Louis Vuitton
Louis Vuitton
Ľudia, existuje tu na slovensku nejaký shop s touto značkou?? Myslím nejaký online shop.. ale bez fejkov prosím.. neviete o nejakom?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Louis Vuitton
Na Slovensku nie. Tu je zoznam shopov
http://www.louisvuitton.com/en/flash/in ... _entry_gb0 (hore si klikni na Stores)
Najbližšie máš Budapešť, Viedeň alebo Prahu. Na Internetoch nájdeš maximálne tak súkromné inzeráty a tam by som to veľmi neriskoval.
http://www.louisvuitton.com/en/flash/in ... _entry_gb0 (hore si klikni na Stores)
Najbližšie máš Budapešť, Viedeň alebo Prahu. Na Internetoch nájdeš maximálne tak súkromné inzeráty a tam by som to veľmi neriskoval.
tu mas akurat nejaky eshop na kabelky LV http://www.luxurybags.cz/sk/aktualni_na ... %20Vuitton
mmm zaujimave, ze sa da aj v takej branži podnikat...by ma zaujimalo, ako im to s tym poziciavanim kabeliek ide...
ale take strasne prachy dat za kabelku, keby som sa rozhodol dat 3000euro za kabelku...tak to by ta kabelka musela vediet upratovat, vysavat a umyvat riad
sice je aj druha moznost, chlapci mozete taku kabelku kupit svojej priatelke a tiez budete mat na nejaku dobu upratane, povysavame, umyte a navarene...
zaujimalo by ma kde LV sije kabelky...ale predpokladam ze asi v EU, snad maju aspon tolko ucty k zakaznikovi a nedavaju to sit do azie...to uz potom odporucam kupit LV kabelku na mileticke v BA...
ale take strasne prachy dat za kabelku, keby som sa rozhodol dat 3000euro za kabelku...tak to by ta kabelka musela vediet upratovat, vysavat a umyvat riad
sice je aj druha moznost, chlapci mozete taku kabelku kupit svojej priatelke a tiez budete mat na nejaku dobu upratane, povysavame, umyte a navarene...
zaujimalo by ma kde LV sije kabelky...ale predpokladam ze asi v EU, snad maju aspon tolko ucty k zakaznikovi a nedavaju to sit do azie...to uz potom odporucam kupit LV kabelku na mileticke v BA...
no kabelky sa vyrabaju vo Francuzsku ... nieco aj v Spanielsku a USA
-
maciatko99
Medium Star
Mam jednu LV, ktoru som dostala od rodicov, ale prilis sa mi nepaci a tak ju moc ani nenosim. Na Slovensku sa ale pravdepodobne tato znacka napredava, urcite sa vsak predava vo Viedni.
Aj je to písané vyššie.
Taktiež si myslím, že takáto značka moc online nepôjde, to je pre milionárov, ktorí si do toho obchodu zájdu.
-
p4ra
Redeemer
Ja si nemozem pomoct, ale nepochopim ludi, ktori tolko dokazu vyhodit za tieto veci. Keby som mal neviem kolko penazi, tak ani nahodou.
Co vsak dokazem pochopit je to, ze moj otec kupil mame na vyrocie 25 rokov manzelstva kabelku a cizmy. Ano, "trosku" sa pleskol, ale za to vsetko, co mama pre nas a neho spravila (prihliadnuc na jeho takmer smrtelnu havariu, moju prasknutu chrbticu, bratov titanovy clenok, mensiu operaciu srdca, atd..) - a vsetko, co s nami prezila si to zasluzi.
Ale aby si soplane, ktore su este na strednej skole, pripadne na vyske taketo veci kupovali, teda nekupia si lebo nemaju za co, ale aby otravovali priatelov a rodicov, nech im to kupia, aby mohli chodit, ako fifleny.. Nemam slov.
Co vsak dokazem pochopit je to, ze moj otec kupil mame na vyrocie 25 rokov manzelstva kabelku a cizmy. Ano, "trosku" sa pleskol, ale za to vsetko, co mama pre nas a neho spravila (prihliadnuc na jeho takmer smrtelnu havariu, moju prasknutu chrbticu, bratov titanovy clenok, mensiu operaciu srdca, atd..) - a vsetko, co s nami prezila si to zasluzi.
