LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

nErD. ' z napísal:v tretej serii alebo v prvej casti druhej serie, neviem teraz presne kde spomenul ze nenarodil sa na ostrove, ze to bol oje* ;)...

a tá prestávka má kolko trvať ? nevieš ? ak bude...
on sa tusim nenarodil na ostrove , ale dosiel tam so svojim otcom.., ale k veci..
on sa mohol (Ben) , z toho ostrova dostat napr. ponorkou, tam ho mohli nafotit , a mohol sa vratit naspet na ostrov..., cas na to mal , kedze on tam zil na tom ostrove dlho predtym nez sa tam zrutilo lietadlo.. :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

aha už to dáva kus zmysel :) V Lock-ovom flashbacku dávnejšie vraj ukazovali ako Ben pracoval na letisku :) inak pridám tú fotku :)

Dva postrehy:
1. Prečo monitor nemá žiadne káble zo seba? :D :D
2. Ben drží niečo v ruke ako knihu alebo letenku

nErD. ' z citujem: "Na konci osmé epizody bude opravdu mimořádně zajímavý zvrat" prozrazuje Cuse "a jeho vyřešení mělo přijít v druhé části sezóny.". Ta je ovšem díky stále probíhající stávce scénáristů ve velkém ohrožení. "Může se tak stát, že fanoušci se budou cítit po osmí dílech zklamáni, protože těch osm dílů nebude definitivních." dodává Cuse. "
Prílohy
ben
ben
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mne sa zas zda , ze okrem knihy tam ma mozno aj zbra, vidno tak vzadu take cierne.., nejaky revolver :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A ďalší brutal postreh ktorý niečo musí vysvetľovať :)
Prvý obrázok je keď ide hore a druhý obrázok je keď ide dole..
Rôzne rámy obrazov..Istotne to nieje chyba LOSTu ale skôr nejaká zmena času ktorú spravil ten vyháňač duchov :)

+ ešte dodám že to číslo ktoré bolo v televízii v LOSTe tak sa tam normálne dá dovolať a povedia tam nasledovné:
Thank you for calling the Oceanic airlines flight 815 hotline.
Information is updated as the investigation procedes. investigations are through and as such may take a period of time to complete
At this time we do not have any additional information regarding crashed flight 815.
if you are a family member, or relative of a passenger on Oceanic flight 815 we are sorry for your loss. Detailed information is given during the daily family breifings, this briefing updates families on the progress of the investigation, and allows for questions to be asked of the medical examiner or coroner and other parties connected to the investigation.
Please contact your accident coordinator, or call back later for more information.
Prílohy
lostqg6.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Ben Linus napísal:I have answers!"
ale ja mam po najnovsej casti plno otazok :?
ale pacilo s mi to. len tak dalej
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:A ďalší brutal postreh ktorý niečo musí vysvetľovať :)
Prvý obrázok je keď ide hore a druhý obrázok je keď ide dole..
Rôzne rámy obrazov..Istotne to nieje chyba LOSTu ale skôr nejaká zmena času ktorú spravil ten vyháňač duchov :)
zaujimave, len mne sa zda , ze je to pomali aj iny dom...ked si vsimnes.. tie obrazky.., su celkovo rozdielne :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja si myslim ze ten dom absolutne s nicim nesuvisi
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

lost.cz napísal:Novinky ohledně zbylých dílů se mění jak počasí v dubnu. Tedy lépe řečeno - vyvíjejí se. V pondělí jsme psali, že stávka skončila a nové díly budou (pravda). V úterý jsme psali, že jich bude celkem 13, tedy 5 dalších (pravda). Včera jsme psali, že chybějící 3 ze slíbených 16 pro novou sezónu bude přilepeno k další sezóně (taky pravda). Nejnovější zprávou je, že Lost se vrátí po pauze nejspíše 24. dubna, ovšem začne se dílem s pořadovým číslem 8! Ano, ten který je už natočen a byl plánovan na konec března. Tvůrci to zdůvodňují tak, že zvrat na konci epizody 7 lépe sedí k očekávané pauze.

