Ma cenu sa branit?
Ma cenu sa branit?
Caute...chcel by som vediet vas nazor na jeden problem...na skole mam ucitelku ktora je neobjektivna...akoby si nas rozdelila na 3 skupiny...tych co ma rada-2 ludia , tych co nenavidi-3 ludia a tych co ma na haku-cca 10 ludi...ked nieco vysvetluje tak jedine tym co ma rada...rozprava sa iba s nimi a aj inak reaguje ked nieco nemaju alebo nevedia...potom tych co ingoruje-na nich j*be cely cas iba sa ich obcas daco spita a tak...a ja som v tej skupine co ich nenavidi...ovela prisnejsie hodnoti a celkovo je strasne hnusna na nas
...jedna baba odpovedala a mala povedat 3 newtonou zakon...povedala a ze zle
...potom sa spitala dakoho ineho A ON POVEDAL TO ISTE CO ONA A ZE HEJ...ZE SPRAVNE...proste jej to neuznala len preto ze ju nema rada...vela toho vedela a nakoniec 4...potom ja / vpodstate este skor ale to je jedno/ ...davala mi otazky a pomerne vela som ich vedel...potom mi dala jednu ktoru som nevedel...a akoby zistila ze to ucivo neviem a dalsie otazky boli len a len z toho a potom som si to mal este odpravit co som nevedel a tak proste len aby mi mohla dat horsiu znamku...a takto hnusne sa chova este k jednemu spoluziakovi...nieje to len z mojej hlavy...vsetci to potvrdili ze zato nam mohla dat lepsiu znamku a ze keby to iste povedala kristinka ktoru ma rada tak ze by jej dala jedna...a teraz ten dotaz konecne...ma cenu sa branit?mam odist na inu skolu?mam prestupit do inej triedy?mam ist s tym za triednou alebo coooo?fakt som bezradny...a aj ta spoluziacka...a tomu tretiemu je to jedno
...ale to je vedlajsie...tak co podla vas?
-
qwerty-xyz
hlavne na nu nesmiete zle lebo to je ucitelka a ona bude mat ochranu verejneho cinitela pozor na to!!!!2Pacaveli napísal:sak jej povecte svoje... posle vas za zastupkynou? riaditelkou? aj tej povedzte (a viaceri) co je vo veci...
Co takto zavolat nasranych fotrovcov nech si ju kravu odchytia trosku sa s nou inak porozpravaju? to zaberie urcite a este by som spravil pekny tlak na riaditela,riaditelku skoly co za kravu to tam zamestnava a pekne ostro. a vtedy sa ucitelka poserie a bude kludna bo ako tak vidim tak jej stuplo sebavedomie do hlavy tak terorizuje triedu, to sme mali casto. (skoda len ze sme boli natolko mali ze sme s tym nic sami nemohli nic robit) Ked na taku ucitelku pojde dakto milo tak bude aj ona na nho mila ale v triede si potom ziakov podda este viac, ale ked na nu 10 rodicov zvrieskne tak ze sa zo toho ucitelka poserie tak bude mat k vam lepsi pristup . . .
-
Začiatok Konca
Professional
-
molotov356
Medium Expert
Komisionálky sú krajným riešením.. to podľa mňa vačšina žiakov nebude chcieť absolvovať. K odvolaniu učiteľa - to je ďalšie zvláštne riešenie.. ale nie, podľa mňa sa väčšina žiakov poserie, keď pôjde do tuhého a tým pádom ju neodvoláte.. Napíš aký si ročník, či má zmysel robiť niečo, alebo opúšťaš školu o pár mesiacov a tak.. Možné riešenie:
Najprv sa porozprávajte v kolektíve, zjednoťte sa, prediskutujte to poriadne a potom choďte za riaditeľkou, zvolajte triednícke rodičovské združenie, postavte učiteľku proti rodičom, nech sa pred nimi vykrúca, nech vysvetľuje prečo robí to, čo robí.. samozrejme ak píšeš pravdu.
Najprv sa porozprávajte v kolektíve, zjednoťte sa, prediskutujte to poriadne a potom choďte za riaditeľkou, zvolajte triednícke rodičovské združenie, postavte učiteľku proti rodičom, nech sa pred nimi vykrúca, nech vysvetľuje prečo robí to, čo robí.. samozrejme ak píšeš pravdu.
