"Maďari za Dunaj, Slovensko bez parazitov"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

"Maďari za Dunaj, Slovensko bez parazitov"

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

je pravda ze madari si tu dost dovoluju ale toto je moc hlavne ked kvoli par keketom trpi dake dievca, neviem co tym dosiahli ze zmlatili babu len preto ze telefonovala po madarsky, holt debili su na celom svete.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

jedna vec je, ze si tu na fore 14-15 rocni chlapci dokazuju aki velki su patrioti a druha vec je tento ohavny cin. Za taketo napadnutia by som daval bez mihnutia oka 15rokov bez naroku na skratenie. Kvoli par slovenskym a madarskym tupcom sa moze stat ze sa velmi vazne narusia dobre madarsko slovenske vztahy.
este raz zopakujem, tvrdo odsudzujem tento cin a vyzyvam vsetkych aby sa nestavali tolerantymi voci nacionalistickym naladam.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

myslím si že by bolo dobré keby sa k tomu vyjadrlia ako SP ako OZ
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

No, odsudenia hodne... Avsak treba si spomenut, ze dakedy to bolo opacne a o mnoho vacsom meritku.
Raz ked isiel otec, este ako maly chlapec, so svojim otcom (mojim dedom) na jarmok na voze spievali si slovenske pesnicky. Zandari ich zastavil a "vyplatili" pelendrekmi. Ze vraj ked spievat, tak po madarsky. A ked nie po madarsky, tak nepsievat. ... Ale lutujem tu babu.
nadl
Medium Star
Medium Star

Re: "Maďari za Dunaj, Slovensko bez parazitov"

Príspevok od používateľa nadl »

t0m4s3 napísal:http://spravy.pravda.sk/proti-extremizm ... domace_p23

co si o tom myslite?
No aby to neboli prezlečení ťirpáci, hneď je afera na svete aký sú ty slováci :!: No vierolomnosť maďarov je nepredstavitelná :!: Keď že páchatelía vzali ťirpáčke mobil, pán minister vnútra viete čo je to SIM karta? Podla sim karty môžte identifikovať páchateľa! Len na to musí byť perfektné flexibilita z PZ a z operátorom :!:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

po precitani par diskusnych prispevkov na roznych spravodajskych servroch k tejto teme, si myslim, ze to nebude uplne koser. Je celkom zjavne ako si Madarski predstavitelia ihned vysliapli na Slovensko a jeho extremizmus, zatial co podobne prejavy (aj ked nie fyzicke) zostali zatial bez povsimnutia. Jednoducho momentalne maju v rukach "tromfy" Madari.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ROKI49 napísal:je pravda ze madari si tu dost dovoluju
co si dovoluju? to mi prosim ta vysvetli.. ja som zo SNV-madara by si tu tazko hladal,takze s nimi nie som v kontakte, ale ak idem na dovolenku na Teply Vrch alebo do Tornale nic take nepocitujem..takze by ma zaujimalo co take si vlastne dovoluju? mne osobne nevadi ked pridem na juhu do obchodu a povedia mi tesik, prosim..no a co?
co tak pozriet si na Jugosov ako dopadli? preco? pre prehnany nacionalizmus ako je toto.. aj ked toto by som uz skor nazval debilizmus...
hold co chceme od deti ked maju za ucitelov celnych predstavitelov pospolitosti...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

tak to je teda bullcrap s tou protiextremistickou jednotkou.neviem si predstavit ako bude fungovat podla coho sa bude pozudzovat zlocin ako estremisticky a narodnostne motivovany.je to iba gesto ktorym sa snazi upozornit policia ze nema uplne v p... ale velke nadeje tomuto projektu nedavam.k tomu zlocinu.je to fakt svinstvo co ty sraci spravili.dvaja na zenu.fakt hrdinovia :? nepovem keby dvaja na dvoch ferova bitka.ale takto...akurat dievcine sposobili traumu.ale aj tak si myslim ze madari si voci nam dovoluju vela a nasa vlada si to necha lubit.zdrave vlastenectvo (nemyslim nacionalizmus) je povazovane za extrem.ked slovak povie ze "slovensko je slovenske" a "nikdy nebudeme madarmi" tak je neofasista.ved taketo a aj tvrdsie slova pouzivali sturovci ked sa snazili oslobodit z jarma a dnes sa to odsudzuje.myslim ze za to ako si madari z nas spravili fackovacieho panaka moze nasa vlada.
ale ak idem na dovolenku na Teply Vrch alebo do Tornale nic take nepocitujem..
kamo oni si dovoluju u nich v madarsku kde nie su slovaci :wink: na sk taky frajeri nie su
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

miki24686 napísal: do Tornale
je tam mam babku :-D
a to s tym mobilom je fakt sak cez imei telefona ked tam chalan vlozil vlastnu sim tak zistia hned adresu atd . inak je fakt blbost ze sa tu napadaju medzi sebou ale btw daco podobne sa odohrava aj medzi slovakmi sak cele slovensko proti blavakom tiez koli par debilkom napr ja blavak babku v tornali a nikto neveri ze ja blavak proste par blbcov sa nepohodne a seci v jednom vreci
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

No, je to dost smutne, ze vseobecne panuje nenavist medzi slovakmi a madarmi... K ziadnemu inemu susednemu statu nepestujeme tolko nenavisti ako k madarom... Tiez mi to nieje 2x sympaticke, ked pocujem 2 tetky rozpravat sa po madarsky, ale nie som ochotny ich za to mlatit, alebo napominat... Ked pocujete poliaka, idete sa s nim porozpravat. Ked pocujete madara, otvara sa vam nozik vo vretsku...

