Ludia čo mám robiť ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ludia čo mám robiť ?

Príspevok od používateľa SlivkaDesign »

Chodil som s jednou babou 1 rok, stále ju milujem a nedokážem sa zmieriť s tým, že ma nechala a nič som jej neurobil, ale najhoršie na tom je to, že začala paktovať s iným (ktorý je dokonca z mojej rodiny), ale mne do očí povedala že má miluje a stále bude. Ničomu už nechápem. Je to horšie ako telenovela a ja neviem čo mám robiť?

Čo robiť? Vráti sa ku mne ešte? Je v tom šanca? Prosím poraďte mi ak viete niečo. dík :roll: :(
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ludia čo mám robiť ?

Príspevok od používateľa forgottten »

SlivkaDesign napísal:Chodil som s jednou babou 1 rok, stále ju milujem a nedokážem sa zmieriť s tým, že ma nechala a nič som jej neurobil, ale najhoršie na tom je to, že začala paktovať s iným (ktorý je dokonca z mojej rodiny), ale mne do očí povedala že má miluje a stále bude. Ničomu už nechápem. Je to horšie ako telenovela a ja neviem čo mám robiť?

Čo robiť? Vráti sa ku mne ešte? Je v tom šanca? Prosím poraďte mi ak viete niečo. dík :roll: :(
Asi sa Ti to veľmi nebude páčiť, ale keď si pozrieš podobné témy, prídeš na to, že tento prípad už je vyriešený. Viac s ním nepohneš. Dievča Ťa nechalo a už sa to nezmení.

Môžeš sa len poobzerať, kde nastala chyba, zistiť, čo bolo jej príčinou, pochopiť, že sa nedá pracovať s následkami, potrebné je zapracovať s príčinou a tú je treba vždy hľadať vo vnútri. (Nevravím, že za rozchod môžeš len Ty, ale o tom sa tu teraz nebavíme) A takto sa teda môžeš potom pripraviť na to, aby si tie isté chyby neurobil v budúcnosti...

Ak chceš dostať viac, mal by si svoj problémik opísať trošku hlbšie, tj. povedať ako vyzeral vzťah a vystihnúť tie správne detaily, na ktoré potom môžeme poukázať a povedať: TU chlapče.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keď sa s Tebou rozchádzala, tak Ti povedala, že Ťa miluje? A už paktuje s iným? Ehm.. koľko má rokov?
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

presne takto .... bol rozhovor .... a povedala mi do očí ... milujem ťa !!! a má 15 no ... doteraz bolo všetko okey a tak zrazu z ničoho nič ... ja nechápem tomu všetkému :roll:

a bol to perfekntý vzťah, všetko bolo v pohode, mali sme radi ... neboli chyby proste ... sem-tam nezhody kvoli mojej práci, ale inak nič ... stále sme sa rozumeli chápali ... stále to bolo ono ... a len tak z ničoho nič, bezdôvodne sa to zrútilo .... pri poslednom rozhovore mi povedala MILUJEM ŤA a vždy budem ! a začala riešiť s iným :(
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

SlivkaDesign napísal:presne takto .... bol rozhovor .... a povedala mi do očí ... milujem ťa !!! a má 15 no ... doteraz bolo všetko okey a tak zrazu z ničoho nič ... ja nechápem tomu všetkému :roll:

a bol to perfekntý vzťah, všetko bolo v pohode, mali sme radi ... neboli chyby proste ... sem-tam nezhody kvoli mojej práci, ale inak nič ... stále sme sa rozumeli chápali ... stále to bolo ono ... a len tak z ničoho nič, bezdôvodne sa to zrútilo .... pri poslednom rozhovore mi povedala MILUJEM ŤA a vždy budem ! a začala riešiť s iným :(
Neviem prečo, ale to "Milujem Ťa a vždy budem" mi rezonuje v ušiach ako: Mám Ťa rada ako kamaráta, vždy budem, pretože si úžasný človek, proste skvelý, ale vidím v Tebe veľa potrieb (lásky a ...) preto budeme už len kamaráti, no si skvelý človek!

A myslím, že práve ten "druhý" možno bol kameňom úrazu. Myslím si, že sa rozišla práve kvôli druhému, nie to, že našla druhého kvôli tomu, že sa rozišla..
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No ona mi povedala nie v tom zmysle že kamaráti, ale v tom že ma miluje a veľmi .... aj pusu mi dala, ale že proste so mnou chodiť už nemože :cry: prečo to neviem ... a začala s ním ... a on ju dokonca ani nechce, lebo som sa s ním o tom bavil takže neviem teraz ... sklame sa v ňou tak čo urobí? bude všetko ľutovať a vráti sa ... môj názore nato
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

SlivkaDesign napísal:No ona mi povedala nie v tom zmysle že kamaráti, ale v tom že ma miluje a veľmi .... aj pusu mi dala, ale že proste so mnou chodiť už nemože :cry: prečo to neviem ... a začala s ním ... a on ju dokonca ani nechce, lebo som sa s ním o tom bavil takže neviem teraz ... sklame sa v ňou tak čo urobí? bude všetko ľutovať a vráti sa ... môj názore nato
Myslím, že keby ju ten chlapec chcel, tak sa rýchlo vráti k Tebe. Teraz ale asi bude skúšať, či sa jej nepodarí dostať druhého, možno sa situácia vyvinie tak, že sa vráti k Tebe, ale za takých okolností nie na dlho. Zrejme. Nič nie je 100%
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ale je možné že sa vráti? Však tam je nádej, lebo nechcem zahodiť všetko to čo sa stalo za ten rok len tak za hlavu ... a stále na ňu myslím ... :(
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

