lubit 2 muzov sucasne
lubit 2 muzov sucasne
asi si poviete ze to nieje normalne a ja som s tiez nkdy nemyslela ze take nieco sa mi stane.mam najlepsieho kamarat uz 5 rokov a je to najuzasnejsi chlapec akeho so kedy poznala. zboznujem cas straveny s nim a vsetko co spolu robime.mne samej trvalo 3 roky nez som prisla nato ze sa toto kamaratstvo pre mna zmenilo. nemyslim si ze som clovek kt. si nieco zvykne nahovarat. ale stalo sa toolko veci kt. sa dali chapat ako naznak jeho zaujmu.ale ja som sa vzdy zlakla a zmenila temu. a v obdobi kedy som ho uz fakt lubila sa objavil dalsi muz.len tak nahodou. zodna na den z nas bol par. a do neho som sa zalubila samozrejme tiez. asi si myslite ze je stastie mat voch ludi, na kt. mozete mysliet ale je to desne o nervy. strasne to vycerpava.viete niekto poradt ako si vybrat medzi muzom skt. chodim uz rok a lubim ho a najlepsim kamaratom, kt. lubim uz neviem ako dlho?bo ja som uz zufala.a to uz davno niesom 15 rocna blbka co sa buchne do chlapca co pekne tancuje na diske...
Re: lubit 2 muzov sucasne
Ako by si sa cítila Ty, ak by si mala vzťah len s jedným z nich a ten by Ti oznámil, že má ďalšiu, ale že vás ľúbi obe?
No a s tým výberom - to prostem musíš sama vedieť.
No a s tým výberom - to prostem musíš sama vedieť.
no yo.. to su tie hormony
.
2 tyzdne chces mileho nezneho.. a 2 tyzdne (ako sa blizi ovulacia) nabuchaneho drsnaka, ktory ta prehne cez pracku:)
Rada? Tomu nabuchanemu borcovi nebude vadit, aj ked budes zadana
.
2 tyzdne chces mileho nezneho.. a 2 tyzdne (ako sa blizi ovulacia) nabuchaneho drsnaka, ktory ta prehne cez pracku:)
Rada? Tomu nabuchanemu borcovi nebude vadit, aj ked budes zadana
to ze nemas 15 neznamena ze mas rozum... pises tu veci do ktorych my nevidime, skus to sama zhodnotit najlepsie vo svojej hlave
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hovori sa ze lepsi vrabec v hrsti, ako holub na streche .... ale ked mas dost zrna, tak ziv holuba na streche, keby nahodou vrabec uletel

-
Bushido
Medium Professional
mozno by nebolo od veci dat si vo vztahu pauzu a rozhodnut sa co vlastne chces a urobit to skor nez zranis niekoho city... Mozno by si sa mala o tom porozpravat so svojim priatelom, mozno by to mal vediet a ak ta lubi mozno to pochopi a dokaze ti, ze ta nikto viac lubit ako on nebude...
Nemyslim, si, ze naozaj milovat sa da dvoch ludi. Ked si lubila toho kamarata, neco si sa davala dokopy s tvojim terajsim priatelom? Keby som bola na jeho mieste, a zistila to, tak by som ta asi zabila... A Jedy to napisal spravne. Ako dlho si s terajsim priatelom? Lebo zalubit sa, je nieco ako ze ta okuzli, ale nemusi to znamenat, ze ho milujes. Zijes s nim? Mozno by si nam mohla (alebo by si si sama mohla prehodnotit) tvoj vztah k nemu. Ako dlho ste spolu (z tvojho prispevku vyplyva ze asi menej ako 2 roky... ci?)
Hlavne je, ze pokial to takto budes tahat, tak to bude nefer voci nim dvom a samozrejme, ze nebudes stastna.
//znovu som si precitala tvoj prispevok, a pises tam, ze ten tvoj kamarat je najuzasnejsi chlap akeho si kedy poznala = something is wrong...
Hlavne je, ze pokial to takto budes tahat, tak to bude nefer voci nim dvom a samozrejme, ze nebudes stastna.
//znovu som si precitala tvoj prispevok, a pises tam, ze ten tvoj kamarat je najuzasnejsi chlap akeho si kedy poznala = something is wrong...
Ako spomínala Linnhe. Keď si ľúbila jedného, prečo si sa dávala dokopy s druhým? A keď navyše píšeš, že ten kamarát je najúžasnejší chlapec, akého si kedy poznala...Každopádne, budeš si musieť vybrať. Buď budeš mať jedného z nich, alebo ani jedného. S dvomi naraz to nepôjde. Poriadne si to premysli a urob, čo uznáš za vhodné. My ti konkrétne poradiť nevieme, keďže nevidíme do tvojej hlavy a citov.
v tomto pripade si treba uvedomit rozdiel medzi lubit a "lubit"lilien napísal: niesom 15 rocna blbka
Nieje ten tvoj nový známy len náhrada za kamaráta ?
Hoď sem ich fotky, nejakeho ti už vyberieme..
//Dievčatá a ephramko maju pravo veta pri tomto vybere..
