Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Baldo, ale to by potom z pohranicia odist vsetky mlade slovenske rodiny, ktore dostali socialne byvania, zeny vyssie materske...
porovnavas jablka s hruskami. bude ten imigrant dostavat prispevok do konca zivota ci je to len docasne kym si nenajde miesto v spolocnosti? je ten dochodca co dostava menej bez domova, auta akehokolvek vlastnictva?
a hlavne najdolezitejsia otazka, vadi tato situacia tym dochodcom? lebo to ze to vadi tebe je uplne irelevantne, vadi to tym rakusanom?
a hlavne najdolezitejsia otazka, vadi tato situacia tym dochodcom? lebo to ze to vadi tebe je uplne irelevantne, vadi to tym rakusanom?
No, podľa volieb je názor rakúšanov jasný. Nárast extrémizmu vďaka tejto politike tiež.
Keď ti kolabuje sociálny systém, je jedno či sú to hrušky alebo jablká.
Koľko % migrantov už pracuje, zaradilo sa do života a prispieva do systému?
Keď ti kolabuje sociálny systém, je jedno či sú to hrušky alebo jablká.
Koľko % migrantov už pracuje, zaradilo sa do života a prispieva do systému?
ale rakusanom socialny system nekolabuje.
Pozri článok o pár príspevkov vyššie.
Pri súčasnom trende je to otázka času.
"Rakouský ministr vnitra Wolfgang Sobotka odmítá snahy Evropské unie o zvýšení kvóty migrantů pro jeho zemi. Argumentuje tím, že 90% žadatelů o azyl v Rakousku skončí na dávkách sociálního zabezpečení, čímž zatěžují systém."
"Rakouský ministr vnitra opět kritizoval na snahy ze strany Evropské unie, která by chtěla do Rakouska poslat více migrantů. List Kronen Zeitung cituje jeho slova, podle kterých drtivá většina z nich nakonec žádá o dávky. „Rakousko od roku 2014 do roku 2017 neslo hlavní zátěž. Náš systém je prostě ochromen,“ přiznal"
Pri súčasnom trende je to otázka času.
"Rakouský ministr vnitra Wolfgang Sobotka odmítá snahy Evropské unie o zvýšení kvóty migrantů pro jeho zemi. Argumentuje tím, že 90% žadatelů o azyl v Rakousku skončí na dávkách sociálního zabezpečení, čímž zatěžují systém."
"Rakouský ministr vnitra opět kritizoval na snahy ze strany Evropské unie, která by chtěla do Rakouska poslat více migrantů. List Kronen Zeitung cituje jeho slova, podle kterých drtivá většina z nich nakonec žádá o dávky. „Rakousko od roku 2014 do roku 2017 neslo hlavní zátěž. Náš systém je prostě ochromen,“ přiznal"
Asi múdre rozhodnutie..DieKrupps napísal:) Po tomto ma nic ine nenapada, len sa smiat.
Vypnutie elektriky nie je genocída.jackb napísal:ano. tu na zapade som naozaj v podminekach nezlucitelnych s prezitim. pre farbu pokozky mi nepredaju jedlo. vyhodili ma z prace v kancelarii a musim pracovat otrocky. vypinaju mi vodu, elektriku a plyn.
Tak duchovný otec EÚ, Coudenhove-Kalergi písal o premene Európanov na euroázijsko-negroidnú zmes. Výsledok (genocída) je ale v konečnom dôsledku dôležitejší, ako zdroj (motív) pomätenosti týchto minulých a dnešných šialencov.aacid napísal:musite sa snazit rozmyslat trochu logicky, genocida potrebuje pachatela, obet a motiv. podla vas je obet jasna, biela vacsina, pachatel tiez, "zle vlady" ale stale vam nejak chyba motiv.
Komunisti ako hughito a iní ideologicky motivovaní, prevažne z "ľavice", zas popierajú samotnú existenciu niečoho ako rasa a tým pádom ospravedlňujú aj jej prípadnú genocídu ako irelevantnú.
Populácia Afriky sa podľa Wikipedie, z 221 miliónov v roku 1950, zvýšila na 1.2 miliardy v 2016. Tvoj "jasný empirický fakt" je absurdné zjednodušenie problému, ktoré má za cieľ skôr zahmlievať jeho iné aspekty. Alebo je snáď Afrika 5x chudobnejšia ako bola pred 70 rokmi?hughito napísal:Niektorí to stále nevedia pochopiť, ale od veky vekov platí jasný empirický fakt: čím väčšia chudoba, tým viac detí.
