LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kenny19
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kenny19 »

Preco sa tu zaoberate prestavkou? kazdy serial ju ma a aj bude mat, a cim je kvalitnejsi, tym je dlhsia, nechcete predsa telenovelu... Oni to totiz musia aj natocit, co trva par mesiacov, tocia na nejakych ostrovoch, boh vie ake tam je pocasie - mozno sa da tocit len v iste rocne obdobie, kto vie... A herci tiez potrebuju prestavku, ved mnohych hercov ste mohli vidiet aj v inych serialoch. Staci ist na imdb a pozriet sa.
ZHNiLa_KaCHNa napísal:2008? to je akoze reklamny tah ci co? ved to sa aj ti najstalejsi a najposlednejsi fanusikovia uplne vydrbu na tento serial. nechapem ich strategiu boja
Kto sa na to vybodne? Mas tu serialy a filmy ktorych natacanie bolo zrusene a obnovene po viac ako 10 rokoch a ludia to stale pozeraju. Za tu prestavku si to moze pozriet este viac ludi, cim serial ziska viac fanusikov.
hojko napísal:jackb: Neboj sa, nic sa nespravi, kedze podla oficialnych vyhlaseni sa Lost planuje na minimalne 5 serii, cize este dve. Predpokladam, ze ta stvrta by mohla zacat na jesen.
Mas pravdu, bud jesen alebo koniec roka. Neviem, ale mne sa zda ze vacsina serialov ktore pravidelne sledujem, maju prestavky stale v lete. Teraz je to LOST, PB, BSG...zrejme je to najvhodnejsi cas na natacanie
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

kenny19 napísal: vacsina serialov ktore pravidelne sledujem, maju prestavky stale v lete.
preco potom prestavka zima 2006 co sa tyka lostu?
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:preco potom prestavka zima 2006 co sa tyka lostu?
ja som nepovedal predsa ze to MUSI byt v lete, len ze vacsina serialov ma prestavku v lete. to nevylucuje prestavku v zime. treba si poriadne precitat co je napisane. a ta prestavka mohla byt bud kvoli natacaniu alebo spracovavaniu dalsich materialov...co ja viem, dovodov je vela, to si zistis na stranke lostu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

LOST 3. seria sa celkom pekne rozbehla podla mna, ak to mam porovnat so zaciatkom 3. serie.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Januar 2008 ? Uz ma prechadza totalne chut ...

A hlavne by sa mohli zacat konecne koncentrovat na to centrum ostrova.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Indigo napísal:Januar 2008 ? Uz ma prechadza totalne chut ...

A hlavne by sa mohli zacat konecne koncentrovat na to centrum ostrova.
Ved aj na tretiu seriu sme museli cakat... ako s pociatku ma to pochopitelne nasralo ze nebudem mat co pozerat, ale teraz mi to je sumi fuk, mozno si to este raz za ten cas pozriem a pospajam si viacej suvislosti :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hojko napísal:jackb: Neboj sa, nic sa nespravi, kedze podla oficialnych vyhlaseni sa Lost planuje na minimalne 5 serii, cize este dve. Predpokladam, ze ta stvrta by mohla zacat na jesen.
ja sa nebojim... ja to uz pozeravam len tak... ale januar 08 to ma stve... vzdy to pozeram ked pridem po tyzdni zo skoly ako relax a oni takto strasne :( :D
kachna
King
King

s03e19
konecne dobra cast!!!
malo to zapletku, malo zodpovedanych otazok a este viac nezodpovedanych. ale najviac ma zaujima naco potrebuje francuzska ten dynamit a co nechce povedat jack s juliet kate. a tesim sa jak dojde james do kempu s tou nahravkou
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Na zaciatku serialu som bol nadseny, ale teraz viem, ze plati: "V najlepsom treba prestat". Skutocne ma to prestava bavit. Budem to pozerat, ale dufam, ze to neskonci paralelnym svetom, zmenou casopriestoru atd... aj ked prave k tomu serial asi smeruje :lol:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

319 fajn, Locke ma zaujimavy vyvoj.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

319 ...dosť hustá časť..som zvedavý na dalšiu..vypadá že sa to ide skončiť táto séria dosť brutálne :)
kachna
King
King

inak co si myslite o tom co povedali jack a juliet ze este nie su pripraveni na tu informaciu?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:inak co si myslite o tom co povedali jack a juliet ze este nie su pripraveni na tu informaciu?
neviem ale podla traileru k novej casti sa to v nasledujucej asi dozvieme ;)
kachna
King
King

dair napísal:neviem ale podla traileru k novej casti sa to v nasledujucej asi dozvieme ;)
:lol: LOL :lol:
dobre si to zaklincoval.
mam pocit ze jack s juliet oieco planuju... ale neviem co :?
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hehe, ze este tri roky. No neviem, podla mna stratia dost divakov zbytocnym natahovanym a takmer nulovym dejom, ale aj ta strata divakov bude stacit na to, aby serial zarabal neskutocne miliony dolarov.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

v najlepsom treba prestat, preto sa mi paci styl heroes, bude sice dalsia seria, ale nove postavy a dej.
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

Posledná časť bola super, žiadny priemer teda šupa 19.časť. teším sa na posledné časti budú veľmi zaujímavé. Lost sa ináč definitívne skončí v 2010! Takže sa máme stále načo tešiť.
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

hojko napísal:Hehe, ze este tri roky. No neviem, podla mna stratia dost divakov zbytocnym natahovanym a takmer nulovym dejom, ale aj ta strata divakov bude stacit na to, aby serial zarabal neskutocne miliony dolarov.
uz tretia seria je kravina...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

podľa mňa LOST práve teraz ku koncu tretej série zabral na napínavosti. Ale Prvá séria bola aj tak najlepšia..No tri roky to je času ešte veľa..To sa ai už ani nedozviem ako ten seriál skončí :D
Napísať odpoveď