Madari nas zachrania!

Diskusie na politické témy...

Suhlasite so mnou?

Vacsinou ano
53
11%
Vacsinou nie
429
89%

Celkom hlasov: 482

Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

OT/flame premazany, laskavo sa vyjadrujte k predmetu temy (plati najma pre uzivatelov Toxikoman a carlossz)!
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

Kód: Vybrať všetko

Maďarsko: Euro nebude ani v roku 2013

Inzercia

BUDAPEŠŤ 1. augusta (SITA/Reuters) - Očakávania trhu, že Maďarsko vstúpi do eurozóny v roku 2013, sú podľa guvernéra maďarskej centrálnej banky Zsigmonda Jaraiho nerealistické. "Zavedenie eura sa oddialilo preto, že sa krajine nedarí dodržiavať maastrichtské kritériá. Obávam sa, že očakávania prijatia eura v roku 2013 sú príliš optimistické a nedosiahnuteľné," konštatoval Jarai.

Maďarský premiér Ferenc Gyurcsány nedávno informoval o plánoch zastavenia rastu a následného zníženia výrazného deficitu verejných financií v súlade so smerovaním krajiny do eurozóny. "Súčasné smerovanie ekonomiky nepovedie k prijatiu eura v roku 2013. Treba docieliť ekonomický poriadok, avšak Gyurcsányov balík nie je na to vhodný," dodal Jarai. Podľa neho totiž Gyurcsányom navrhované opatrenia povedú k poklesu konkurencieschopnosti, spomaleniu ekonomického rastu a zvýšeniu miery inflácie, pričom problémy ekonomickej rovnováhy sa objavia opäť o niekoľko rokov.

Ekonómovia očakávajú, že Maďarsko prijme jednotnú európsku menu v roku 2013, keďže pôvodného cieľa vstupu, ktorým bol rok 2010, sa maďarská vláda vzdala. "Iba reálne štrukturálne reformy povedú k prijatiu eura. Nemôžeme vstúpiť do eurozóny, kým sa maďarská ekonomika nestane konkurencieschopnou. To je priorita, na dosiahnutie ktorej však potrebujeme nový program," dodal Jarai.
no co si o tomto myslite vy ? ja som uplne spokojny :twisted: nech sa tym madarom nedari nic aj dalej :twisted:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ZenniX napísal:

Kód: Vybrať všetko

Maďarsko: Euro nebude ani v roku 2013

Inzercia

BUDAPEŠŤ 1. augusta (SITA/Reuters) - Očakávania trhu, že Maďarsko vstúpi do eurozóny v roku 2013, sú podľa guvernéra maďarskej centrálnej banky Zsigmonda Jaraiho nerealistické. "Zavedenie eura sa oddialilo preto, že sa krajine nedarí dodržiavať maastrichtské kritériá. Obávam sa, že očakávania prijatia eura v roku 2013 sú príliš optimistické a nedosiahnuteľné," konštatoval Jarai.

Maďarský premiér Ferenc Gyurcsány nedávno informoval o plánoch zastavenia rastu a následného zníženia výrazného deficitu verejných financií v súlade so smerovaním krajiny do eurozóny. "Súčasné smerovanie ekonomiky nepovedie k prijatiu eura v roku 2013. Treba docieliť ekonomický poriadok, avšak Gyurcsányov balík nie je na to vhodný," dodal Jarai. Podľa neho totiž Gyurcsányom navrhované opatrenia povedú k poklesu konkurencieschopnosti, spomaleniu ekonomického rastu a zvýšeniu miery inflácie, pričom problémy ekonomickej rovnováhy sa objavia opäť o niekoľko rokov.

Ekonómovia očakávajú, že Maďarsko prijme jednotnú európsku menu v roku 2013, keďže pôvodného cieľa vstupu, ktorým bol rok 2010, sa maďarská vláda vzdala. "Iba reálne štrukturálne reformy povedú k prijatiu eura. Nemôžeme vstúpiť do eurozóny, kým sa maďarská ekonomika nestane konkurencieschopnou. To je priorita, na dosiahnutie ktorej však potrebujeme nový program," dodal Jarai.
no co si o tomto myslite vy ? ja som uplne spokojny :twisted: nech sa tym madarom nedari nic aj dalej :twisted:
nechapem preco by sa mal niekto tesit z toho ze sa nejakej krajine nedari. nie je to divne?
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

