ma to este zmysel???
Re: ma to este zmysel???
ok, dakujem..nebudem robit uz absolutne nic...kaslem na vsetko...laska prisla a aj odide casom,dufam
ten darcek mal dostat este na vianoce, nekupovala som ho teraz ( necham si to pre seba co to bolo:) )
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
cele zle, darcek mu nedavaj, ale vydrz ako sa bude k tebe chovat, ak to bude dobre tak niekedy mu mozes ten daracek podsunut ale ak to bude zle tak preco? ano aj ja sa odvolam na Makiho pretoze on ta tahal za nos nie ty jeho, skus sa trosku do toho vlozit, ak z toho nebude nic, nevadi, popalila si sa na nabuduce budes vediet, dufam ze chalanovi na tebe taktiez zalezi, pokial to co pisal bola pravda a myslel to vazne.
Neboj, uvidis nakoniec vsetko dobre dopadne
Neboj, uvidis nakoniec vsetko dobre dopadne
dakujem,ze ma aspon niekto ako tak chape
vlastne ja ani neviem,ci som mu to uz odpustila a mozno mu to aj raz odpustim,ale nikdy nezabudnem a on to vie...vidim,ze sa snazi,je mily atd ( a hlavne uz sme sa 3 dni nehadali,co je pre nas rekord
lebo v poslednom case boli hadky stale
...nebudem podnikat nic,nech sa snazi on, ak mu fakt na mne zalezi a ak nie,tak aspon budem vediet na com som a ze sa mi neoplati kvoli nemu trapit..ten hore sa uz o to postara, verim tomu 
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 12:32)
nechapte ma prosim zle..ja som len chcela mat konecne poriadny normalny vazny vztah a s nim som to tak citila
no som po tom vsetko strasne zmetena
a dakujem este raz vsetkym, ktori sa mi snazite poradit, ste zlati 
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 12:32)
nechapte ma prosim zle..ja som len chcela mat konecne poriadny normalny vazny vztah a s nim som to tak citila
Podla mna nie!
To by bola velká blbost!
To je jej vec, o to sa nestaraj!
To by bola velká blbost!
To je jej vec, o to sa nestaraj!
co by bola hlupost???