mne sa nepacia zeny co vyzeraju jak babyky alebo ked na sebe maju take vrstvy makeupu ze ked pokrcy kus tvar ta to nanej popuka ale tak len aby bola pekna len trosku ved pre krasu netreba vela
No ja myslim, ze ked make-up na ksicht tak len na vylepsenie malinkej nedokonalosti. Ale priznaj me si, ze ked sa faaakt pekna baba decentne prifarbi, sme z toho v uplne na makko. Na druhej strane existuju aj dievky, na ktore ziadne sminky a farbicky nenajdete... aj ked hej tak im nepomozu. ale nehovorte im to... vsetky su peknucke, nie?
neznasam baby,ktore si daju na ksicht tolko make-upu ze keby som im jemne tlapol po licach tak sa z nich prasi ako zo stareho zatuchnuteho komunistickeho koberca
moja baba je v tomto super,da si len jemne ocne tiene,mihalnice zvyrazni a jemny ruz ze ho skoro nerozoznam od pokozky -> takto sa mi to paci
Mne sa najviac paci ked je prirodne pekna a len tak z lahka zvyraznena make-up-om... Nemam rad ked nejakej babe dam pusu a este dve hodiny potom citim v ustach make-up
mmichall napísal:no nie je nad prirodzenu krasu ale trochu makeupu nezaskodi
je to fakt bordel ked to baby prezenu a po bosteku to citim te 2 h potom s tym suhlasim
tak tak, mam stastie ze mojej babenke sa moc ani nechce malovat,ked ma chut tak hodi len trochu makeupu a oci s mihalnicami urobi(vie to fakt dobre spravit) a to je vsetko,som max, spokojny
No tak viete ale ked nema baba zo seba dobry pocit tak sa treba trosku prikraslit.Ja neviem ja to robim vzdy tak aby som sa pacila sama sebe....a ostatnych aby som nevydesila
su typy bab, ktore make-up nepotrebuju a to su takzvane juzanske typy snedej pleti s vyraznymi ocami, mihalnicami, niekedy aj perami atd.
Ale niektore baby dokaze make-up naozaj spravit velmi peknymi. hlavne tie ktore bez neho vyzeraju akokeby rano vstali
ale ja som aj tak skor za prirodzenu krasu...
Prirodni je nejlepsi. Kdyz tak jen trosec rasenky mozna i nejaky ten stin ale s mirou. Kdyz se zenska maluje a vy se vedle ni rano probudite tak ani nevite u koho jste. Rozhodne nemalovat. "Samozrejme kdyz to nekdo potrebuje tak je to zas o necem jinem"
mne nezalezi na tom ci si moja priatelka da alebo neda na seba vela makeupu,pretoze ja viem ze je krasna aj bez toho.Ak si ho da malo alebo dost,nevadi aj tak je super a ak si ho da dost tak aj vtedy je nadherna.Ten makeupu je dobry pre nu aby sa ona citila so sebou spokojna a tak si myslim,ze je to spravne.Zena by si mala dat tolko makeupu aby bola spokojna sama so sebou.Moj nazor
Ako pokial je vsetko z mierou tak je to uplne super,ale ked to prezene a vyzera ako nejako babika tak to je hnus, ako umela krasa je onicom.To potom ked ju zbadas ked je odmalovana tak mi najlepsom sa zlaknes alebo ju ani nespoznas
mambo55 napísal:podla mna je baba krajsia ked je prirodna a len tak jemne priklaslena mejkapom, alebo vam sa viac pacia co maju na sebe 3 tony mejkapu //mastermind: upraveny nazov temy. precitaj si prosim pravidla
videl som baby kt bez mejkapu vyzeraju hroszne a potom dala na seba omietku a bolo to ....cajocka krasna