-
qwerty-xyz
tak tak rodicmi na nu a tlak vytvarak, ziadne komisionalky, tam by is ich podal cely zbor, tvdro do nich!!! hajzlov ucitelskych.....Innocence napísal:Komisionálky sú krajným riešením.. to podľa mňa vačšina žiakov nebude chcieť absolvovať. K odvolaniu učiteľa - to je ďalšie zvláštne riešenie.. ale nie, podľa mňa sa väčšina žiakov poserie, keď pôjde do tuhého a tým pádom ju neodvoláte.. Napíš aký si ročník, či má zmysel robiť niečo, alebo opúšťaš školu o pár mesiacov a tak.. Možné riešenie:
no ale ja som na tej skole prvy rocnik...a ona tam uz ma toho vela oduceneho...a podla mna by sa fakt vetcina spoluziakou zasrala...aj kebyze sa s tym ide za riaditelom tak by vraveli ine veci ako si vravime cez prestavku...cez prestavku aj ta oblubenkyna uznala ze by sme / tych co vyskusala/ mali mat lepsie znamky...ale teraz nechcem aby ste si mysleli ze som na fyziku blby / co je pravda / a preto tu splietam kktiny...toto si myslia aj ostatny ludia...a este ma nieco napadlo co som chcel dopisat...zozaciatku to bolo tak ze iba jedneho nenavidela-ale ten je dost drzi...a spoluziacka sa s nim skamaratila a tak sedeli spolu a tak a ona ako by si vsimla ze su kamarati rak aj ju zacala nenavidiet...a ja vkuse ako kkt sedim vpredu bo ona uvazuje tak / raz to povedala/ ze dozadu sadaju iba ty co chcu vyrusovat...takze sa snazim...ked viem tak sa hlasim , som aktivny a som vpredu uplne a robim co sa da aby som bo povyseny aspon do skupiny ktoru ignoruje...ale nedari sa mi to...a bojim sa ze pri takomto jej pristupe prepadnem... 
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no cca pred 20-timi rokmi
som mal podobny problem. dejepis, zodpovedal som 4/6 otazok a, ze banan (5). fotrik nebol zvyknuty na podobne hodnotenia, vyspovedal ma, veril mi a davaj ho do skoly. ale ak to nevyriesia rodicia tak by som zvazoval aj prestup na inu skolu. mnoho deti mojich byvalych spoluziakov nemaju to spravne priezvisko (lebo ich rodicia boli ine "kapacity" - snad chapete) a ucitelia ktori ucili otcov a mamy tychto deti stale ucia. odzrkadlovalo sa to aj na znamkach tychto deti. po prestupe na inu skolu- do ineho mesta sa razom z trojkarov stali jednotkari, dokonca niektore deti patria medzi najlepsie v triede.
odkaz pre ucitelku: za mojej ery si dopredu sadali kratkozraki, aby videli na tabulu. samozrejme sme im tie miesta s radostou prenechavali.
v kazdom pripade treba riesit.
odkaz pre ucitelku: za mojej ery si dopredu sadali kratkozraki, aby videli na tabulu. samozrejme sme im tie miesta s radostou prenechavali.
v kazdom pripade treba riesit.
boborko:No ako vidim tak takato spina nie je len v mojej skole.Presne ten isty problem,vsetko bolo riesene cez riaditelku a vysledok?...vyhrala ucitelka..sak je jedna ruka s riaditelkou.
K ziakom ktorych ma ucitelka rada, pristupuje ovela inak ako k ostatnym.Ci sa to prejavuje pri pisomkach(jej oblubeni opisuju jedna basen,ale ja len kuknem a uz ide 5 davat)pri odpovediach (ziaci ktory chybali minulu hodinu idu automaticky odpoved a to aj vtedy ked sa ospravedlnia..je to za 5,ked chce ucitelka ziaka potopit tak mu da take otazky,ze mu pride zle) a este mrte veci. 
A myslim si,ze mal by si sa branit,ci uz prestup na inu skolu alebo do inej triedy.
Mne to az tak sice nevadi,vzdy som poctivo nauceny tak nema preco na mna pi*o*at.
A myslim si,ze mal by si sa branit,ci uz prestup na inu skolu alebo do inej triedy.
Mne to az tak sice nevadi,vzdy som poctivo nauceny tak nema preco na mna pi*o*at.
som sa rozhodol ze serem na nu...asi sa zacnem ucit
velmi ma to nelaka ale budem bojovat o to aby som bol medzi oblubencami i ked to bude znamenat ze medzi spoluziakmi som skoncil
uz som si na nich zvikol a inde sa mi ist nechce...mozno mam taky nazor len preto ze je sobota xD ...uvidime ci ho v priebehu tyzdna zmenim...tak mi drzte palce a vy naboznejsi sa mozte aj modlit
zatim dik za vase nazory