LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

aj ak najlepsia veta JACKa bola ked KATE povedal ze :Musime sa tam vratit...otazka znie :Preco :?:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Asi sa neciti dobre doma. Bol tam uz dost dlho. :hmm:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

hi ...kebyze to je pravy dovod tak by som im poslal jeden dopis :lol:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

p4ra napísal:Asi sa neciti dobre doma. Bol tam uz dost dlho. :hmm:
no neviem... podla mna sa odtial nejako dostali len oni dvaja (mozno este niekto s nimi) a doma to zahrali tak, ze ostatni to neprezili a jacka teraz tlaci svedomie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vyborne finale celej serie, asi jedno z najlepsich, mohol by som ho porovnat so zaverom jednej serie Simsonovcov, ktorej cast mala nazov Kto postrelil pana Burnse (cast prva).

Pozrel som si casti dva dni po sebe, ta prva (predposledna) bola vyborna, no druha (posledna) bola uplne super. Je mi len luto Charlieho, pretoze jeho postava sa mi zdala jedna z tych lepsich. Zomrel smrtou, ktoru mu predpovedal Desmond a on tomu uveril, takze miesto zachrany sa tam zavrel a nechal sa utopit. Ak som si dobre vsimol, tak Mikhailovi vybuchol granat v ruke alebo par centimetrov od dlane, hoci to bolo vo vode, nepredpokladam, ze to mohol prezit.

Ako sa to bude s Naomi, tak to vobec netusim, pravdupovediac som sa nad tym ani len nezamyslal, ale mam taky nazor, ze sa im z ostrova nepodari dostat a to uz len z toho dovodu, ze sa planuje natocenie este dvoch serii, takze si neviem predstavit o com by tie dve serie potom boli.

To, ze spominane zablesky boli zablesky mi vobec nenapadlo, to mi bliklo az ked som si precital Demonov prispevok, zda sa vsak, ze to tak urcite bude. Zaujimalo by ma kto bol ale na pohrebe, teda v rakve, kedze tam nikto neprisiel. Myslim, ze keby to bol niekto z ludi, ktori boli na ostrove a drzali spolu (Jack, Kate, Sawyer a dalsi...), tak by sa na tom pohrebe niekto objavil. Kto v tej rakve bol netusim, mozno Lock, no aj tak si myslim, ze by tam niekto prisiel aj napriek tomu, ze sa snazil ostat na ostrove a robil vsetko pre to. Jedno je vsak iste, ze podla toho utrzku v novinach to bol muz, takze Juliet je von z hry. Jednou z moznosti je aj Ben, ale prazdny pohreb mi na neho aj tak nesedi.

Ked v samotnom konci Jack hovori Kate, ze uz nemoze klamat, tak ma napada, ze by mohol mysliet nieco v tom zmysle, ze sa podarilo dostat jemu, Kate a Sawyerovi (Kate vravela, ze musi ist domov, tak asi zije so Sawyerom) z ostrova, ludom, ktori vysetrovali havariu lietadla povedali, ze neprezili. Tych si mohli nechat ludia z lode, ktora mala byt 80km od ostrova. Jack bol z toho psychicky na dne, ze im nedokazal pomoct, pretoze ako lekar cely zivot pomahal ludom, teraz vsak tymto ludom vzal zivoty a nechal ist na pospach druhych.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hojko napísal:ale mam taky nazor, ze sa im z ostrova nepodari dostat a to uz len z toho dovodu, ze sa planuje natocenie este dvoch serii, takze si neviem predstavit o com by tie dve serie potom boli.
No neviem kedy ale isto z ostrova odídu.To je jasné.A ešte budú tri série nie dve :D
hojko napísal:Zaujimalo by ma kto bol ale na pohrebe, teda v rakve, kedze tam nikto neprisiel.
S týmto sa nezaoberaj na jednom zahraničnom fóre je 589 príspevkov ohľadne toho kto je v rakve a aj tak to stále nevedia.

Môj názor je čím viac sa nad tým človek bude zamýšľať tým viac s toho bude sprostý :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

podla man to mohol byt v pohode Ben. ked bol v jednom zabere s Jackom,alebo Jamesom bolo vidno ze je o dost nizsi a do tej truhly sa IMO mohol zmestit.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Preco nesedi Ben? Jedine co do toho nesedi je ten novinovy utrzok, tam je meno predsa len iné. Ben predsa nemal rodinu, ked uz aj mal pochybujem, ze za tych cca. 40 rokov po jeho odchode na Ostrov onom este niekto vie. A predsa len, Jack mozno lutoval, ze ho odmietal jeho rady o Tretich - teda Bad Guys. Predsa to nebola zachrana lod, potvrdil nam to Charlie. Jack asi olutoval svoje ciny. Mna by zaujimalo ci to meno, ktore ma predsa vraj zacat na JO (meno) a koncit na ANATHAM (priezvisko) - je z New Yorku, ale nasli ho v Los Angeles. Ak je to pravda, tak mi neprichadza do uvahy nikto okrem Michael-a (toho, ktory zabil Libby a Annu Luciu)

