MAm alebo nemam dovolit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Krcho
Amateur
Amateur

MAm alebo nemam dovolit

Príspevok od používateľa Krcho »

Cavte frajerka cela ist von s byvalim.no mne to envbadilo kym my nepovedal ze ju chce naspet.Myslite ze by som ju mal pustit.ona sa ma pytala ze ci my to bude vadit.a ja ze trosku ale iba preto ze ta chce.Tak my poradte.Prosiiiiiiiiiiiiiim
Osvald
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Osvald »

No ja by som ju nepustil, mozno niekto povie ze by som bol sebecky ale urcite by som sa o nu bal... a ked uz raz boli spolu nikdy nevies co sa moze stat... a pritom to nemusi tvoja baba vobec chcet.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. asi tak. Akoze zakazat jej nemozem.. len by som jej povedal svoj nazor, ze nechcem aby sla. :)

Teraz zavisi na nej.. koho ma radsej.. byvaleho alebo Teba. Ak Teba, tak nepojde.. ak jeho, tak pojde.. ech, ale to su iba spekulacie! ;)
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

chod s nimi ...
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

pt89 napísal:chod s nimi ...
toto nieje na zahodenie... Dovol jej aspon budes vediet na com si. Ak pojde tak sa mozes na nu vybodnut ak nie tak si vyhral.
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Nejde o to dovolit ci nedovolit, ale ide o to, aby ste si vyjasnili Vas vztah. To znamena, ci ide s nim, lebo sa chce len tak porozpravat, alebo ide s nim lebo vie, ze on by ju chcel naspat a ona jeho tiez. Dolezita je uprimnost a vzajomna dovera...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

siel by som za chlapikom a objasnil by som mu situaciu a nech da ruky od nej prec...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Taka baba co chce utekat k byvalemu imho nestoji moc za vazny vztah. Je to riadna supa pre zaklady vasho vztahu [aj ked to neni vidiet na prvy pohlad, ale nemusi byt]. Neviem zakazovat jej to neni dobry napad, lebo si bude mysliet ze si z nej robis majetok. A ked jej to nezakazes a babenka je trochu jednoduchsia tak ju zmanipuluje, takze to mas tazke. Neviem inac co to vela babam totalne hrabe, ze sa chcu stretavat s byvalymi. Nevidim najmensi dovod, pokial Ta miluye tak by na to mala kaslat a cisto uz len preto aby Ti nevytvarala taketo problemy.

OT: Baby preco niektore chodite dve na prve rande? [aj s kamaratkou] Co vam to jojo?
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Ja by som ju pustil i ked by mi to nebolo uplne jedno, ale dovera vo vztahu musi byt. a ak ta naozaj miluje tak to dopadne OK.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Zalezi aj na tom, ze kam pojdu. Ked iba tak von sa prejst, porozpravat sa co nove, je to ine, ako do kina, na veceru a pod. Ale ked sa ta pytala, ze ci ti to nebude vadit, mal si jednoznacne povedat, ze hej, lebo ju lubis a bojis sa, ze ju stratis. Samozrejme nie jej daco zakazovat. Inak ten jej byvaly je riadny cvok, ked ti povedal, ze ju chce naspat. Zrejme v tebe nevidi respekt, ci konkurenciu. Daj mu jasne najavo, ze si to neprajes! (v ziadnom pripade sa nepustaj do bitky, to by si si u svojej babenky pokaslal, ona o nicom nemusi vediet) Hodne stastia :wink:
Josh19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Josh19 »

brm napísal:jj.. asi tak. Akoze zakazat jej nemozem.. len by som jej povedal svoj nazor, ze nechcem aby sla. :)

Teraz zavisi na nej.. koho ma radsej.. byvaleho alebo Teba. Ak Teba, tak nepojde.. ak jeho, tak pojde.. ech, ale to su iba spekulacie! ;)
Tiež si myslím
jojcek
Medium Star
Medium Star

Re: MAm alebo nemam dovolit

Príspevok od používateľa jojcek »

Krcho napísal:Cavte frajerka cela ist von s byvalim.no mne to envbadilo kym my nepovedal ze ju chce naspet.Myslite ze by som ju mal pustit.ona sa ma pytala ze ci my to bude vadit.a ja ze trosku ale iba preto ze ta chce.Tak my poradte.Prosiiiiiiiiiiiiiim
:x no tak to je dost hnusne od nej !!!! nic prosti byvalym ale je to uz za nimi a moze ta len vyuzivat tak si daj na to pozor ci nahodou aj ona sa nechce k nemu vratit a ci ta netaha za nos radsej ju pust k vode ako k nemu :? ale casom uvidis
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

veris jej??ak hej tak sa nemas coho bat ale ja by som isiel s nimi
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

pt89 napísal:veris jej??ak hej tak sa nemas coho bat ale ja by som isiel s nimi
A co tam budes robit? Blbo sa usmievat a pocuvat? Obsah zadres nejaky cajovy vtip. Neodporucam, mozno zacujes nieco, co ti bude vrtat neskor v hlave a podlomi sa cely vztah.
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

aj to je pravda ale proste pusti ju a neser sa s tym rob sa chrumkavym a ze ta to nesere :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: MAm alebo nemam dovolit

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Krcho napísal:Cavte frajerka cela ist von s byvalim.no mne to envbadilo kym my nepovedal ze ju chce naspet.
Povedz jej, že naňho žiarliš a nie je Ti to milé, že chce ísť s ním von.
A keby niečo, tak si to vydiskutuj s ním.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

skus si to s dotycnym vydiskutovat, ak ti ta baba stoji za to :!:
alebo povedz frajerke pravdu, ze ziarlis ako pes
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

skus povedat babe ze byvali by ju chcel spät a ze ty sa bojis (ziarlis) a by siju nestratil.......
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Frikso napísal:A co tam budes robit? Blbo sa usmievat a pocuvat? Obsah zadres nejaky cajovy vtip. Neodporucam, mozno zacujes nieco, co ti bude vrtat neskor v hlave a podlomi sa cely vztah.
moze zacut cokolvek, ale keby siel s nou tak sa nic nestane. Je to predsa jeho frajerka a jej byvaly tam nema co robit, by som mu to dal pocitit, ze je len odpad a nech sa nemiesa.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

co ma co chodit s byvalym von? uz je smitec tak co? keby mali spolu deti tak to je ine ale teraz na to nevidim dovod,je to len jatrenie ran.
Zamknuté