Lumix DMC FZ1000

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
truefate
Light Expert
Light Expert

Lumix DMC FZ1000

Príspevok od používateľa truefate »

poviete mi Váš názor na natáčanie videa/filmov týmto ultrazoomom??

kamarát ho chce lebo cena + 4K je lákavá

video na internete kde je test videa vyzerá super- ale to tie profesionálne všetky, amatárskych testov som vela nenašiel a tých pár čo ano... čo ja viem? :/

jednalo by sa o točenie filmov (nie svadby, výlety,...) teda všetko by bolo chystané,

asi najdôležitjší je podla mna kvalita obrazu a ostrenia...

poviete mi prosím aj ked iba všeobecný názor?? ďakujem...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Lumix DMC FZ1000

Príspevok od používateľa heker »

Tema o kupe fotakov tu predsa uz je. Na video sluzi kamera, nie fotak. Tych 4K je ti uprimne aj tak na nic.
truefate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa truefate »

s prepáčením ale tvoj názor pre využitie 4K je tvoj a iných nezaujíma... tak isto je aj názor či foťák je alebo nieje na video + čo som pozeral tak téma o kúpe foťákov sa zameriava na prosbu o odporučenie foťáku, kdežto ja chcem názor na konkrétny model, a špeciálne názor na video- to OK, mohol som to dať tam...

takže sorry, ale chcel som seriózne vyjadrenie a nie názor ktorý je teoretický...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

truefate napísal:
poviete mi prosím aj ked iba všeobecný názor?? ďakujem...
truefate napísal:s prepáčením ale tvoj názor pre využitie 4K je tvoj a iných nezaujíma... tak isto je aj názor či foťák je alebo nieje na video

takže sorry, ale chcel som seriózne vyjadrenie a nie názor ktorý je teoretický...
si kral. dospej, potom sa pytaj, prosim
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

4K televizie je este daleka buducnost, kym ceny klesnu a budu dostupne bezne filmy. Momentalne tento segment pokryva FullHD a bluray, rozlisenie 4K je velke, taky film by sa musel dodavat na mozno aj niekolko bluray mediach. Natocis ti dovolenku na fotak s podporou 4K videa je pekne, ak to clovek bude chciet pozerat o 5 ci 10 rokov, ale je tu predsa uz aj 5K rozlisenie, no otazna je velkost snimacieho cipu v takomto fotaku, nedajboze v.mobile. Pre mna je to buducnost a skor ako o 5 rokov realne vyuzitie a hromadne nasadenie nevidim.
Napísať odpoveď