Mafia The city of Lost Heaven
-
Sweet
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Mafia The city of Lost Heaven
Tak tu vsetko o hre MAFIA
nebolo to tu už náhodou??? Takéto témy mám najradšej jeden človek prejde hru čo nikdy nehral a potom napíše takúto jeblú tému takže nehovorím že je to zlá hra ale toto tu už niekde je a je to staré to by som si aj ja mohol založiť ked prejdem hru napr toca race driver a napíšem aké ste mali pocity alebo nejak podobne a pod. takže tu to možete asi zamknúť:) lock
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
mirak2
Hardcore addict
podla mna jedna z najlepsisch hier (nielen vo svojej kategorii) ktora kedy vysla, je v nej pribeh, akcia, niektore misie su trochu hororove (prezidentska kampan sa ta misia volala ked som isiel po ten rozbitej budove a furt na mna dakto vyskocil no nasrato v gatiach som mal ked som prvy krat ju isielvojtk napísal:Co sa da napisat este k mafii? vsetko uz bolo niekde prediskutované, zasa pisat o tom aka je uzasna by bolo asi zbytocne. JEDNOZNACNE NAJ HRA (V SVOJEJ KATEGORII) AKA KEDY VYSLA
asi n1. game
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Jedná z najlepších hier, aké som kedy hral, inšpirujúce dielo, dalo by sa povedať, impozantný gangsterský epos, výborný príbeh, na tú dobu dobrá grafika, impozantná hudba a výborná hrateľnosť.
Prešiel som to asi 5x od začiatku do konca, jednotlivé misie nespočet veľa krát.
Potom, čo ma to prestalo baviť, prepadol som módovaniu, prekreslil takmer každučkú textúru v hre, zmenil hudbu a modely niektorých áút a potom to už išlo do extrémov, vytváral som v hre absurdnosti, napr. som hral za kravu, alebo za ufóna.....
Teším sa na pokračovanie Mafie.
Prešiel som to asi 5x od začiatku do konca, jednotlivé misie nespočet veľa krát.
Potom, čo ma to prestalo baviť, prepadol som módovaniu, prekreslil takmer každučkú textúru v hre, zmenil hudbu a modely niektorých áút a potom to už išlo do extrémov, vytváral som v hre absurdnosti, napr. som hral za kravu, alebo za ufóna.....
Teším sa na pokračovanie Mafie.