Vzhledem k tomu, komu je věnována epizoda 8, se dá očekávat, co to asi bude za zvrat. Takže nyní jedeme bez přerušení do čísla 7, pak následuje cca měsíc pauza a pak uvidíme zbylých 6 epizod. Ještě se v tom neztrácíte? Ne? Tak si ještě pamatujte, že ABC zvažuje přesun i ve vysílacím čase ve čtvrtek a Lost se bude vysílat o hodinu později (což nás středoevropany příliš nerozhodí). Namaste!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Takže dopozeral som s04e03 dosť haluz časť..Opäť sa nič nevysvetlilo ale viac zamotalo :( Čím ďalej mi časti LOSTu prejdú rýchlejšie..fakt napínavé a človek nevie čo môže od čoho čakať ..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Fuuuu, no takze vieme urcite, ze Ben a Sayid sa dostanu z ostrova a o to lepsie, ze bude pracovat pre Bena. Avsak bude zaujimave sledovat pre aky dovod to robi, pretoze asi len tak to nebude. Zaujala ma vec s tou raketou, boli na nej hodiny a zrejme mali sediet, raketa mala doletiet o par sekund, ale letela podstatne dlhsie a navyse nesedel ani cas, takze to by znamenalo nejaky casovy posun alebo co???
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Podla mna sa chcu Benjamina zbavit viaceri. Aby ochranil seba, vydiera nejakym sposobom Sayida. Az, ked sa jemu podari zabit vsetkych, kt. ohrozuju Bena, tak bude po vsetkom. Mozno?

Dobra cast, pacila sa mi. Ostalom som shocked na konci.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Jo, presne o tom to bude, ja som to hovoril uz skor. Ostrov ma viac ako polhodinovy casovy posun do minulosti /z este neznameho dovodu, tym elektromag. polom to asi nebude/, zaujimave je, ze vysielackou sa dorozumievaju realtime ...
Ja ocakavam, ze tieto casti budu flashforwardy, dajme tomu, ze odohravajuce sa v dakom casovom rozpati po tom, co sa dostali z ostrova a nasledne sa "oceanic six" znova vrati na ostrov. Viackrat nenapadne spomenuli, ze ich ostrov taha spat. Akym sposobom, to je tazko povedat. Mozno sa skarado mylim, ale vzhladom na to, ze je pred nami este 2 a 3/4 sezony a prec sa dostalo len 6 ludi ... alebo budu sledovani aj ti v normal svete, aj ti na ostrove subezne - to by ale asiq bola nuda, lebo kazdy by bol tam, kde chce byt.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

keď sčítate všetky čísla na oboch stopkách vijde vám na obidvoch 14 :D :D Tiež natom možno niečo bude :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Soviet napísal:keď sčítate všetky čísla na oboch stopkách vijde vám na obidvoch 14 :D :D Tiež natom možno niečo bude :)
Mozno ze ani oni sami o tom nevedia ze to tak dali, ku casti, no cakal som uz pohlad na lod...

Preco sa vsetci z buducnosti chcu vratit na ostrov je podla mna ten ze su v sucasnosti strateni, neveia sa zaradit, chyba im zivot z ostrova...

A vlastne uz vieme ze kto vsetko bude v "Ocean Six"?
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

SPOILERY

SPOILERY

Vieme uz s konca 3. série o dvoch (Jack a Kate) + na začiatku 4. sérií sme sa dozvedeli o jednom (Hurley) a teraz o ďalšom (Sayid). Myslite si, že "Ben" patrí k Oceanic Six?

SPOILERY

SPOILERY
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Dem0n: asi nie, bolo by cudne ze neletel a patri tam :)

Takze ti 4 su jasni, len ze ci nema niekto nejake uniknute info :)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

SPOILER
podla mna bude piatym Desmond
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ako tak čítam na jednom zahraničnom fóre ohľadne tých hodín tak sa tam píše aj niečo takéto:
Keď v 2hej sérii 17 časť doletel ten tovar na ostrov..tak najprv bolo počuť sirény bunkru ale tovar našli Kate a Hurley až niečo cez 31min neskôr.
A je tu aj jedna dosť možno aj pravdivá teória:
Celý ostrov sa nachádza 31min dozadu oproti okolnému svetu..Čiže Desmond nevidí budúcnosť ale prítomnosť :)

V angličtine je to lepšie vysvetlené:
There is no extra time they are just 31min behind off-island time. They don't add any time their just slightly in the past.
Someone said it before Desmond can see the present not the future.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

O tom Desmondovi by som pochyboval kedze on videl "buducnost" viac ako 8 hodin dopredu (napr. ked videl Charlieho ako v tej dzungli schytal tak prespali noc).
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

4ta seria - zatial ok, stale si to rad pozriem.
Napísať odpoveď