Tí čo sa zo sociálnych dôvodov obesia, skočia pod vlak, alebo zabijú svoje nenarodené dieťa, sa podľa teba možno majú lepšie ako "utečenci pred vojnou", ale človek so zdravými inštinktami cíti väčšiu mieru zodpovednosti a súnaležitosti k svojej vlastnej skupine.aacid napísal:kto sa na slovensku ma horsie ako ludia co musia zo svojej krajiny utekat pred vojnou
Neviem celkom o čom tu píšeš, ale "farba pleti" slovenského národa je len jedna.aacid napísal:ked pomahame socialne slabsim na slovensku ani to sa nepaci extremistom... pokial si rasista, je to tvoja vec, nechaj si to pre seba, ale pokial sa tvaris ze si narodovec a chces pomahat slovakom, tak pomahaj vsetkym, bez ohladu na farbu pleti.
Prečo by mali? V tvojich predstavách ľudia asi Cigánom závidia ich životný štýl..aacid napísal:furt nejaka hola hlava nadava ze cigani dostavaju socialne davky, nepracuju a ziju z nich. preco potom tito ludia nerobia to iste?
No ale aacid sa má dobre, tak prečo by sa nemohol mať aj napr. africký imigrant utekajúci "pred vojnou" v Sýrii? Mám dojem, že 10 ročné deti majú väčšiu mieru zodpovednosti a predvídania dôsledkov svojich činov.baldorex napísal:Platiť viac migrantovi, ktorý do systému nič nedal a ani nedá, pričom tento systém vďaka tomu padne, je čistá a chorá šialenosť.
Asi si ešte nepočul o exponenciálnom raste.
Jedna ukážka:
Year Population
1700 600,000,000
1800 900,000,000
1900 1,500,000,000
2000 6,000,000,000
Je naozaj fascinujúce sledovať, ako sa vy neonacisti a rôzni konšpirátori držíte nejakých vetičiek, často vytrhnutých z kontextov, resp. zo niekoľko 100 stránkových kníh a predkladáte to ako dôkaz "zámerného plánu." Kalergi si mohol písať čo chcel, dôležitá je realita, treba si napr. naštudovať o histórii EÚ, jej politikách atď. Ale vysvetľovať takéto čosi fantastom ako ty, ktorí veria na medzinárodné židovské sprisahania a pod., je ako hádzať hrach o stenu.
Jedna ukážka:
Year Population
1700 600,000,000
1800 900,000,000
1900 1,500,000,000
2000 6,000,000,000
Jasné, táto premena je úplným stavebným kameňom EÚ.Coudenhove-Kalergi písal o premene Európanov na euroázijsko-negroidnú zmes
Ja sa len odvolávam na najnovšie výsledky vedcov, biológov, antropológov, genetikov atď. Ja sám nie som ani jedno z uvedených. Čiže všetky tie práce výsledky sú dielom "ideologicky motivovaných" komunistov, alebo ako máme tomu rozumieť?Komunisti ako hughito a iní ideologicky motivovaní, prevažne z "ľavice", zas popierajú samotnú existenciu niečoho ako rasa a tým pádom ospravedlňujú aj jej prípadnú genocídu ako irelevantnú.
baldorex: ten clanok som cital ked si ho postol, nikde tam nie je napisane ze by rakusky socialny system kolaboval, akurat ze maju vela imigrantov.
-AA-:
ano, rasa je cisto ludsky vymysel, z biologickeho pohladu nic take ako rozne ludske rasy neexistuje.
ku genocide som sa uz vyjadroval, zaujimave ze k tomu si sa nerozhodol vyjadrit, tak sa ta opytam znova, aky je motiv pre potencionalnu genocidu europanov bielej pleti? co tym chce a kto to chce dosiahnut?
clovek so zdravymi instinktami... to je totalna kravina, ja si budem chranit svoju rodinu a priatelov, ale ty, hrdy slovak, si mi uplne rovnako cudzi ako africky imigrant. nikdy som ta nevidel, neviem co si zac, psychopat mozes byt uplne nezavysle od toho aku mas farbu pleti.
neviem co ty povazujes za slovensky narod, ja hovorim o slovakoch, teda ludoch so slovenskym obcianstvom.
to ake mas ty dojmy to je mile, ale nezaujimave. a hlavne nejak ti robi problemy citanie (alebo chapanie) textu. nikde som nenapisal ze imigrant sa ma mat lepsie ako ja lebo rakusky dochodca z mojich alebo rakuskych penazi. ved to ani tak nie je. to ze dostal docasny prispevok ktory je vyssi ako dochodok znamena ze sa ma lepsie? slovensky dochodcovia dostanu tento rok 13 eur od statu. ja nedostanem nic, znamena to ze ten dochodca sa ma lepsie ako ja?
