Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Mafia 2

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Spoiler
v skratke zabil si hlavného hrdinu jednotky lebo bonzol celú rodinu :wink:
peceman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa peceman »

rozumiem, ale tak mi to tam nepasovalo, keby že sa tomu viac venuje, aj v tejto hre, prišlo mi to také od tvorcov- len nech predlžime tuto kapitolu. aspoň pre mňa, ale kto vie, možno keby hru neskracovali, bolo by tam k tomuto niečo viac, pre mňa to bola také friško-friško... :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

ten dom na mape asi mal byt a potom to vymazali, alebo to vyznacuje dom z nejakeho DLC, ktore je vlastne odseknuta povodna hra.

Po filme Gangster squad som bol naladeny tak som si po dlhom case pustil tu hotelovu misiu. A to mesto je tam vazne super, to ma vzdy dostane, hlavne vecer ta atmosfera protiduce auta vas osvetluju. :smt017

Skoda, ze neni viac takychto gangsterskych hier z takehoto obdobia co poznam tak len mafia a L.A. Noire, pritom je to taka siroka tema. FPS vychadzaju kazdy rok rovnake.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Este mozno podobne prostredie ako mafia ma The Godfather.
peceman
Medium Star
Medium Star

boli ste sa na to pozrieť??
Prílohy
5.jpg
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Dá sa ísť aj do vnútra?
peceman
Medium Star
Medium Star

nie, ani garáž nefunguje...- lebo u Joa funguje stále, aj keď tam nebývam.
Spoiler
a inak, ten dom čo vymazali, podla tej jednej mapy, skúste sa tam ísť nekto pozrieť, ja som tam bol, a vrazil som do jednoho černocha a ten ma poznal po mene a niečo sa ma pýtal, tak asi autori zabudli pri mazaní domu zmazať aj toto :D
Prílohy
Mapa1-2.png
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tato záhada okolo tohto domu mi pripomenula hľadanie "casína" v prvej časti mafie.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

A kde konkrétne sa to má ten spomínaný dom nachádzať? Nesledujem túto tému stále, takže ani neviem, na ktorej strane by som to mal hľadať.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dvojku som dal asi 5krát, jednotku som nehral, lebo ju neviem zohnať krabicovo po CZ, všade je vypredaná,
peceman : Videl som ju dnes v Hypernove za babku. Verzia krabicova Kolekce klasiky.
peceman
Medium Star
Medium Star

Noobsz DJ napísal:A kde konkrétne sa to má ten spomínaný dom nachádzať? Nesledujem túto tému stále, takže ani neviem, na ktorej strane by som to mal hľadať.

tu som ti ho vyznačil, podobá sa na ten dom kde býval MARTY- len tento je vyšší-presnejšie sú to aké isté schody ako tu, a myslím, že je tam taký mostík na skok s autom, tuším hneď vedla, ale to si teraz nie som istý :)

//autoeditácia príspevku (18 Feb 2013, 14:00)
a inak, táto mapa ukazuje myslím všetky povodne misie z mafia 2, pretože aj na moste, aj na nepristupnej lokalite uplne vlavo sú nejaké body... alebo do sú z DLCčiek?? úplne dokonca som ich ešte nedohral.. a je tam vyznačený aj dom ERIKOVHO priatela, ta asi sme mali bývať aj tam...

//autoeditácia príspevku (18 Feb 2013, 14:02)
rufus59 napísal:
peceman : Videl som ju dnes v Hypernove za babku. Verzia krabicova Kolekce klasiky.

práve tak sa snažím si ju zohnať, v obchodoch kde majú nedopredané posledné kusy, ale zatial som nemal štastie :)

//autoeditácia príspevku (18 Feb 2013, 14:06)
a tu som našiel pár dobrých postrehov z hry, http://mafia.czech-games.net/mafia-ii/tipy-a-triky/

je tam viac strán, ale ak ste to nedohrali a nechcete si pokaziť zážitok, tak to nečítajte :)

//autoeditácia príspevku (19 Feb 2013, 18:37)
pekne zarástol však?? :D
Prílohy
Mapa1-2.png
251.jpg
Noobsz DJ
Guru
Guru

Bol som pozrieť na ten dom. Boli to bytovky v chudobnej štvrti. Do žiadneho z bytov sa nedalo dostať. To, že ťa tam oslovila nejaká osoba do ktorej si drgol je v poriadku. Postupom v hre ťa tie osoby spoznávajú. A je jedno, či si pred svojím domom, v obchode alebo hocikde inde na ulici.
peceman
Medium Star
Medium Star

Noobsz DJ napísal:Bol som pozrieť na ten dom. Boli to bytovky v chudobnej štvrti. Do žiadneho z bytov sa nedalo dostať. To, že ťa tam oslovila nejaká osoba do ktorej si drgol je v poriadku. Postupom v hre ťa tie osoby spoznávajú. A je jedno, či si pred svojím domom, v obchode alebo hocikde inde na ulici.