Potom sa cudujme, kam sa podeli vsetci zahranicni turisti, ked kazdeho chceme zlikvidovat...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

pinacolada napísal: kamo oni si dovoluju u nich v madarsku kde nie su slovaci :wink: na sk taky frajeri nie su
a to ty ako pocitujes? tym, ze par ludi v madarsku sa vyjadri o feldvideku? dpc, ved tomu nemozu verit ani oni.. spomen mi jedneho madarskeho politika, ktory sa vyjadril v zmysle "do tankoch - na Bratislavu"
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

mastermind napísal:jedna vec je, ze si tu na fore 14-15 rocni chlapci dokazuju aki velki su patrioti a druha vec je tento ohavny cin. Za taketo napadnutia by som daval bez mihnutia oka 15rokov bez naroku na skratenie. Kvoli par slovenskym a madarskym tupcom sa moze stat ze sa velmi vazne narusia dobre madarsko slovenske vztahy.
este raz zopakujem, tvrdo odsudzujem tento cin a vyzyvam vsetkych aby sa nestavali tolerantymi voci nacionalistickym naladam.
Presne nacionalizmus je debilina či sa narodí decko na slovensku alebo na madarsku stale je to človek. Podla mna nacionalisti su fakticky magory. Ano som proti tomu aby madari riadili tento štát ale nech my tí zasratý nacionalisti vysvetlia ako moze za to mlade dievca?
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

otazka : podla coho policajt usudi ze osoba je extremista ? musi porusit zakon alebo policajtovi staci len jeho vyzor aby to usudil ?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

miki24686 napísal:a to ty ako pocitujes? tym, ze par ludi v madarsku sa vyjadri o feldvideku? dpc, ved tomu nemozu verit ani oni.. spomen mi jedneho madarskeho politika, ktory sa vyjadril v zmysle "do tankoch - na Bratislavu"
jj.. suhlasim.. madari aj ked bojuju za lepsie podmienky pre seba.. robia to "na urovni". Slovaci to zase robia s poldecakom v ruke a vulgarizmami na jazyku. A prave preto uz aj skor smk drzim palce nez sns. Nuz ale taki sme my slovaci.. :(

k teme.. je to polutovaniahodne prepadnutie.. ale preco robia specialne jednotky iba na taketo trestne ciny? To akoze mna slovaka mozu kludne prepadavat, ale ak je to madar alebo cigan, tak oni su nieco viac?

btw.. terazky som na ta3 zacul, ze idu obmedzovat spravy ohladom vztahov svk<->hun.. konecne pochopili, ze media maju tiez velky podiel na sireni extremizmu..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Konecne. Nech uz to je. Retardov holohlavych, zadebnenych tu mame uz dost.
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

miki24686 napísal:spomen mi jedneho madarskeho politika, ktory sa vyjadril v zmysle "do tankoch - na Bratislavu"
dpc. ako takyto vyrok j. slotu moze niekto brat vazne? myslis ze to myslel uplne vazne s tankami na budapest. prosiiimta. :roll:
ked je niekto moc citlivy (hlavne niektory "hrdy" madari, boha...) tak sa mu zda aj takyto vyrok seriozny...
a ked sa nedorozumiem vo vlastnej krajine (na juhu), to je normalne... :roll:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Stando napísal:dpc. ako takyto vyrok j. slotu moze niekto brat vazne? myslis ze to myslel uplne vazne s tankami na budapest. prosiiimta. :roll:
ked je niekto moc citlivy (hlavne niektory "hrdy" madari, boha...) tak sa mu zda aj takyto vyrok seriozny...
a ked sa nedorozumiem vo vlastnej krajine (na juhu), to je normalne... :roll:
toto snad nemyslis vazne. Ked to Slota nemyslel az tak vazne a madari si z toho nemaju co robit, tak preco si vy pravi slovaci robite nieco z Durayovho Felvideku....
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

miki24686 napísal:co si dovoluju? to mi prosim ta vysvetli.. ja som zo SNV-madara by si tu tazko hladal,takze s nimi nie som v kontakte, ale ak idem na dovolenku na Teply Vrch alebo do Tornale nic take nepocitujem..takze by ma zaujimalo co take si vlastne dovoluju? mne osobne nevadi ked pridem na juhu do obchodu a povedia mi tesik, prosim..no a co?
co tak pozriet si na Jugosov ako dopadli? preco? pre prehnany nacionalizmus ako je toto.. aj ked toto by som uz skor nazval debilizmus...
hold co chceme od deti ked maju za ucitelov celnych predstavitelov pospolitosti...
ty si si len jaky isty ze to boli slovaci, nezastavam si ani jednu stranu ale je to ako s vrazdou D. Tupého, všetci kričali boli to skíni a doteraz nemajú páchateľa a nedávno sa objavil článok, že to boli možno mafiáni, že si nacvičovali útok z blízka. Dokonca sa kôli tomu organizoval pochod proti neonacistom. To je na hlavu postavené...
Nie som nacista, nie som rasista, som národovec v rozumnej miere.
nadl
Medium Star
Medium Star

Retardí

Príspevok od používateľa nadl »

p4ra napísal:Konecne. Nech uz to je. Retardov holohlavych, zadebnenych tu mame uz dost.
To nemuseli byť retadí ale prezlečený maďarí. Dobrá poznámka že keby sa jednalo o Slováka tak by kukláčí nebahali ako blázon z kosou po betone.Slovensko používalo dva metre aj pred 1989 rokom, maďar.medveď a cigaň boli chránené zvieratá :!:
Napísať odpoveď