-AA-:
ano, rasa je cisto ludsky vymysel, z biologickeho pohladu nic take ako rozne ludske rasy neexistuje.
ku genocide som sa uz vyjadroval, zaujimave ze k tomu si sa nerozhodol vyjadrit, tak sa ta opytam znova, aky je motiv pre potencionalnu genocidu europanov bielej pleti? co tym chce a kto to chce dosiahnut?
clovek so zdravymi instinktami... to je totalna kravina, ja si budem chranit svoju rodinu a priatelov, ale ty, hrdy slovak, si mi uplne rovnako cudzi ako africky imigrant. nikdy som ta nevidel, neviem co si zac, psychopat mozes byt uplne nezavysle od toho aku mas farbu pleti.
neviem co ty povazujes za slovensky narod, ja hovorim o slovakoch, teda ludoch so slovenskym obcianstvom.
to ake mas ty dojmy to je mile, ale nezaujimave. a hlavne nejak ti robi problemy citanie (alebo chapanie) textu. nikde som nenapisal ze imigrant sa ma mat lepsie ako ja lebo rakusky dochodca z mojich alebo rakuskych penazi. ved to ani tak nie je. to ze dostal docasny prispevok ktory je vyssi ako dochodok znamena ze sa ma lepsie? slovensky dochodcovia dostanu tento rok 13 eur od statu. ja nedostanem nic, znamena to ze ten dochodca sa ma lepsie ako ja?
aacid napísal:ale rakusanom socialny system nekolabuje.
Píše sa tam že systém je ochromený.aacid napísal:baldorex: ten clanok som cital ked si ho postol, nikde tam nie je napisane ze by rakusky socialny system kolaboval, akurat ze maju vela imigrantov.
Že kolabuje je zrejmé a ak sa trend nezmení, tak skolabuje.
prosim, ked si citas clanky tak sa na ne skus pozerat trochu s nadhladom, ked povie cokolvek kalinak, tak mu nikto neveri alebo to berie s nadhladom, ale ked rakusky minister vnutra napise ze maju vela imigrantov (ochromeny predpokladam ze v rakuskom ponati znamena to co sa deje u nas denno denne, proste ze toho maju uradnici vela), tak baldorex to berie ako dogmu a jasny dokaz kolabsu systemu...
keby v tom clanku boli nejake statistiky, cisla, keby musel stat znizovat rozpocet kvoli imigrantom, tak nic nepoviem, ale to je jedna veta od ministra vnutra.
keby v tom clanku boli nejake statistiky, cisla, keby musel stat znizovat rozpocet kvoli imigrantom, tak nic nepoviem, ale to je jedna veta od ministra vnutra.
nieco o Zidoch o 3..2..1..aacid napísal:aky je motiv pre potencionalnu genocidu europanov bielej pleti? co tym chce a kto to chce dosiahnut?
z biologickeho hladiska existuju rozne spolocenstva ludi, ktore maju odlisne reakcie na rozne latkyz biologickeho pohladu nic take ako rozne ludske rasy neexistuje.
preto existuju iste lieky specialne len pre tieto skupiny, to ti potvrdi kazdy doktor
Nejdeš snáď porovnávať dôveryhodnosť slovenského a rakúskeho ministra... Či?
Každé euro minuté zo sociálneho systému na migrantov bude logicky chýbať na dávky "domácim". Nižší dôchodok, nižšie sociálne dávky.
Každé euro minuté zo sociálneho systému na migrantov bude logicky chýbať na dávky "domácim". Nižší dôchodok, nižšie sociálne dávky.
preco by som neporovnaval? su to obaja politici? su. je velka pravdepodobnost ze budu rozpravat to co chcu ludia pocut aby ich volili.
zase fabulujes, ked budu rakusania znizovat dochodok ci davky, potom sa mozme rozpravat o nejakom dopade imigrantov na rakusky socialny system, dovtedy si len upravujes realitu tak aby sedela obrazu tvojmu.
