirty Bastard napísal:vdaka tej soche sme sa dozvedeli, že ti druhi su tam už od pradavna fakt.. mna by zaujimalo, prečo sa ta socha priamo pred ich očami rozpadala.. snad neskôr vysvetlia.. rovnako by ma zaujimalo, odkial maju pôvodni obyvatelia take možnosti.. zbrane, oblečenie a blabla..
tak pokial viem tak napr. dharma jedlo padlo padakom v jednej casti.. mozno z vonkajsieho sveta im posielaju takto veci..