//Dievčatá a ephramko maju pravo veta pri tomto vybere..
frikso - tvoj prispevok mi pripadal ako ten vtip o slovakovi, ktory si vyberal medzi zenami a nakoniec si vybral tu s najvacsimi kozami
ok, som OT takze k teme...
nikto z nas ti vyberanie medzi nimi dvomi nezhlahci. my netusime aky vztah mas s jednym a s druhym - to vies najlepsie sama. je tazke sa vzit do tvojej situacie. urcite by som nechcel byt na mieste tvojho priatela, ked sa prave rozhodujes, ktoreho si vybrat. sama si napisala ze ten kamarat je ten najuzasnejsi chlapec, ktoreho si kedy poznala a ze zboznujes cas straveny snim a to co robite. kazdopadne sa rozhodnut musis sama, aj ked ja osobne nechapem, ako si mohla zacat vztah s tym druhym, ked ten tvoj kamarat daval znamenia a myslela si si o tom to co si si myslela.
ok, som OT takze k teme...
nikto z nas ti vyberanie medzi nimi dvomi nezhlahci. my netusime aky vztah mas s jednym a s druhym - to vies najlepsie sama. je tazke sa vzit do tvojej situacie. urcite by som nechcel byt na mieste tvojho priatela, ked sa prave rozhodujes, ktoreho si vybrat. sama si napisala ze ten kamarat je ten najuzasnejsi chlapec, ktoreho si kedy poznala a ze zboznujes cas straveny snim a to co robite. kazdopadne sa rozhodnut musis sama, aj ked ja osobne nechapem, ako si mohla zacat vztah s tym druhym, ked ten tvoj kamarat daval znamenia a myslela si si o tom to co si si myslela.
to mas tak ked zacnes chrapat s chalanmi prilis skoro a potom si neuvedomujes priority ani vaznost situacie...
your choice, your life, your responsibility
// hello mr.troll :3 2/10
your choice, your life, your responsibility
// hello mr.troll :3 2/10
no...to ste mi teda velmi neporadili
1.keby som bola na mieste mojho priatela:tak strielam
ja viem
2. preco som zacala chodit s priatelom?ano priznavam:to zacalo z mojej strany asi vypocitavo.ja som totiz prvy mesiac myslela, ze ked si proste najdem niekoho, tak ma prestane zaujimat najlepsi kamarat.no a ono sa z neho vyklul velmi dobry muzsky a ja som dotoho hupla, ze ani neviem ako...
3.ja nechcem nechat priatela\ja ho mam uz prilis rada a cim viac casu som pri nom, tym radsej.... ja sa vas skor pytam ako mam zabranit tomu,aby sa mi v hlave motal ten kamarat...a uz som skusila moznosti nestretavat sa snim aj najst mu novu priatelku:nepomohlo
...tak teraz budte za chytrych!!!!!!
...a pisem to sem preto, lebo sa nemam komu zdoverit a vas nepoznam a vasa nevedomost konkr. okolnosti by mi mohla dat nezavisly pohlad
1.keby som bola na mieste mojho priatela:tak strielam
2. preco som zacala chodit s priatelom?ano priznavam:to zacalo z mojej strany asi vypocitavo.ja som totiz prvy mesiac myslela, ze ked si proste najdem niekoho, tak ma prestane zaujimat najlepsi kamarat.no a ono sa z neho vyklul velmi dobry muzsky a ja som dotoho hupla, ze ani neviem ako...
3.ja nechcem nechat priatela\ja ho mam uz prilis rada a cim viac casu som pri nom, tym radsej.... ja sa vas skor pytam ako mam zabranit tomu,aby sa mi v hlave motal ten kamarat...a uz som skusila moznosti nestretavat sa snim aj najst mu novu priatelku:nepomohlo
...tak teraz budte za chytrych!!!!!!
...a pisem to sem preto, lebo sa nemam komu zdoverit a vas nepoznam a vasa nevedomost konkr. okolnosti by mi mohla dat nezavisly pohlad
napis si plusy, minusy.. a jedneho si vyber. bez kompromisov
.
a prestan sa tu prosim stylizovat do pozy chudery (aj ked v istom slova zmysle......)
.
a prestan sa tu prosim stylizovat do pozy chudery (aj ked v istom slova zmysle......)
lilien: draha a co chces, aby sme sa za teba rozhodli? rozist s jednym z nich, pripadne s obomi sa nemame namiesto teba? vyvysovat sa tu budes a nevezmes si z toho nic, ze v podstate oboch vodis za nos a mala by si s tym skoncit, ale ako, to uz je na tebe. Toto je forum, nie psychoanalyza.
-
Alex481991
Medium Star
to mi niečo neskutočne pripomína ale v mojom pripade som ja som bol ten dobry kamarat (dokonca presne sedi aj ten čas ako si sa poznamenala tych 5 rokov
), žiaľ pre mna sa to neskončilo pozitivne respektive neskončilo sa to laskou (možno tak jednostrannou ale to už je iny pribeh
). Ale k teme, vybrat ti ho určite nemôžem ale maximalne tak poradit aby si sa skôr priklonila k tomu kamaratovy. A dôvod? Ako pišeš ste/boli ste najlepši kamarati 5 rokov čo je neskutočne dlha doba a za ten čas toho chlapca poznaš určite lepšie ako samu seba a samozrejme dam ruku do ohna že to plati aj naopak. Ale keď mam byť uprimny ľutujem jedneho aj druheho chlapca, dokonca aj budúcich z ktorymi budeš chodiť a dôvod je jednoduchý. Tu pišeš ako si ho ľubila a tu zrazu pišeš že prišiel druhy a zo dna na den ste boli vo vztahu... nezda sa ti to smiešne?? Vieš ono to niečo hovori aj o tvojej povahe a tvojom charaktere. Ako hovorím zažil som presne to iste a doteraz nechápem ako človek ktorý niekoho lubi sa dokáže do niekoho iného zaľúbiť behom jedného dňa...
No toto...
Aj v mojom pripade sedia tie roky ako vysite.
Len tak nahodou - nie si ty z Trnavy???
Len tak nahodou - nie si ty z Trnavy???
-
lollo
Professional
preco nepriznas pravdu? ale ako niekto napisal nadomnou je fajn mat dvoch ale obaja by sa na teba vykaslali ps skusal si ich zoznamit ?
ja viem mozno to je strelene ale co ked?
mozno si sadnu a podelia sa
fuj ale ide mi!