Ma to v hlave v poriadku ? ma to cenu ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa skazatoN »

neserem si do huby vobec , nikde som nenapisal ze mi vadi zvuk jej smiechu alebo tak ale ze sa SMEJE KED SA IDEME POBOZKAT pre mna zamna nech sa smeje ja jej v tom nebranim ale si predstav situaciu napriklad ze zenu ziadas o ruku a ona sa zacne rehotat , no je to vhodne ?? myslim ze ani nie a toto ma sere , ved tak kazdy je rad ked rozosmeje niekoho , ale hentoto je prehnane
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

to si sa teda nasiel s tou psychopatkou :D nerob si uz hanbu prosim ta
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

ja si rad robim hanbu , neprestanem sorry
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

tak toto si zabil skazaton :lol: tak s nou pokracuj, a bozkavaj sa zasadne pred davom ludi, aby si robil hanbu dalej, s trochou stastia si budu mysliet za sa smeje z toho ako sa trapne bozkavas. :lol:
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

vsetko v pohode len nazov tej temy mal byt namiesto Ma to v hlave v poriadku ? - Mám to v hlave v poriadku ?

podla mna to nema v poriadku v hlave ta tvoja "priatelka" a ani ty... a ber si rady od ludi co ti pisali predomnou aby si si nerobil hanbu a viac nepisal, myslim ze tu bolo zodpovedane uz vsetko... myslim ze menej hanby zazijes ked si pojdes niekde suchat organ do parku o strom..ten sa ti smiat nebude, a ludi okoloiducich si nevsimaj... :wink:
ale inak brutalna tema, tak skvele som sa nepobavil, ani nepamatam...
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

nepi*ujte ho furt ... chpem ako to mysli sak to by ste si mali skusit mat taku holku presne viem co zazivas je to tvoja prva a tak si sa zalaskoval a zistil si ze jej to zajeba**** ... poviem ti to prejde bud rad ze sa smeje ze pYchas ako jezko bud rad ze sa smeje radsej ako keby mala plakat podla mna sa napravi len to s nou slaha nechaj ju nech sa vyblazni alebo ju tak spicuj pod choru zem ze ked neprestane tak ju posli do organova ... :lol: gl &hf
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

ja to nebyl napísal:... zistil si ze jej to zajeba******** ... poviem ti to prejde bud rad
vysvetli mi niekto vyznam '*' v tejto casti pripevku? :lol:
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Mhm, ked bol mladsi, ale uz starsi ako ty, mal som trosku podobnu babu. Podobne boli tie moje pocity voci nej, ked "sa dostala do svojho stavu X". Vseobecne sa hovori, ze u zenskych clovek nikdy nevie a nikdy im celkom neporozumie - to je zakladne vychodisko muza vo vztahu...hehe.
Ale nie, vazne - mas to zle v tom, ze je to tvoja prva..no a prva je vzdy prva, nie chlapi? Aj ked ste mali 20 dalsich po tej prvej, tak si na tu prvu vzdy spomeniete. Ak by sa mi pritrafilo nieco take pri 3-4, tak uz by som to vedel riesit = proste rozchod a ak by chcela dalej, tak by mozno dostala sancu. Ono by to trebars mohla byt chyba - este podrastiete a mozno sa nejak zmenite a zistis, ze je vlastne uplne normalna, len mala taketo obdobie. Ale za danej situacie by som velmi dlho neotalal.. Spravne tusis, ze ked uz s nou zacnes poriadne sexovat, tak to bude trochu tazsie.
Mozno sa tym smiechom snazi nieco naznacit a mozno je taka "od prirody". Ak naznacuje, casom ti o tom nieco povie a aspon ju pochopis mozno jej s tym budes vediet nejak pomoct. Ak je taka "od prirody", tak to proste nie je partnerka pre teba. Proste nemozes existovat s clovekom, ktory ti prilis casto lezie na nervy a absolutne nerespektuje tvoje priania - respekt je dost dolezity. To, ze sa obcas sprava ako nepricetna este neznamena, ze ta nema rada, ale vela ludi sa casom rozchadza kvoli tomu, ze si lezu na nervy - bud obaja, alebo jeden druhemu. Cim neskor sa toto stane, tym horsie to potom nesu...