Môže byť, teda mňa zatial poznali iba barmani, a úplne na začiatku keď som sa vrátil... ale také mi to prišlo, ešte to bol aj černoch a s tými "my" nevychádzame, mohla to byť fakt iba náhoda :)

a to miesto, úplne na lavo, tam sa v niektorom DLCčku ide, alebo sa tam vôbec nedá dostať??
Noobsz DJ
Guru
Guru

Nejaké DLC som si stiahol, ale nehral som ich. Neviem ti povedať, že či sa dá dostať niekam mimo základnú mapu (ak si na to narážal). A myslím si, že aj tí černoši by mali Vita poznať. Ja som to hral docela dávno a nepamätám si, kto všetko Vita pozná. Naposledy som to mal pár minút pustené, keď som i šiel ten jeho nádejný domov obzrieť.
peceman
Medium Star
Medium Star

Noobsz DJ napísal:Nejaké DLC som si stiahol, ale nehral som ich. Neviem ti povedať, že či sa dá dostať niekam mimo základnú mapu (ak si na to narážal). A myslím si, že aj tí černoši by mali Vita poznať. Ja som to hral docela dávno a nepamätám si, kto všetko Vita pozná. Naposledy som to mal pár minút pustené, keď som i šiel ten jeho nádejný domov obzrieť.

na dostanie sa za základnu mapu som nenarážal :D myslel som, či ten úsek mapy- podla tej mapy to vyzerá ako veľká oblasť, niečo ako tá továreň či čo kúsok od CRAZY HORS, a myslel som, či sa to nesprístupní v niektorom DLCčku po skončení nejakej misie.

černosi by ho mali tiež poznať, to hej, len na prvý dojem mi to prišlo tak... spoznal ma, černoch, pri dome kde som mal bývať.. ale dobre, asi to nemá s tým nič spoločné :D

//autoeditácia príspevku (22 Feb 2013, 16:09)
Spoiler
Tu som objavil pár vecí, ak tu už boli, tak sorry, ale ak nie, je to také zaujímavosť.. sorry že som to screenoval za noci v hre, ale keď som to už objavil, nechcelo sa mi všade vracať za dna..

1. Do baru CRAZY HORS ,ktorý sme vypálili keď nám podpálili kamión s cigaretami, sa dá pred tou misiou vstúpiť- myslím že vtedy keď doň strielame to nejde.

2. Eddi si ten hrob pre chlapa ktorého sme hneď po návrate väzenia mali v kufre auto a zahrabali ho, ten hrob si dal vykopať už 6 rokov a niečo dopredu...

3. Kanalizácia na JATKáCH kde sme zachranovali EDDIEHO či koho chlapov, do kanalizácie sa dá vstúpiť, hore po rebríku už nie, až so zmenami- dvere netreba vypáčiť, sú otvorené a nemusím tam ísť krokom ale normálne behať...
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2013, 16:10)
Spoiler
Tu som objavil pár vecí, ak tu už boli, tak sorry, ale ak nie, je to také zaujímavosť.. sorry že som to screenoval za noci v hre, ale keď som to už objavil, nechcelo sa mi všade vracať za dna..

1. Do baru CRAZY HORS ,ktorý sme vypálili keď nám podpálili kamión s cigaretami, sa dá pred tou misiou vstúpiť- myslím že vtedy keď doň strielame to nejde.

2. Eddi si ten hrob pre chlapa ktorého sme hneď po návrate väzenia mali v kufre auto a zahrabali ho, ten hrob si dal vykopať už 6 rokov a niečo dopredu...

3. Kanalizácia na JATKáCH kde sme zachranovali EDDIEHO či koho chlapov, do kanalizácie sa dá vstúpiť, hore po rebríku už nie, až so zmenami- dvere netreba vypáčiť, sú otvorené a nemusím tam ísť krokom ale normálne behať...
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2013, 14:55)
Ahojte, môže mi pls niekto vysvetliť toto?? Niečo som na nete našiel, že aj autori priznali že spravili chybu, ale akú a prečo a čo to znamená- to neviem zistiť. Ak to tu už bolo, tak sorry, ale 136 stránok je veľa :)
Prílohy
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
pepe.jpg
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

nemoze ta mini mapka v lavo hore byt vaznica ??? pripadne mozno to je daka cast s uvodu ktora nakoniec v hre nebola, povodne vojenskych misii malo byt niekolko. Ja skor nechapem preco je uzavrety ten pozemok kde sa odohrava posledna misia vendety je na mape neni to dako bokom :/
LatteMacchiatoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LatteMacchiatoo »

Zdravím, chcem sa opýtať, že čo mi môže v hre kaziť textúry?
Hrám a napr. v 2 kapitole sa idem biť za sestru a skoro nič nevidím, lebo mi skáče obraz.
Hra je originál, skúšal som preinštalovať grafické drivre ale nič mi nepomohlo :(

Ďakujem za pomoc
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Taká drobnosť,mafia2 sa aktivuje na steame.Keď si kúpim krabicovku v anglickom jazyku tak sa pri aktivácia nebude dať zmeniť jazyk v hre na CZ?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ked si kupis anglicku verziu tak si kupis anglicku verziu.
LatteMacchiatoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LatteMacchiatoo »

lekoklatik napísal:Ked si kupis anglicku verziu tak si kupis anglicku verziu.

Ano ja mám anglickú verziu.. ale prosím Vás viete mi nejako pomôcť? chcem to hrať a nedá sa to :(
Napísať odpoveď