Mafia 2
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
Najviac ma tam stvalo to, ze pribeh sa strasne sprvu vliekol a koniec sa zomlel uplne rychlo..Mesto si vobec nepamatam kde co bolo, takze keby mi dali prejst z urciteho miesta na daky znamy bod, tak ani nepotrafim bez mapy. V jednotke donutili cloveka si tu mapu zapamatovat..No tipujem, ze to tu bolo tak ci tak uz preberane..ALe moj nazor 
-
Anem
Star
Mafia TCoLH nastavila proste laťku príliš vysoko. II nielen že ju neprekonala ale sklamala a okrem úžasnej grafiky, dobrého ale domotaného príbehu ponúkla slabý odvar toho čo nám bolo nasľubované... 
Vie prosim vas niekto, kde je chyba ak mi phoenix na konci instalacie vypisuje INSTALLSCRIPT PARSER ERROR unsupported"registry"entry type dword.nechapem v com je chyba.
Ked vyvoj bude taky ako pri 2ke tak si to zahrame niekedy v 2014 
-
Hellboy248
Guru wannabe
Acer01: pridaj, 2014 je malo este
Hellboy ste dobre mimo s acerom pri II bol vývoj taký dlhý lebo boli problémy keďže Ilusion Softwork malo ako jediný autorské práva tak museli preiísť pod amíkov aby mali peniaze keďže boli že vraj úplne "vyštavený" z peňazí a boli na pokraji krachu čo úplne nechápem keďže mafia I mala obrovský úspech. a potom Take 2 resp. 2K Czech [Ilustrions Softwork] to strašne dlho do ľadovalo a pod. veci a nakoniec z toho nebol taký očakavný bum ako všetci očakávali.
-
Hellboy248
Guru wannabe
wasted: ked bude rok 2014 potom sa mozme bavit o niecom .)
keď bude rok 2012 max. ´13 sa ti vysmejem do očí. 
Nedávno som prišiel na zaujímavý bug. Skúste zaparkovat auto tesne k dverám nejakej krčmi čo má aspoň dve dvere a druhými vojdite dnu a skuste vykopnúť dvere uvidíte aký je Vito silák.
PS: Veselé Vianoce
PS: Veselé Vianoce
Da sa nastavit aby bola hustota premavky mensia,??? Ide o to ze rad chodim zakruty bokom atd a nemozem ist vyssiou rychlostou
V jednotke sa to dalo,ale v dvojke to nejak v nastaveni nevidim 
-
DeJF
Addict
Nedá
cawte, prosim Vas poradte mi, pod stromcek
som dostal novy notebook asus K52JE (system win 7 ultimate 64 bit), dal som si tam najake tie hry...GTA IV bez sekania, podobne aj Shift a Hot Pursuit.....ale Mafia 2 nejde, nainstaloval som aj NVidia PhysX aj ten co je k hre aj najnovsi no nejde to ani s jednym, aj directX mam nainstalovany...ked kliknem na ikonu hry tak ukaze ten maly obrazok kde ja Mafia family a potom by sa mala zobrazit cierna obrazovka a spustit hra...aspon tak to mam na kompe...ale tu nic, tu po tom logu ostane na ploche ani ziadnu chybu neukaze a ani v task magerovi nebezi. Neviete kde by mohol byt problem ? Na PC mi to ide aj na XP profesional aj na 7 ultimate (ale tie su len 32 bitove) Bol by som velmi rad keby ste mi poradili ze co je s tym. Vopred dakujem vsetkym.
Chcel by som sa spytat ci existuje nejaky program na prekonvertovanie hudby s koncovkou .fsb z Mafie 2 do mp3 plls? 
-
lekoklatik
VIP
Westt mam pocit ze 2K vypustili original OST pre mafiu 2 zdarma.
pouzi google
pouzi google
-
Space5800
Medium Professional
A keby niekto mocne chcel tak sa to dá, treba aplikáciu Music Player Ex http://jerome.jouvie.free.fr/musicplayer/index.php
Ahojte
chcem sa spýtať, či existuje nejaký mod, v ktorom by sa dalo jazdiť taxikom a vozit pasažierov. Vopred ďakujem
chcem sa spýtať, či existuje nejaký mod, v ktorom by sa dalo jazdiť taxikom a vozit pasažierov. Vopred ďakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ak dobre viem neexistuje.
Nechapem tomu co mne doraba hra ked si zapnem bud Jimmyho Vendettu alebo Joeovu Adventuru. Mam tam Update 3 Skidrow a tiez crack Skidrow a ci spustim hru cez Mafia2.exe alebo Launcher.exe, kazdych 15 min mi hra sekne. Zastane obraz, huidba ide dalej. Ziadne okno s chybovym hlasenim ani nic. Nechapem, co to moze sakra byt?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Neprehrieva sa ti PC?