To je ta slovenska ubohost, ked nikto nie je dobri ani Madari ani Cesi ani Cernosi ani Zidia. Preto sa musime radovat, ked sa im nedari. :aasmile2: Co sa mozeme divit, ked SNS sa dostala do parlamentu a vlady. Fasistiscko-xenofobna strana.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Joe-Joe napísal: Fasistiscko-xenofobna strana.
:lol: :lol:
zajdi k psychiatrovi ten ti pomoze :wink:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Joe-Joe napísal:Fasistiscko-xenofobna strana.
Pojem_Fašizmus :roll:

Charakteristika fašizmu

* Nadraďuje záujmy celku (národa, štátu, prípadne rasy) nad záujmami jednotlivca
* Usiluje sa vybudovať totalitný štát
* Stojí v opozícii voči demokracii a liberalizmu, spolu s cudzincami a prisťahovalcami ich považuje za pôvodcov všetkého zlého
* Na čele štátu požaduje silného vodcu (vodcovský princíp)
* K potlačeniu opozície využíva násilie a moderné metódy propagandy a cenzúry
* Zavádza korporativizmus
* Utláča alebo dokonca likviduje slabých a telesne postihnutých

NO A MI NAPÍŠ, ČO Z TOHO PRAKTIZUJE SNS :roll:
allias
Star
Star

Treba pocuvat ozrateho Slotu a budete v tom mat jasno.
Kazdy druhy jeho verbalny prejav naplnuje skutkovu podstatu trestneho cinu, alebo aspon dovod dat toho debila vysetrit.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Joe-Joe a tebe čo dáva právo, niekoho nazývať debilom :roll: počúvaj čo hovorí Durajko, keď je triezvy a potom píš, keď je Slota ožratý :roll:
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

Joe-Joe napísal:To je ta slovenska ubohost
hmm tak ti asi nie si normalny k tomuto netreba nic pisat hovori samo za seba....
Joe-Joe napísal:Treba pocuvat ozrateho Slotu a budete v tom mat jasno.
heej tak urcite rozprava lepsie nez sporsty dzurinda ten moze aj hodinu rozpravat a stale nevies o com toci len svoje naucene fraz napr. "ale takto otazka nestoji" "ale pani moderatorka ved to je vytrhnute z kontextu" a pod. slota aspon povie co si mysli a neschovava a neboji sa povedat svoj nazor. a este mam jednu otazku Joe-Joe ty si urcite z juzneho slovensak vsak?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Xantyp napísal:heej tak urcite rozprava lepsie nez sporsty dzurinda ten moze aj hodinu rozpravat a stale nevies o com toci len svoje naucene fraz napr. "ale takto otazka nestoji" "ale pani moderatorka ved to je vytrhnute z kontextu" a pod. slota aspon povie co si mysli a neschovava a neboji sa povedat svoj nazor. a este mam jednu otazku Joe-Joe ty si urcite z juzneho slovensak vsak?
zamiesam sa do vasej debaty. Ja nie som z juzneho slovenska a da sa povedat ze to co napisal joe-joe vystihuje to co si myslim ja.
tvoje reakcie ma len utvrdzuju v tom, ze na tomto clanku je nieco pravdy. skus si ho precitat a skus sa tam niekde pohladat.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Joe-Joe napísal:Treba pocuvat ozrateho Slotu a budete v tom mat jasno.
Kazdy druhy jeho verbalny prejav naplnuje skutkovu podstatu trestneho cinu, alebo aspon dovod dat toho debila vysetrit.
Hm, co ten Slota vlastne robi na slobode? Sak po vsetkych tych naplnenych skutkovych podstatach trestnych cinov by mal mat dozivotie, nie? Akoze Slotu berem josetsakrametsky s rezervou, imho, taky clovek by v politike nemal co hladat, rovnako ako Malikova a Duray & Co., ale toto "kapanek" prehanas... Priam ako keby si to bral osobne, ked ho vytahujes v nadvaznosti na clanok, ktory so Slotom nema nic spolocne. A pisat o "slovenskej ubohosti" v suvislosti s reakciou jednotlivca? Ty nie si Slovak?

mastermind, dobre som sa pobavil... predpokladam, ze za tym ucelom bol ten fejton aj napisany- uz len ta stavba viet... :)
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

mastermind napísal: tvoje reakcie ma len utvrdzuju v tom, ze na tomto clanku je nieco pravdy. pohladat.
jooj to je pekny clanok,myslim ze to dobre vystihol...
allias
Star
Star