Ale aby si soplane, ktore su este na strednej skole, pripadne na vyske taketo veci kupovali, teda nekupia si lebo nemaju za co, ale aby otravovali priatelov a rodicov, nech im to kupia, aby mohli chodit, ako fifleny.. Nemam slov.
sak 99 percent tych fiflien nosi fake 
p4ra: Keby si zarábal 5-6 tisíc euro mesačne ver, že by ťa to zlákalo taktiež. Nevravím práve o LV ale iné drahšie značky, je to prirodzené podľa mňa. Zas si myslím, že LV je tak prefejkovaná značka, že kúpiť si to za tých napr. 500 euro tak ti ani človek neuverí, že to není fake, aspoň teda slovenská mentalita mi príde taká.
adameeec: Aspoň vidieť ich životné priority...
adameeec: Aspoň vidieť ich životné priority...
Nečudoval by som sa, keby p4ra zarábal viac ako si napísal.
Aj keby je to jeho osobná vec a taktiež veľké plus preňho ak financie odsúva na nižšie priečky v hodnotovom rebríčku.
-
p4ra
Redeemer
yazoo, tolko nezarabam (aby mal pinco klud a pokoj na dusi), ale zarabam solidne, resp. ovela viac, ako je priemer. Povedzme, ze take nieco by som si mohol dovolit 2x do roka v pohode. Ale aj napriek tomu by som si to nekupil. Proste tym netrpim. Ako priklad uvediem hodiny. Mam doma momentalne trojo hodiniek. Hodnota kazdych je viac, ako 800 EUR. Kupil som si ich v priebehu 5 rokov (aby som povedal pravdu, tak jedny som dostal od rodicov na Vianoce pred par rokmi). Uz tato cena sa mi zdala neskutocne prehnana, a potom som si uvedomil, ze som mohol mat hociake ine hodiny, za ovela menej penazi. Lenze sa mi tak neskutocne pacili, ze som neodolal. Na druhu stranu si vzdy poviem, ze som sa za ne nemusel nikde predavat, nikto mi ich nedaroval, neukradol som ich, takze mi nikto nemoze povedat ani pol slova.
-
maciatko99
Medium Star
Niekto dokáže vyhodiť veľa peňazí za auto, niekto potrebuje pre život najnovší mobilný telefón, niekto si dá záležať na svojom vzhľade, niekto považuje za dôležité mať drahé topánky na nohách alebo hodinky na rukách. Pre niekoho nehrajú peniaze až takú veľkú rolu a LV kabelku poteší. Niektorej žene stačí mať kabelku za 15 eur z galantérie a je spojná. Netreba tieto ženy dávať bokom, majú svoj štýl, potrebu a hlavne majú peniaze.
Až na to, že pri tom aute ti cenou rastú aj služby, bezpečnosť a v neposlednom rade aj atraktivita či reprezentatívnosť. To pri 500 eurovej kabelke nemôžem povedať, stále slúži na jeden účel. Možno tak tá "reprezentatívnosť" aj to je len umelé pózerstvo u nás na Slovensku.
aj pre priemernych ludiyazoo napísal:Taktiež si myslím, že takáto značka moc online nepôjde, to je pre milionárov, ktorí si do toho obchodu zájdu.
niesom milionar a potrpim si na znacky
A kupuješ u nich každý mesiac? Tiež si potrpím na značky, ale za LV by toľké prachy nedal, už len z princípu, že je toho plná riť na SK. V podobnej cenovej kategórii si doprajem radšej niečo od GUCCI-ho ako toto. Ovšem ak by som na to mal zbytočné financie.
yazoo ee LV ma malo veci ktore mi režu.. okrem šalov a zenskych kabeliek tam nemam co kupit 
Porovnaj si u aut napriklad strednu triedu akou je Passat a A4, dokazu ti ponuknut pohodlie, prijemne jazdne vlastnosti. U Audi mozes navyse hovorit, ze je to aktraktivita a reprezentativnost, ibaze sluzby a bezpecnost je na tom rovnako ako spomenuty Passat. Cena je vsak rozdielna, v pripade A4 si zaplatis za znacku, dostanes mozno o nieco lepsiu kvalitu. A takto je to aj s kabelkami, u LV platis predovsetkym za znacku, potom aj za kvalitu.yazoo napísal:Až na to, že pri tom aute ti cenou rastú aj služby, bezpečnosť a v neposlednom rade aj atraktivita či reprezentatívnosť. To pri 500 eurovej kabelke nemôžem povedať, stále slúži na jeden účel. Možno tak tá "reprezentatívnosť" aj to je len umelé pózerstvo u nás na Slovensku.
A kde sa to vyrába ? V Číne.