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2017, 16:58)
beardie, to je sice pravda ale to nema nic s nejakou "rasou", to je proste vpliv prostredia. pokial niekto v zivote neprisiel do kontaktu s nejakou latkou, je vyssia sanca ze na nu bude mat alergicku reakciu ako clovek co s nou do kontaktu prichadza denne.
sam si to nenazval rasou, ale spolocenstvom, pretoze sam si si vedomy toho ze mozu existovat rozne spolocenstva s roznymi reakciami na rovnake latky ale rovnakou farbou pleti.
zase fabulujes, ked budu rakusania znizovat dochodok ci davky, potom sa mozme rozpravat o nejakom dopade imigrantov na rakusky socialny system, dovtedy si len upravujes realitu tak aby sedela obrazu tvojmu.
beardie, to je sice pravda ale to nema nic s nejakou "rasou", to je proste vpliv prostredia. pokial niekto v zivote neprisiel do kontaktu s nejakou latkou, je vyssia sanca ze na nu bude mat alergicku reakciu ako clovek co s nou do kontaktu prichadza denne.
sam si to nenazval rasou, ale spolocenstvom, pretoze sam si si vedomy toho ze mozu existovat rozne spolocenstva s roznymi reakciami na rovnake latky ale rovnakou farbou pleti.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
aacid, ty to zasa zjednodusujes, nizsie dochodky by si asi nedovolili hned na zaciatok, ale moze ist z rozpoctu menej na infrastrukturu, zdravotnictvo, vyskum a podobne, to si bezny clovek nemusi ani vsimnut... taka otazka na teba, preco davat peniaze niekam odkial sa nevratia? (nevzdelani ekonomicki imigranti na soc. davkach)
Fabulujem?aacid napísal:preco by som neporovnaval? su to obaja politici? su. je velka pravdepodobnost ze budu rozpravat to co chcu ludia pocut aby ich volili.
Sociálny systém nie je bezodná diera ani stolček prestri sa.
Na jednej strane je príjem, na druhej výdaj. Ak výdaje narastajú a príjem ostáva stabilný, čo bude nasledovať?
Buď zníženie dávok, lebo sa okrem peňazí bude musieť rozdeliť medzi väčšie množstvo ľudí - alebo sa bude systém dotovať z nového zdroja - a bude menej peňazí pre iné oblasti ako školstvo, zdravotníctvo, infraštruktúra.
Prosím konkretizuj moju fabuláciu.
"Sú to obaja politici? Sú" - nie je toto tvoje hrušky a jablká? Si pán s takýmto argumentom....
myslim ze zjednodusene to mozme zhrnut takto: niektori ludia veria v solidaritu, ini nie.
proste ja mam dobry pocit z toho ze pomozem niekomu kto to potrebuje, tak to robim. chapem ze vacsina ludi si hrabe len pre seba a okolie ignoruje, robi sa mi z takych ludi zle, ale chapem to.
proste ja mam dobry pocit z toho ze pomozem niekomu kto to potrebuje, tak to robim. chapem ze vacsina ludi si hrabe len pre seba a okolie ignoruje, robi sa mi z takych ludi zle, ale chapem to.
Aj ja som za solidaritu a utečencom (tým skutočným) teba pomôcť.
Ale nie štýlom, že si dáš do krajiny milióny nových ľudí (z 90% ekonomických migrantov) na sociálne dávky, ktorí sa navyše nevedia alebo nechcú integrovať. Sociálnym politikom to môže byť jedno, rozdávajú ako vždy cudzie peniaze.... Jedno to nebude ľuďom, ktorým sa takto kradnú peniaze odložené na budúcnosť.
Ale nie štýlom, že si dáš do krajiny milióny nových ľudí (z 90% ekonomických migrantov) na sociálne dávky, ktorí sa navyše nevedia alebo nechcú integrovať. Sociálnym politikom to môže byť jedno, rozdávajú ako vždy cudzie peniaze.... Jedno to nebude ľuďom, ktorým sa takto kradnú peniaze odložené na budúcnosť.
Tým si chcel povedať, že Afrika exponenciálne chudobnie, alebo len znieť múdro?hughito napísal:Asi si ešte nepočul o exponenciálnom raste.
Vždy uvítam, ak dokážeš dať niečo do toho správneho kontextu, keďže ho rád spomínaš. Zatiaľ som si nič nevšimol.hughito napísal:Je naozaj fascinujúce sledovať, ako sa vy neonacisti a rôzni konšpirátori držíte nejakých vetičiek, často vytrhnutých z kontextov
Realita je zatiaľ desiatky miliónov neeurópskeho obyvateľstva nasťahovaného do Európy. Ale môžeš upresniť čo konkrétne si treba o EÚ naštudovať.hughito napísal:Kalergi si mohol písať čo chcel, dôležitá je realita, treba si napr. naštudovať o histórii EÚ, jej politikách atď.
