Mágio box

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Mágio box

Príspevok od používateľa UN2552 »

cinho napísal:Zdravím,

Nie je tu náhodou niekto čo sa vyzná v magio boxoch? Vždy keď ten môj (kiss X301T .. http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=2453 ) spustím, tak je tam ikonka ozubeného kolesa a načítava sa to (cca 6 min.). Potom tam naskočí červené X a dva štvorčeky pod tým. V záruke ho už nemám a tak by som najradšej pred kúpou nového sa snažil tento nejako opraviť ak sa dá..
Zavolaj do Telecomu oni ti poradia cez mobil a ked to nepojde tak pride opravar a opravi to tiez nam to neislo a potom trebalo v zadu stlacit reset a rozne blbosti
roly
Expert
Expert

Príspevok od používateľa roly »

Chcel by som sa spýtať na to nahrávanie na USB a na nahrávanie všeobecne lebo máme doma 2 boxy a jeden ten hlavný majú rodičia .. tam nahrávanie ide v pohode ale mne to to píše "nahrávanie deaktivované" ked stlačím na ovládači hocičo s nahrávaním ... v nastaveniach nič nieje tak neviete čo stým ? :) A druhá vec je či sa dá nahrávať na USBčko lebo tam nič také nevidím a ani USB nijak nezareaguje ked ho tam dám .. ďakujem za odpovede :P
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Očividne máš box bez HDD. Tiež máme len jeden s HDD, na druhom nefunguje ani pauza a hádže podobné výstrahy (keďže tam nie je HDD). A čo ja viem tak na USB sa nahrávať nedá.

Ja by som sa chcel spýtať či bude fungovať ak vytiahnem Koax zo satelitu (klasického) a pichnem ho do Magio Sat (paraboly). Ide o to že kábel má 20 metrov a jeden je na poschodí, druhý na prízemí a ťahať sa mi to rozhodne nechce.
roly
Expert
Expert

Príspevok od používateľa roly »

No tak to si ma nepotešil :/
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

caute. mam kuriozny problem s tym dementnym magiom, mame dva boxy, obidva idu ale na hlavnom /motorola/sa nedaju prepinat kanaly, pretoze to vypisuje, ze vsetky tv sluzby su momentalne pouzite a pre pokracovanie preruste pozeranie resp. vypnite vas dalsi magio box. v praxi to znamena ze ked chcem v izbe napr. prepnut markizu na joj, musim ist do obyvacky a vypnut druhy magio box a potom si ist naspat do izby prepnut kanal co je dost komicke a tak dookola. dalej na magio boxe motorola sa stratila z menu moznost nahravania. volal som do tcomu a povedali ze to riesia na dialku a nic z toho. divne to je cele
teleport
Expert
Expert

Príspevok od používateľa teleport »

Komisar napísal:caute. mam kuriozny problem s tym dementnym magiom, mame dva boxy, obidva idu ale na hlavnom /motorola/sa nedaju prepinat kanaly, pretoze to vypisuje, ze vsetky tv sluzby su momentalne pouzite a pre pokracovanie preruste pozeranie resp. vypnite vas dalsi magio box. v praxi to znamena ze ked chcem v izbe napr. prepnut markizu na joj, musim ist do obyvacky a vypnut druhy magio box a potom si ist naspat do izby prepnut kanal co je dost komicke a tak dookola. dalej na magio boxe motorola sa stratila z menu moznost nahravania. volal som do tcomu a povedali ze to riesia na dialku a nic z toho. divne to je cele
asi kukas HD a linka nestiha este dalsi kanal...
ja mam na optike podobny "problem", ked nahravam fullHD (HD optik), nemozem zastavit a pretocit dalsi fullHD kanal
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Nievete či sa niečo zmenilo ohladne prehrávania cez USB na magio boxe.
Teda že náhrám si na USB kluč filmy, USB kluč pripojím do magio boxu a prehrajem na telke.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Aj mna by to zaujimalo. A to, ked ukoncim zmluvu s telekom tak musim odovzdat iba box, modem...a wifi router mi ostava ci ako ?
yankee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa yankee »

Komisar napísal:caute. mam kuriozny problem s tym dementnym magiom, mame dva boxy, obidva idu ale na hlavnom /motorola/sa nedaju prepinat kanaly, pretoze to vypisuje, ze vsetky tv sluzby su momentalne pouzite a pre pokracovanie preruste pozeranie resp. vypnite vas dalsi magio box. v praxi to znamena ze ked chcem v izbe napr. prepnut markizu na joj, musim ist do obyvacky a vypnut druhy magio box a potom si ist naspat do izby prepnut kanal co je dost komicke a tak dookola. dalej na magio boxe motorola sa stratila z menu moznost nahravania. volal som do tcomu a povedali ze to riesia na dialku a nic z toho. divne to je cele
maju to asi obmedzene, u nas doma ked da mamka nahravat 2 serialy v tom istom case (2 kanaly) + mame druhy magiobox navyse (treti kanal), tak stvrty kanal sa uz pozerat neda, napise mi to iste, resp. mozem pozerat jedine jeden z tych dvoch ktore sa nahravaju (vacsinou nejaky panelak alebo burlive vino a vtedy mam chut cele magio rozbit...) takze asi aby sa im nepretazovala linka je to obmedzene na urcity pocet kanalov, inak by si mohol dat subezne nahravat 40 programov z toho 15 HD a bol by som zvedavy na ten traffic :D
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

myslim ze to nahravanie nieje obmedzene len z dovodu pretazenia linky, ale aj koli tomu aby to stihalo nahravatv dostatocnej kvalite ..
Napísať odpoveď