1. Z juzneho Slovenska nie som
2. Slota a jemu podobny do politiky nepatria. Vratane Duraja, Meciara a ...
Chyba je len to, ze do politiky u nas chodia bohatnut. Vo vyspelej spolocnosti idu do politiky milionari si oddychnut a hlavne nie su taki skorumpovani.
3. ubohost Slovenska spociva hlavne v jej obcanoch. Nenechame sa poucit a neustale sa nechame oklamat roznymi kreaturmi baziaci po moci. Vemi radi pocuvame ako sa Cechom nedari, ze Madarov treba zahnat do Pesti, Rusi su cerveni, Amici su arogantní, Aziati sikmookí a pod. Len my sme ten najsamlepsi narod, ktoremu chce kazdy ublizit. Nedokazeme prijat za suseda nikoho kto nie je 100% slovakom. Tolerancia voci ostatnym narodom je na velmi zlej urovni. Treba si vsak uvedomit a to hlavne pri otvoreni nam zavretych hranic, ze migracia obyvatelstva je tu a stym nikdo nedokaze nic robit. Tuto intoleranciu vo vsetkych smeroch podporuje a maju zrejme vo svojom programe Slovaci Nad Slovakmi.
IMHO podla mojho nazoru je Bela Bugar najslusnejsi politik na slovenskej scene.
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

mastermind napísal:zamiesam sa do vasej debaty. Ja nie som z juzneho slovenska a da sa povedat ze to co napisal joe-joe vystihuje to co si myslim ja.
tvoje reakcie ma len utvrdzuju v tom, ze na tomto clanku je nieco pravdy. skus si ho precitat a skus sa tam niekde pohladat.
no ked som uvidel ze je to sme.sk tak som uz po predu vedel co v tom clanku bude. inak velmi vtipne :lol: . neviem aky to ma suvis s mojim predchadzajucim prispevkom ale ok. zato ze som povedal ze slota sa neboji povedat to co si mysli? skus mi toto tvrdenie vyvratit.
Joe-Joe napísal:1. Z juzneho Slovenska nie som
2. Slota a jemu podobny do politiky nepatria. Vratane Duraja, Meciara a ...
Chyba je len to, ze do politiky u nas chodia bohatnut. Vo vyspelej spolocnosti idu do politiky milionari si oddychnut a hlavne nie su taki skorumpovani.
3. ubohost Slovenska spociva hlavne v jej obcanoch. Nenechame sa poucit a neustale sa nechame oklamat roznymi kreaturmi baziaci po moci. Vemi radi pocuvame ako sa Cechom nedari, ze Madarov treba zahnat do Pesti, Rusi su cerveni, Amici su arogantní, Aziati sikmookí a pod. Len my sme ten najsamlepsi narod, ktoremu chce kazdy ublizit. Nedokazeme prijat za suseda nikoho kto nie je 100% slovakom. Tolerancia voci ostatnym narodom je na velmi zlej urovni. Treba si vsak uvedomit a to hlavne pri otvoreni nam zavretych hranic, ze migracia obyvatelstva je tu a stym nikdo nedokaze nic robit. Tuto intoleranciu vo vsetkych smeroch podporuje a maju zrejme vo svojom programe Slovaci Nad Slovakmi.
IMHO podla mojho nazoru je Bela Bugar najslusnejsi politik na slovenskej scene.
1. hmm tak ked nie si z juhu tak si potom nejaky pristahovalec lebo osocujes slovakov ako keby ty si slovak nebol.
2. tak s tymto s tebou uplne suhlasim napr. byvaly minister financi (Miklos) je teraz najbohatsi na slovensku. odkial ma asi tolko penazi hmm uz viem podaval sportku :? .
3.nechapem o com trepes zato ze jedno idividum napisalo ze je rad ze sa nedari madarom nemusis hovorit hned o vsetkych slovakoch. mne napr. je uplne jedno co si robia tam za hranicami. inak neviem kto tu je netolerantny k cechom alebo rusom. ten vyrok ze rusi su cerveni tak to maju na svedomi tvoji kamarati velky demokrati USA & spol. hovoris ze SNS = intolerancia vo vsetkych smeroch. zato ze ozraty slota povie zopar krivych slov na madarov a ciganov tak uz cela SNS je intolerantna? a ked uz sme pri tom slotov najblizsi priatel je cernoch......
Integrale
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Integrale »

No pridám aj svoj nazor.Kedze zijem na juznom slovensku a za kopcom je uz Madarsko.Apatia proti madarom aj slovenskym madarom je UPLNE zbytocna.Su tu a je to vysledkom historickeho vyvoja ,ktory my uz nezmenime!!!Proste je to tak a tak to aj zostane.A odtrhnut sa nemozu lebo je tu este stale vela slovakov ktory by to nedospustili. A mylsim si ze v tejto dobe ked sme europania a hlavne vsetci ludia sa pozerat ze on je madar,slovak,nemec,srb atd je zbytocne.Nejde o to ze k akemu narodu patri ale aky je...
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Madari nas zachrania !

