Mafia 2
Re: Mafia 2
Hra uz ide spustit ale po 10 s ostane cierna obrazovka. Ak vie aj s tymto niekto poradit budem rad .)
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Caute, chcem sa vas spytat ci je pravda ze v MULTI3 release - RUS/CZE/PL nie su tie videjka v CZ dabingu je to pravda ci nie ? Dakujem za odpoved 
Prosim Vás viete mi poradiť : nainstaloval som rpesne podal pokynom a stale mi vypisuje toto : Aplikace nemohla byt spustena,protoze soucast binkw32.dll nelze najit
Vedel by niekto poradit co s tou ciernou obrazovkou ?
-
Space5800
Medium Professional
Denis92: Skús google je tam toho dosť a možno to vyrieši tvoj problém 
Stiahni si to dllko z netu a nakopiruj ho do hry.Denis92 napísal:Prosim Vás viete mi poradiť : nainstaloval som rpesne podal pokynom a stale mi vypisuje toto : Aplikace nemohla byt spustena,protoze soucast binkw32.dll nelze najit
ludia to sa mi nic nepokazi??? Robil som to cez ten fenix a ked som dal kompabilitu zo steamom(podla navodu) tak mi to naslo aj moje original steam hry.Nic to nedosere?
Mozes dostat ban na steam ...Lama napísal:ludia to sa mi nic nepokazi??? Robil som to cez ten fenix a ked som dal kompabilitu zo steamom(podla navodu) tak mi to naslo aj moje original steam hry.Nic to nedosere?
No odporúčajú si pre istotu spraviť ďalší steam accountLama napísal:ludia to sa mi nic nepokazi??? Robil som to cez ten fenix a ked som dal kompabilitu zo steamom(podla navodu) tak mi to naslo aj moje original steam hry.Nic to nedosere?
Zdravim, aku ste pouzili verziu Phoenix na tu RUSKU verziu?? ja som pouzil Phoenix 14. a pocas instalacie cez to mi to vypisalo Unsupported "registy"
diky.
diky.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ukonci proces cez Ctrl+alt+del a pokracuj dalej podla navodu.8robo8 napísal:Zdravim, aku ste pouzili verziu Phoenix na tu RUSKU verziu?? ja som pouzil Phoenix 14. a pocas instalacie cez to mi to vypisalo Unsupported "registy"
diky.
A už je to tu.
Zajtra ráno si už aj ja vychutnám Mafiu v českom jazyku. Som plný očakávaní. 
Ja som mal napríklad pri deme na steame každé tri minúty taký lag a pri tejto verzii, aspoň pri prvej misii mi to ide krásne plynulo. Dúfam, že to tak aj ostane.
necuka vam to trosku v meste ? moja zostava q9550, gtx275, 4GB a sem tam to trhne v meste,..demo mi slo tusim lepsie, ze by crackom ? ovladace mam najnovsie
Skús stiahnuť ten súbor http://www.google.sk/#hl=sk&q=xinput1_3 ... 723f619e2b a hodiť ho do priečinka s hrou.
je CZ dabing kvalitnejší ako anglický?
Nie, cesky je tu dost odflaknuty, v 1ke sa mi pacil viac. Texty ako take su dobre, ale herci to hovoria s dost slabou davkou emocii. (hodnotim podla dema)Snajper2 napísal:je CZ dabing kvalitnejší ako ANG?