Ludia co moze sposobovat to ze ked zapnem dosku tak mi neroztoci ventilator na procesore? do ventilatora nejde ziadna stava a doska nevysle ziaden signal nic ziadan startovacia sekvencia neprebehne nenakopne bios..vsetko ej dobre osadene niekolkokrat som to kontroloval nejake napady? grafika je dobra procesor taktiez ramka tiez
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2010, 21:19)
nerozumiem ale jednej veci ako je mozne ze sa ventilator neroztoci ked napätie v doske je a aj prud ako nechapem to..
Lucky star motherboard
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Lucky star motherboard
ak si si isty ze je vsetko spravne zapojene (aj jumpre) tak je chyba v doske. A kedze sa nic nestane po zapnuti tak to nebude najskor ani v komponente kedze to by doska pravdepodobne pipla.
Re: Lucky star motherboard
a po elektrickej stranke co by tam mohlo odist na tej doske ked to berieme z toho pohladu?ked nechce nahodit ventilator? ako to zistim? co tam treba premerat? pripadne ako je robene spinanie ventilatorov na tychto dokach ked ej vsetko v poriadku? ja si myslim ze aj ked je rpocesor vonku z pätice tak prudookruh by sa mal uzatvorit nech na ten konektor pripojim akykolvek ventilator bez ohladu na to ci procesor v patici alevo v slote je alebo nie co myslite? je mozne ze nejaky kondezator vyschol alebo stratil kapacitu?pozeral som ich nafučane ani tresknute niesu ani jeden.jedine zeby zenerove diody odisli pripadne alebo by boli prerazene nejake tranzistory,respektive SMD diody,alebo ma este napada skrat ale na doske ziaden nieje prezrel som ju z oboch stran a nic nikde,alebo ma napada ze ci nahoidou nevyhorel nejaky SMD rezistor ale tiez som nevidel zeby bol prepaleny