IMHO bud rad, z takeho decka (ano, v 15 je este decko) ktore ti povie ze ta miluje a vzapati riesi niekoho o kom pravdepodobne vie ze je z tvojho okolia... no potes koste.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

chlape vykašli sa na to a choď niekam s kamošmi zahrať futbal, basket...ak by sa aj vrátila, tak to už nebude vôbec ono...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Chalani majú pravdu.. V 15 je ešte dieťa.. :) Síce aj ja som mal 15, keď sme spolu s priateľkou začali chodiť, ale to som mal 4 mesiace pred 16 a ona mala už v tej dobe 16, teda hneď aj 17.. :D proste iný vek.. :D Keď hovoríš, že nezhody kvôli práci. Koľko máš rokov?.. :) Ale aj tak si myslím, že to už nebude ono, aj keby sa k tebe vrátila. Inak to jej jednanie som vôbec nepochopil :shock: No, veľa zdaru.. ale poradil by som ti netlačiť príliš na pílu.. to je asi všetko, všetko má svoj čas.. :)
jacko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jacko »

suhlasim takisto s uz spomenutym nazorom ze 15 je malo ( to este drbe s nou puberta a myslis ze take dievca vie co chce??? tazko) radsej na nu zabudni alebo pockaj kym dospeje aspon 2-3roky
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jacko napísal:suhlasim takisto s uz spomenutym nazorom ze 15 je malo ( to este drbe s nou puberta a myslis ze take dievca vie co chce??? tazko) radsej na nu zabudni alebo pockaj kym dospeje aspon 2-3roky
Pochybujem, že bude dva tri roky čakať na to, že dospeje, dovtedy mu prejdú cez ruky aj ďalšie dve baby (keď nie viac) :roll:

//midnightman pamätám ako som pred časom, myslím asi pred rokomsom založil tiež tému, bola moja prvá láska, môj prvý rozchod, rovnako som písal, že chcem opmoc a dostával som rovnaké odpovede... Príde mi to zvláštne byť teraz na opačnej strane. Píšem preto, lebo mám pocit, že aj Ty si mi vtedy napísal a bolo to to isté, čo píšeš tu... A tieto prípady sa tu stále a stále opakujú
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Slivka, Nechcem ti kazit radost ako tuto ostatni, ale bohuzial maju pravdu. S tym proste nic neurobis, nie si prvy ani posledny. Proste to tak chodi a budes si musiet na to zvyknut.
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

To je pekné, že pisete ze ma iba 15 a je to decko, ale uprimne chalani co boli viac ako stratena prva laska ? hmm..

Chalan, toto ber ako skusku, netreba sa hanbit priznat ze ta to nici.
Urcite z toho vyviaznes, len treba dat cas, cas straveny medzi kamosmi s rodinou, venovat sa konickom, je leto, zabavit sa, obcas si spomenut na to pekne a postupom ostanu iba tie najkrajsie spomienky..
Good Luck, Have Fun =]
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

... niekde ta iste caka ina ktora ta bude lubit este viac , uprimnejsim citom... takze sa nevracaj do vztahu ktory na 99,98% nema ziadny zmysel a ani buducnost.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Dievča si len necháva otvorené zadné dvierka, keby jej to nevyšlo s tým druhým.
Také reči, ako ťa veľmi miluje, bozky, divadlo okolo. Keď sa ubezpečí, že si do nej zamilovaný až po uši, ide sa naťahovať k druhemu.

Hovoril si, že on ju nechce. Asi sa k tebe vráti. Nepadni jej hneď do náruče.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

bizzy napísal:...ale uprimne chalani co boli viac ako stratena prva laska ?
Už asi nič... Možno strata niečoho velmi cenného v živote...

O prvých láskach viem svoje, :oops: Netreba sa na ne tak viazat ako by si sa chcel. Ja viem, už si. To nič. Prvá pusa, Prvá Láska, Prvý sex, Vodicak :D atd... To su veci ktoré keď budeš mať za sebou tak za par rokov si na to ani nespomies, budes to brat ako samozrejmost. Tak Hlavu hore vezmi partu vypadnite do meste POVINNE a mas na jeden vecer vystarane. Tie sproste nahovno vecery nechaj proste plavat. To casom prejde.

///samozrejme teraz sa snazim zistit ci je to tvoja prva holka, ci to bizzy myslel na margo teba alebo len tak. Ak nahodou nie tak to neber vazne.
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ďakujem Vám ľudia ... rozhodol som sa to riešiť časom .... máte pravdu do náruče je neskočím, pretože to by som bol blbý a riadne ... ak jej to nevyjde a príde za mnou tak mi bude musieť dokázať, podotýkam dokázať, že ma miluje ... a fakt asi nevie čo chce .... dneska si vyyrazím na pivečko len kvôli Vám, že ste mi akotak uľahčili moje trápenie .... inak nebola to prvá láska, ale bolo s ňou to poprvé no :( A ja som mal 18 teraz ...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

SlivkaDesign napísal:Ďakujem Vám ľudia ... rozhodol som sa to riešiť časom .... máte pravdu do náruče je neskočím, pretože to by som bol blbý a riadne ... ak jej to nevyjde a príde za mnou tak mi bude musieť dokázať, podotýkam dokázať, že ma miluje ... a fakt asi nevie čo chce .... dneska si vyyrazím na pivečko len kvôli Vám, že ste mi akotak uľahčili moje trápenie .... inak nebola to prvá láska, ale bolo s ňou to poprvé no :( A ja som mal 18 teraz ...
Super! Rýchlo si sa s tým začal biť! Mne to trvalo dlhšie, kým som si fakt uvedomil chyby, ktoré konám. Len tak ďalej, svet a Život je krásna vec!
Napísať odpoveď