Mimochodom, moj kamarat ma dievca, co sa pocas toho normalne smeje, nie vzdy, ale dost casto..Naprv tak "striedmo", chichuna sa, ale ako jej prihara, tak sa zhlucnuje, zhlucnuje a vyvrcholenie je skoro az obludny zachvat smiechu. Ale uz mam ineho suseda, takze to nemusim pocuvat...
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

:lol: naramne som sa pobavila.
mam chut dat par tvojich tipov nech z toho urobia komediu :wink:
dobra haluzacka
5-4-3-2-1 ideeeeeeeeeeeeeeees! aspon vies, ze nieje uplny magor, ked vie aspon odpocitavat :lol:
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

By som ju asi poslal kade ľahšie a povedal jej že keď sa uvedomí nech prídem za mnou.... :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Tak ju zober niekde do kina alebo tam, kde je kopec ludi a musis byt ticho, pobozkaj ju tam, a uvidis : Ci to robi naschval, alebo je to proste "danost vyrobku"
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No zaujimava story :D to je male kuriatko :P to chce cas a strpnenie alebo sa vykasli nanu ...ved neni jedina na svete a ak ces nieco ine tak co ... good luck
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

Laska nema oči,Laska nepozna hranice a laska nevidi chyby...
resp. zamilovanosť,tiež to poznam, som bol buchnutý(alebo aj som ešte?) do jednej baby ktora bola proste uplne,nepatri sa to povedat,ale prije**na povahou .robila take veci ze sa nad tym zastavoval mozog,strašne rozlietana a naladova.proste osoba dvoch tvari. raz taka raz onaka.. proste neveim čo ae som zn ej hotovy a nenavidim sa za to.a neviem to ovplyvnit,uz je koniec tomu a trapim sa stale...
jedine čo ma utešuje že je taka,aka je , že je hlupučka ešte a mlada.
jasne že neisom dokonaly,ved to nieje nikto,ale ona ma strasne spravanie a proste napriek tomu citim to čo citim,
koľko ma rokov? nečital som to tu všetko,ale za také spravanie može vek, ale zas pokial je takato rozlietana a vo vztahoch to aspon umi,teda vie čo chce aj ked sice robi somariny,tak sa to da zvladnut, ale pokial robi somariny ma 15 rokov a sama nevie ešte čo chce,tak sa na to vykašli
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

mladá asi pije moc kávy alebo je na heroine :-D ... ale nie, proste je v puberte,no co .. to jej ani obojok nepomoze. Zober ju za ruku, zaved ju do lesa, kde sa nebude mat pre nikym hanbit, a ked sa aj vtedy bude hanbit a smiat,tak jej daj jednu "otcovskú" :smt062 a ukaz jej prstom do xichtu ze nech sa na seba pozrie ako sa sprava. ze uz ti to je trapne to prehliadat stale...proste bud uprimny v jemnom zachvate nervov... :)
a poveedz jej ze ak sa nezmeni,tak ta strati

...ale ako kamo fakt klobuk dole...ja by som takuto vec spravil hned druhy den (lebo v prvy den by som bud musel byt maximaalne na srot alebo by som sa pri nej rano musel zobudit :-D ) GL
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Mladá sprostá a pošahaná
S týmto niet pomoci, bud budeš mať toľko trpezlivosti a počkáš kým z toho vyrastie, pri čom dosť záleží od tvojej psychickej odolnosti, lebo je tu pravdepodobnosť fyzického napadnutia z tvojej strany... ( ona ako silný stimulant nepričetnosti :D )

No to správne riešenie tu už bolo nespočetne veľa krát spomínané, takže pokiaľ ti máme naozaj pomôcť naše odporúčania neignoruj !
Dúfam že to neznelo až príliš ironicky :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Tempus7 napísal:Mladá sprostá a pošahaná
S týmto niet pomoci, bud budeš mať toľko trpezlivosti a počkáš kým z toho vyrastie, pri čom dosť záleží od tvojej psychickej odolnosti, lebo je tu pravdepodobnosť fyzického napadnutia z tvojej strany... ( ona ako silný stimulant nepričetnosti :D )

