taky malý problémik mame tu doma ... technici z T-Comu povedali ze pridu zapojit cely ten balik magio s internetom Ip telefon
Lenze bol tam moj oco to vzbavvoat a vravel mi vola4o o pripojenie cey WiFi medzi PC a IP telefonom ... vobec nerozumiem, do coho za zapoji router, agio box , internet a všetko ... kto to vie ?
Takto to vyzera u nas ... približne ...
LuBo4eVeR napísal:taky malý problémik mame tu doma ... technici z T-Comu povedali ze pridu zapojit cely ten balik magio s internetom Ip telefon
Lenze bol tam moj oco to vzbavvoat a vravel mi vola4o o pripojenie cey WiFi medzi PC a IP telefonom ... vobec nerozumiem, do coho za zapoji router, agio box , internet a všetko ... kto to vie ?
Takto to vyzera u nas ... približne ...
Ty nerozumieš tomu ja zase tebe čo chceš vlastne povedať
-ale asi klasicky si myslel že z pripojky cez spliter do telefonu a routera a odtial do pc a Boxu
vladino001 napísal:Ty nerozumieš tomu ja zase tebe čo chceš vlastne povedať
-ale asi klasicky si myslel že z pripojky cez spliter do telefonu a routera a odtial do pc a Boxu
ani ja nerozumiem čo chce povedať. ale ak máš magio zapojíš router na linku, stade pomocou ethernet káblu do magio boxu a do počítača (alebo pomocou wifi) a ďalší kábel z telefónu putuje taktiež do routra (nie do splittra).
mimochodom už umožňujú zapojenie dvoch televízorov (nezávisle na sebe)
Mrzne mi Mágio
Neviete čo s tým? Zamrzne mi asi tak 2 x denne, (nestáva sa to samozrejme každý deň, ale napr. dnes zamrzlo 2x). Pomôže iba reštart, alebo odpojenie zo zástrčky a znovu zapojenie. Za rady Ďakujem.
Clean_Up napísal:Mrzne mi Mágio
Neviete čo s tým? Zamrzne mi asi tak 2 x denne, (nestáva sa to samozrejme každý deň, ale napr. dnes zamrzlo 2x). Pomôže iba reštart, alebo odpojenie zo zástrčky a znovu zapojenie. Za rady Ďakujem.
Volal si im do t-comu ? Ja som mal dake problemy na zaciatku, som im volal, dosli mi nieco vymerat, skontrolovat, opravit (v skutocnosti ani neviem co a hlavne ani kde presne robili, lebo to necheckovali len u mna doma) ale odvtedy to proste ide v pohode.
Clean_Up napísal:Mrzne mi Mágio
jedina moznost je reklamovat to. asi mas problem s magio boxom. mal som podobny problem - neskor to skoncilo v stave ze sa M-BOX nedal ani zapnut. reklamacia a novy M-BOX to vyriesili.
Ked to robilo nam tak mamka volala tak povedal typek ci caja ci kto tam bol ze ho treba sestartovat a malo by to prestat. Prestat to prestalo ale stale to niekedy robi , ale ja tak casto TV nepozeram cize mi je to jedno
Chcem sa spytat, aky kabel ide z boxu do telky ? HDMI ? Ak ano, mohli by ste mi napisat aka siroka je koncovka hdmi kablu, pretoze sme dali do steny trubku na kabel, aby ho nebolo vidno, ale zda sa mi maly priemer a neviem ci sa prepcha kabel.
Dik.