male hodnoty fps v CS
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
male hodnoty fps v CS
caute...urcite to tu niekde je rozoberane ale niak som to nenasiel
tak k mojmu problemu:
dnes som po dlhsej dobe zase pustil Cs 1,6 ale hral som to asi 3 min a bolo to uplne strasne...davnejsie som maval stale 100fps ci tam bol smoke alebo proste stale..teraz mi to aj pri normalnom behani len tak po mape klesa na nizke hodnoty...momentalne scanujem disk...od virov a spywarov...snad to pomoze ale kebyze nie tak pls niaku radu k tomu
moja mashina althlon64 3200+, 2GB ram, x1950pro, Asrock 939S56-M (mozno brzda vsetkeho) ostatne veci ak bude treba dopisem
tak k mojmu problemu:
dnes som po dlhsej dobe zase pustil Cs 1,6 ale hral som to asi 3 min a bolo to uplne strasne...davnejsie som maval stale 100fps ci tam bol smoke alebo proste stale..teraz mi to aj pri normalnom behani len tak po mape klesa na nizke hodnoty...momentalne scanujem disk...od virov a spywarov...snad to pomoze ale kebyze nie tak pls niaku radu k tomu
moja mashina althlon64 3200+, 2GB ram, x1950pro, Asrock 939S56-M (mozno brzda vsetkeho) ostatne veci ak bude treba dopisem
Daj start-spustit, zadaj msconfig a enter, pod zalozkou po spustení odfajkni:
Skype vsetky položky
Yahoo widget tam mas spustené 4 krat
CLI.exe taktiez prec
Pre Creative ti staci ponechat tu vyskakovaciu listu je to CTCMSGoU ostatne daj prec, prehladaj aj medzi sluzbami
QIP ak sa ti spusta po starte, daj prec tiez, hocikedy vsetko mozes opat spustit
CTFMON taktiez prec
HP taktiez prec, tlacit, skenovat mozes aj bez toho
Procesy tsnpstd3.exe a vsnpstd3.exe, by mali sluzit na manazovanie webkamery, mozes tiez vypnut, malo by sa to dat spustit hocikedy, no nemam, tak neviem
Statbar neviem, čo je no ak využivas, tak nechaj tak
wscntfy.exe vypnes pod sluzbami, je to centrum zabezpecenia, nepotrebne
Skype vsetky položky
Yahoo widget tam mas spustené 4 krat
CLI.exe taktiez prec
Pre Creative ti staci ponechat tu vyskakovaciu listu je to CTCMSGoU ostatne daj prec, prehladaj aj medzi sluzbami
QIP ak sa ti spusta po starte, daj prec tiez, hocikedy vsetko mozes opat spustit
CTFMON taktiez prec
HP taktiez prec, tlacit, skenovat mozes aj bez toho
Procesy tsnpstd3.exe a vsnpstd3.exe, by mali sluzit na manazovanie webkamery, mozes tiez vypnut, malo by sa to dat spustit hocikedy, no nemam, tak neviem
Statbar neviem, čo je no ak využivas, tak nechaj tak
wscntfy.exe vypnes pod sluzbami, je to centrum zabezpecenia, nepotrebne