Môj pohľad je, že židovská otázka je skôr problémom biologických a evolučne psychologických čŕt židovstva, ako vo forme "tajných konšpirácií", ale to len na okraj.. Pre teba asi ten "hrach o stenu".hughito napísal:Ale vysvetľovať takéto čosi fantastom ako ty, ktorí veria na medzinárodné židovské sprisahania a pod., je ako hádzať hrach o stenu.
Všetky "práce", ktoré popierajú existenciu ľudských rás sú ideologicky motivované. Táto debata tu už bola, jediné o čo sa opieraš je relativizovanie a obyčajné slovíčkarenie s pojmami. Ešte netreba zabúdať, že výsledky, ktoré ti nevyhovujú, nemáš problém označiť za "zdiskreditované", alebo niečo podobné, napriek tomu, že nie si biológ, antropológ ani genetik, ako sám tvrdíš.hughito napísal:Ja sa len odvolávam na najnovšie výsledky vedcov, biológov, antropológov, genetikov atď. Ja sám nie som ani jedno z uvedených. Čiže všetky tie práce výsledky sú dielom "ideologicky motivovaných" komunistov, alebo ako máme tomu rozumieť?
Aký je to teda ten správny "biologický pohľad"? Som naozaj zvedavý.aacid napísal:ano, rasa je cisto ludsky vymysel, z biologickeho pohladu nic take ako rozne ludske rasy neexistuje.
Neviem komu by mohla vyhovovať šedá masa bez identity, ktorá len produkuje a konzumuje a je ľahko ovládateľná .. alebo budúce hlasy pre "ľavicové" politické strany, alebo lacná pracovná sila pre kapitalistický systém, alebo noví konzumenti a zisk pre nadnárodné korporácie, alebo mám pocit, že ti aj tak úprimne nejde o odpoveď..aacid napísal:aky je motiv pre potencionalnu genocidu europanov bielej pleti? co tym chce a kto to chce dosiahnut?
Mne je zas africký imigrant bližší ako ľudia tvojho typu.aacid napísal:ale ty, hrdy slovak, si mi uplne rovnako cudzi ako africky imigrant.
Si v téme o "Etnogenocíde Európanov". O nejaký kus papiera alebo plastu s "občianstvom" tu nejde.aacid napísal:ja hovorim o slovakoch, teda ludoch so slovenskym obcianstvom.
Takže dočasný príspevok .. a potom dočasnú podporu v nezamestnanosti, neskôr možno dočasný príspevok na deti.. Naivita, nezodpovednosť.aacid napísal:nikde som nenapisal ze imigrant sa ma mat lepsie ako ja lebo rakusky dochodca z mojich alebo rakuskych penazi. ved to ani tak nie je. to ze dostal docasny prispevok ktory je vyssi ako dochodok znamena ze sa ma lepsie? slovensky dochodcovia dostanu tento rok 13 eur od statu. ja nedostanem nic, znamena to ze ten dochodca sa ma lepsie ako ja?
To že to ľudia ako ty robia naivne a sebecky pre "svoj dobrý pocit", tu už píšem dlhšie. Som rád, že si to potvrdil.aacid napísal:proste ja mam dobry pocit z toho ze pomozem niekomu kto to potrebuje, tak to robim
Spoločenstvá?aacid napísal:sam si to nenazval rasou, ale spolocenstvom, pretoze sam si si vedomy toho ze mozu existovat rozne spolocenstva s roznymi reakciami na rovnake latky ale rovnakou farbou pleti
druha strana tej mince "realita" je, ze v tej EU zije polmiliardy povodnych obyvatelov. takze ani tie desiatky milionov neznamaju plan osob zbiehajucich sa na Prazskom cintorine na vyhladenie Europanov z povrchu zemskeho.-AA- napísal:Realita je zatiaľ desiatky miliónov neeurópskeho obyvateľstva nasťahovaného do Európy. Ale môžeš upresniť čo konkrétne si treba o EÚ naštudovať.
-AA- napísal:Vypnutie elektriky nie je genocída.
bez elektriky je mi zima, na zapal pluc mozem zomriet. v noci si nemozem citat. mentalne trpim.(a)Killing members of the group;
(b)Causing serious bodily or mental harm to members of the group;
(c)Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;
(d)Imposing measures intended to prevent births within the group;
(e) Forcibly transferring children of the group to another group.
nemozem si nabit mobil, aby som si mohol dohodnut rande za ucelom splodenia potomstva.
Kks odkial beries tie tvoje cisla? To si cucas z prstu, alebo mas na to generator?baldorex napísal:Aj ja som za solidaritu a utečencom (tým skutočným) teba pomôcť.
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2017, 20:23)
Inak vazne by ma zaujimalo kolki citate prispevky toho el stupida -AA-