Dokazom, ze sme videli FlashForward je aj datum na novinach 5. Aprila 2007 a mobil Jacka, ktory bol na svete az v roku 2006.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

podla priezviska nesedi nikto :( to znamena ze na neboztika si musime pockat az do februara :(
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Sovietovic napísal:ale ešte musíme uznať že tá truhla je moc malá pre normálneho človeka...a kedže ju chceli otvoriť popol tam nebude :D

/// ale keď sa ho ten típek v tom kostole(čičo to bolo) kde bola tá trhula pýtal že kto to bol že či rodina alebo priateľ tak on odpovedal NOBODY (NIKTO). Možno to bude ešte len nejaká postava ktorú sme ani nevideli :)
Takže, aby som to upresnil, Jack povedal "Either", nie "NOBODY".

Either je v preklade: buď, jeden, jeden alebo druhý, obidvaja, ktorýkoľvek z dvoch... a podobne. Ale to asi nie je príliš podstatné...

Inak super tie 2 posledné časti, teším sa na ďalšiu sériu. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Paul napísal:Takže, aby som to upresnil, Jack povedal "Either", nie "NOBODY".
jj druhý krát som to už počúval lepšie..ale v titulkách som mal Nikto :)
Dem0n napísal:Preco nesedi Ben?
No Ben nesedí preto ako si napísal.Lebo nebol z New Yorku.A ten mŕtvy bol z New Yorku.Čiže možno to bude Michael ale to sú len dohady.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Akurát čítam na jednom fóre nasledovné:
The body of John Lantham of New York was found shortly after 4 am in the 4300 block of Grand Avenue.
Ted Worden, a doorman at the Tower Lofts complex, heard loud noises coming from the victim's loft.
Concerned for tenants' safety, he entered the loft and found the body hanging from a beam in the living room.
According to Jaime Ortiz, a police spokesman, the incident was deemed a suicide after medical tests. Latham (sic) is survived by one teenaged son.
Memorial services will be held at the Hoffs-Drawlar Funeral Home tomorrow evening

Ževraj toto je na tom papieriku :) ale odkiaľ to chlapík má netuším.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sovietovic: O koho ide??? Lebo na take meno si vobec nespominam.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

hojko napísal:Sovietovic: O koho ide??? Lebo na take meno si vobec nespominam.
no John Lantham je meno toho, co mu bol Jack na pohrebe... toto je prepisane, to, co bolo na ustrizku z novin, ktory Jack mal... pise sa tam Latham (sic) is survived by one teenaged son takze podla mna to mohol byt micheal...
// dalej, co si myslite o Waltovi... ako sa tam dostal, ako pomohol johnovi "ozit" a ako vedel vo co go...?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vsak to je jasne co to bolo za meno, ale co za postava to bola okrem toho, ze bola v truhle?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dem0n, co hovoris by aj sedelo, ale na detail, ako mobil by som sa nespoliehal. Aj ja som si mobil vsimol, ale podla mna vela takych vsimavych nebolo. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Sovietovic: O koho ide??? Lebo na take meno si vobec nespominam.
No nevie sa o koho ide.Rozpráva sa o tom že niekto kto sa vráti z ostrova si zmení meno :)
makaveli napísal:dalej, co si myslite o Waltovi... ako sa tam dostal, ako pomohol johnovi "ozit" a ako vedel vo co go...?
No podľa mňa ten Walte je Jacob alebo niečo také ale ako sa tam dostal a čo mohol povedať Johnovi Lockovi ani srnky netušia :)
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

preco sa tvorcovia rozhodli zabit Charliho :cry: : http://www.eonline.com/gossip/kristin/d ... 982fbd4e87
je to po anglicky
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ďalšia pomôcka a to Jackove noviny:
http://losteastereggs.blogspot.com/2007 ... paper.html
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Podla vsetkeho sa nam cierny dym alias monstrum (podla vsetkeho ma spojenie s Jacobom) pretransformovalo do podoby Walta, aby presvedcil Johna dokoncit pracu :wink:

A ked sa uz sepka, ze clovek v truhle si zmenil meno... preco by si nemal zmenit identitu? To mi len potvrdzuje teoriu, ze je v nej Ben.
Napísať odpoveď