magio sat pomoc z intenzitou

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
alkex
Amateur
Amateur

magio sat pomoc z intenzitou

Príspevok od používateľa alkex »

ahoj. mam magio sat samoinstalacia, vsetko v pohode parabola nastavena je to aktivovane uz ficim obraz v celku slusny ale, nastavoval som to dost dlho asi 3 dni a kvalitu signalu mi hodilo pri obydvoch na 100 % ale intenzita ani za boha nejde nad 70%, v navode je pisane minimum 70 a ked tak ppozeram po forach tak vsetci maju okolo 80 % tak neviem. Prekazky nemam, mam volny vyhlad nad druzicu, hram sa s tym uz 3 dni a skusal som vsetky mozne uhly velmi jemne som to ladil aj lnbb aj vysku aj azimut ale intenzita nejde nad 70 %. prosim poradte ako na to... :(
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: magio sat pomoc z intenzitou

Príspevok od používateľa energy00 »

Takze ak si to nastavoval horizontalne, alebo vertikalne, tak ma napada uz jedine len pootocit konvertor..cca o 4 stupne dolava alebo doprava a uvidis, ci ti pohne signalom.
alkex
Amateur
Amateur

no ja som to skusal uz aj z lnb aj ohnisko som nastavoval ale hovorim najvbyssie je okolo tych 69 vyssie uz sa neda...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

alkex napísal:no ja som to skusal uz aj z lnb aj ohnisko som nastavoval ale hovorim najvbyssie je okolo tych 69 vyssie uz sa neda...
aku mas parabolu ? priemer
alkex
Amateur
Amateur

hmm no klasicka co dodavaju k tomu ako komplet ale neviem presne aky ma priemer...
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

v akej lokalite to mas? ta parabola ma 80 cm. teoreticky staci intenzita aj pod 70, mne dokonca isli aj HD programy pri intenzite okolo 15%. ak sa nebude vyskytovat dlhodobo kockovanie alebo vypadky tak to je v pohode. ako pisali aj vyssie, uz jedine pootocit s lnbckom ci sa nieco nezmeni. magio to ma pootocene dost do strany napriklad na rozdiel od digi ci skylinku.
netcafelv
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa netcafelv »

70% ci 80% nehra az taku rolu.
Nenechaj sa oklamat s reklamami T-Com a videami, kde mali pro naladeni skoro vsetko okolo 90%.
Dolezita je kvalita signalu, intenzita sice pojde trosku dole pri zlom pocasi, ale nie natolko, aby to bolo nepozeratelne.
Napísať odpoveď