Macka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
El Bastardo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa El Bastardo »

to je jake surove :D:D..........ked mama nechce aby som chodil von tak ma bude muset vykastrovat :lol:
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

sundevil napísal:skor : zvierata su inteligentne, narozdiel od niektorych ich majitelov
presne moj nazor tym psom musi byt za dobre v tej kabelke ja ked vidim tych ludi tak by som im nevem co urobil
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no mam doma kocura.. a v zapale hrania bol schopny si chytat a pohryznut vlastny chvost :) .. inac je vykastrovany a vonkajsieho prostredia sa boji jak vody (macky obycajne vodu nemaju rady, az na vynimky)

o inteligencii sa tiez moc rozpravat neda, su to uplne rozdielne zvierata.
Co obom ale chyba je nejaka predstavivost.. Zviera pozna cely dom, kazdy kus nabytku.. polozte kus kartonu tak, aby precnieval cez stol, zviera nema problem si na to stupnut s presvedcenim, ze ho to udrzi...

Macka sa zasadne lisi od psa tym, ze kym ona nieco nepotrebuje, je si sama sebe panom. A este jeden podstatny rozdiel - macka lahsie zmeni majitela ked jej je niekde lepsie. Ublizujete psovi - je to ako vas otrok.. mozno sa s vami chvilu nebude "bavit" ale stale ostava verny. Ublizujete macke? Skoncila s vami :)

.. no a este jeden nepodstatny rozdiel.. macka ktora vrti chvostom - je niecim drazdena, znervoznovana.. pes ktory vrti chvostom je naopak hravy.. aj to je jeden z dovodov preco si macka so psom nie vzdy rozumeju.

Za jednoznacnu vyhodu macky mozem povedat tolko - je to ozaj mimoriadne cistotne zviera, co sa o psoch zrovna povedat neda. Jak po stranke udrzovania srsti, tak po stranke malej aj velkej potreby :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ViRuS napísal:inteligencne su na tom rovnako? nahanaju si niekedy macky vlastny chvost? dokazes macku nachytat na to ze sa tvaris ze hadzes loptu a v skutocnosti ju nehodis? myslim si ze tazko... navyse su cistotne, teda nesmrdia a potrebu vykonavaju na miestach kde to mozu potom zahrabat teda neostievaju kazdy roh a neseru kde im to pride
a stalo sa ti niekedy ze si ides, nic si nevsimas a zrazu sa za plotom objavi macka a zacne po tebe hlasno mnaukat? pochybujem...
dokaze macka zabit cloveka? neviem, neviem...

//a inac ked chces silou mocou partnera na prechadzku tak macka sa da naucit na voditko podobne ako pes...
no ja som skusal s tou loptickou na macku a mala hlboko v prdeli... mam pocit ze skor si to ani nevsimla :D

ku macka vs pes

pes sa mi zda sympatickejsi... neviem ci je inteligentejsi ale je taky spolocnejskejsi ... dava "viac najavo svoje city" a celkovo mi pride ako lepsi priatel ako macka... macka je taka duta :D nic nevnima, robi si svoje :o
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

KoCi napísal:Macka sa zasadne lisi od psa tym, ze kym ona nieco nepotrebuje, je si sama sebe panom. A este jeden podstatny rozdiel - macka lahsie zmeni majitela ked jej je niekde lepsie.
tak to si hlboko na omyle, pokial si ziskas doveru macky a spravis svoj domov aj jej domovom tak od teba neodide ani keby jej niekto ponukol hocijaky luxus a nasilna zmena majitela moze byt pre nu velmi traumatizujci zazitok (dokonca to nemusi prezit) nech by sa o nu novy majitel akokolvek staral... su dokonca pribehy maciek ktore putovali za svojimi panmi stovky kilometrov ked sa prestahovali a z nejakeho dovodu ich museli nechat tam kde predtym byvali
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

virus chap to tak ako som to uviedol v celkovom koncepte.. nehovorim o pripade kedy ma macka doslova luxus a je milovana.. to ani nema dovod obzerat sa.

Tiez nehovorim o zmene zo dna na den. Ale macka ktora zvykne navstevovat susedov, a je tam o nu lepsie postarane ako u vlastnych, postupne travi viac a viac casu u tych susedov. Podobny pripad ma moja babka so susedou - suseda ma kocura, a ten sa za mojou babkou stale pyta a byva tam aj cely den.. zaujimavy je fakt ze domov sa uz nepyta, pre neho si musi panicka dojst :) Proste macka sa rozhoduje sama, nerozhodne za nu jej majitel...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

kukiak napísal:Macka nikdy nepojde tam kde chcete vy, nikdy neurobi to co chcete vy.. su to hrozne namyslene stvorenia (teda ak sa nejedna o jedlo :D )
Mna macka pocuva na slovo tak nehovor kktiny :x :x
Steju napísal:môj pes si v živote nenáhňal chvost, na trik s loptou už dávno nenaletí (keď bol menší tak hej) [zase vezmi keď budeš chcieť hodiť mačke loptu a ona uvidí že to nieje jedlo tak sa otočí a ide preč :) ] a to že sú čistotné nemá veľa spoločného s inteligenciou.. dalej, pes chráni svoje územie a rodinu, mačka to má úplne v paži, nemá dôvod mňaukať veď jej je to jedno ^^, zabiť človeka by dokázala keby sa veľmi snažila, ale normálne to nedokáže preto lebo je menšia ako pes (dokázal by pudel zabiť človeka?)
no macka aspon moja dokaze chranit uzemie ked je niekedy vonku a niekto pride tak sa brani
napr nemoze si zvyknu na mojho kamsa vzdy nanho zacne skakat takze macka to vobec nema v pazi tak radsej nepis nic .
a otazka na teba mal si vobec niekedy macku a vycvicil si ju?

//kinjeril: Pouzivaj tlacidlo Obrázok!!!
Napísať odpoveď