Príspevok od používateľa sovietman »

Les napísal:Ako viete, tak KDH vystupuje z koalicie. Mam zarucene informacie podla ktorych (ale aj podla %) ma byt novym predsedom parlamentu Bela Bugar z SMK. Nebojte sa Slovac, tento Madar nam este vsetkym ukaze, ze ako sa robi normalna politika. Na miesto ministra vnutra by mal nastupit Miklos Duray. Len oci budeme otvarat, ako to ti Madari vedia, presne ti, ktorych tu stale kritizujete. Dalsi clovek z SMK Gylua Bardos by mal byt ministrom spravodlivosti. Ale toto este nieje 100% iste. Hovorim vam uz roky, ze madari vedia na urovni jednat, su profesionali a ani so spravanim sa nemaju ziadne problemy ako napr. Janko Slota, alebo Moric.
Okrem toho, na rozdiel od spominanych "panov" aj hovoria spisovnou slovencinou. Takze uz ziadne - "šou som, hen, pooranô, s pasťú, kýho máriju, andela tvýho, chleba ze solú, veter, sňach, čil som hen išóu, čilek, gazduvat, kerýho, keruvat, daj mi mrkve, podaj mi ho (handru)" a tak dalej...

Chvalabohu era primitivov konci. Aj ked nie som rad, ze sa koalicia rozpadla tak blizko k terminu riadnych volieb.

MOR HO PROLETARA !
riadna ko*ot, len čo sa mi päste zavierajú :twisted: :twisted:
tí madarsky poslanci hovoria preto spisovne, lebo ked sa niekto uci cudzi jazyk tak spisovne nie?? a my mame politikov z celej SR, cize rozne narecia. takisto aj madari v madarsku maju rozne narecia.

Takato tema len zbytocne cloveka nasere tak neprovokuj, alebo ze by si mal 15 rokov? asi áno.... :roll:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Madari nas zachrania !

Príspevok od používateľa Vesper »

sovietman napísal:riadna kok****, len čo sa mi päste zavierajú :twisted: :twisted:
tí madarsky poslanci hovoria preto spisovne, lebo ked sa niekto uci cudzi jazyk tak spisovne nie?? a my mame politikov z celej SR, cize rozne narecia. takisto aj madari v madarsku maju rozne narecia.

Takato tema len zbytocne cloveka nasere tak neprovokuj, alebo ze by si mal 15 rokov? asi áno.... :roll:
:lol: nemas prehlad clovece :wink: este maly OT k tej spisovnej slovencine: ked niekto zastava vysoku administrativnu funkciu tak by mal hovorit spisovne ci uz pochadza z Oravy alebo z Komarna, proste to k tomu patri, to je ako keby zacal moderator v tv hovorit nespisovne tak by dostal padaka :idea:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

V SR opäť cítiť protimaďarské nálady Zas tá prij3baná maďarská iniciatíva :evil:

Maďari sú šovinistické prij3bané h0väda :smt006

Durajko, triezvi kecá blbosti a Slotovi nadávajú keď je pod parou...

----------------------------------------------------------------------------------

LOL ešte stále ich baví kecať o niečom takom ako o zrušení dekrétov a pod... ale kedy sa ten "národ" ospravedlní za toto :

Pasáž _Výsledok arbitráže

a za 1000 rokov šikani národa, a plienenia... za devastáciu... útlak, vraždu Jánošíka a pod....
allias
Star
Star

Zaujal ma ten Janosik.
Slovaci by si mali konecne uvedomit, ze Janosik bol obycajny zlodej a vypalnik. Ked niekto tvrdi, ze bol hrdina tak je na velkom omyle. To by mohol byt aj Cernak.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

OMG, toto by Slovák v živote nenapísal...Jánošík bol "zlodej" áno to máš pravdu... ale s tým rozdielom, že kradol len to, čo maďari ukradli slovenským roľníkom, už aj tak dosť chudobným.... a Juraj dával ľudom potraviny, zvieratá, grajciare, aby prežili... neviem o čom točíš... asi nevieš ako zomrel jeho otec, čí áno ? Ako zomrierali Slováci, ako boli pomaďarčovaný... a pod...
Napísať odpoveď