No to správne riešenie tu už bolo nespočetne veľa krát spomínané, takže pokiaľ ti máme naozaj pomôcť naše odporúčania neignoruj !
Dúfam že to neznelo až príliš ironicky :)
proste ser na to (ňu)
qwerty-xyz

Re: Ma to v hlave v poriadku ? ma to cenu ?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

skazatoN napísal:Ahoj , chodim s jednym dievcatom mesiac aj sme sa spoznali uz predtym skor , no problem je v tom ze ona sa sprava fakt divne , neviem to presne nazvat no ako keby bola totalne drbnute sibnute tela, dam sem priklady : chcem sa s nou ist bozkavat , tak si sadneme na lavicku a ona si zacne vyberat mobil a pozera si hodiny , potom sa na nu pozrem ona sa zacne smiat vytiahne vreckovku vysmrka sa , potom ju zasa idem pobozkat zacne sa smiat a tak zostanem taky ze co ti je , potom ze nic len mi sibe a sa smeje proste uplne ako nechapem ci je postihnuta ci co ?!?! potom toto robi furt , jednoducho uz mam chut jej povedat nech ide do **** ale proste mne sa paci lenze sa sprava ako retardovana , kazdy sa jej posmieva a jej to vobec nevadi , proste a ked uz sa bozkavame tak sa najprv stale smeje a nemozem ju bozkavat pri tom a mne to proste no ako by ste sa pri tom asi citili ? mne to totalne skazi chut a mam az slzy v ociach ale ona sa veselo zabava dalej , a potom ked uz sa ukludni tak stale ked idu ludia ona si zacne davat kapucnu na hlavu a schovavat sa aby ju nevideli, potom sa prestane hned bozkavat a pocka kym vsetci odidu a vyhovara sa na to furt niekam pozera, a stale mi pise ako strasne ma lubi a nehanbi sa za mna a chce byt so mnou navzdy , ale ked vidim ako sa chova vonku ... je toto normalne spravanie ze sa chova ako 9 rocna ? preco jej tak hrabe a co si vobec o tom myslite ona ma 16 a ja 17 , vzdy mam zuvku v ustach a tak a v nicom neni problem u mna ... a nas prvy bozk bol taky ze som ju k tomu nutil a ona musela odpocitavat 5.4.3.2.1 a az potom , a to pocitala asi 50x az potom to islo a jednoducho sa vzdy chova ako z ustavu , napriklad ideme drzime sa za ruky a ona neviem ci je vazne taka krava ale ona narazi proste do zastavky a zacne sa chichotat a mysli si ze je to neviem jake vtipne pritom sa smejem len na tom ze je chora **** , ma tento vztah zmysel ci ako poradte co si o tomto vsetkom myslite ja som uplne zufaly :((( je to moje prve dievca a chcel by som aby sa spravala normalne , lebo niekedy to aspon na par minut funguje super ale toto sa neda odpustit proste ;((((
a nefici ona na niecom nahodou? nema pomyleny paralen s extazou? alebo nemaju doma casto hubovu polievku z neznamych hub? nepicha si nic? Lebo holka je ocividne slahnuta a nevie co so sebou, to je bud ked je nevyjasena este v puberte alebo kvalitne zdrogovana nejakym kokainom alebo podobnym frasom.
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

Presne tak :-) , chalan pisal ze chce byt rapperkou, s8terkou a to podstatne FETACKOU!!! si si isty ze nefetuje? lebo jej priznaky su zjavne dotozne s fetovanim toulvenu (ci ako sa to pise) , ma proste vygumovano-deravy mozog a ak sa s nou nerozides skoncis ako ona :-) suchate si organy :lol: :lol: :lol: ja skapem :D :D gangy ty pi*a, nie si sam, ja som si prave oje*** cely notebook kofolou a tycinkami :lol: :lol:

dufam, ze chlapec je bohaty :D gangyho kozenny gauc a moj notebook je uz taktiez znehodnoteny.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

ešte by si s ňou mohol vystupovať na ulici :shock:
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

kokos tak toto je normalne sci-fi.

ale vazne: ja by som ju poslal do pi*e uz len preto ze sa za teba na verejnosti hanbi
myslim si ze s nou si nemusis robit velke nadeje do buducnosti..je vela inych peknych a dokonca aj mudrych dievcat..toto nie je pre teba..
Napísať odpoveď