Magio - prekopirovanie nahranych filmov do pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
gm4n
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Magio - prekopirovanie nahranych filmov do pc

Príspevok od používateľa gm4n »

Je to mozne? Hocijakym zlozitim sposobom len aby to nejak slo bol by som rad :). Rozmyslal som o vybrati HDD ale neviem cim sa tym daco nepokazi. Diki za pomoc.
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Magio - prekopirovanie nahranych filmov do pc

Príspevok od používateľa hrban »

magiobox má kódované video tak, že ho nedokážeš pustiť nikde inde ako v ňom samotnom, tuším, že ani v rámci magioboxov sa nedá vymieňať HDD

//autoeditácia príspevku (02 Nov 2010, 19:46)
skopírovaná z jedného fóra
magio box vnutorny pohlad

Rozhodol som sa pozriet na " creva" v boxe. Najviac ma zaujimalo ako vyzera obsah hdd po pripojeni k PC :-D
Disk je rozdeleny na dve particie
1. - velkost 125 MB /free 94 MB/ obsahuje - windows CE 5.0 : v nom subory potrebne pre boot boxu a TV2ClientCE v ktorom je podadresar Content kde su subory s nastaveniami a subory s grafickymi prvkami vyuzivanymi pri ovladani magia /menu, sumboly atd.... / pozn. logo ktore sa zobrazuje pri boote " T-com" je v subore splash.jpg/
2. - velkost 148GB /free momentalne uz iba 20GB :)/ obsahuje: dvrvol - tu su subory s ulozenymi nahravkami TV2ClientcrashLogs - log vytvoreny pri problemoch , dvr.mrt a version 20060218 s 0 velkostou Skopirovanie suborov z dvrvol bolo jednoduche ale ich pouzitie ako video subory bude omnoho tazsi oriesok. /Ak sa vobec podari ..../ Vsetky subory su rovnako velke 1,048,576 KB SLC FILE, dokonca maju uplne rovnake datumy rozdiel je iba v minutach. Pritom v boxe su nahrane rozne relacie s rozdielnymi dlzkami a na roznych TV kanaloch. Po presurfovani obrovskeho mnozstva for a minimalneho mnozstva zverejnenej dokumentacie je vysledok takyto:
subory su nepouzitelne a ostava skopirovat obsah hdd do PC len pomocou nahravania strihovou alebo tv kartkou cez svideo, cince alebo scat
Napísať odpoveď