Cafte ! Mam jednu babu,ktoru mam fakt rad,ibaze vzdy ked pridem z rande,tak mi napise,ze som nebol uvolneny a aby som sa na dalsom rande viac uvolnil a bojim sa,ze ma kvoli tomu necha.Prosim poradte
presne ako hojko napisal, je to zakliaty kruh, daj si predtym frtana, alebo kusok cokolady, kazdemu pomaha daco ine. a hlavne zmen myslenie, ber to tak, ze zivot je len jeden a ty ho musis zit ...
"Zivot je prilis kratky nato, aby sme v nom zahadzovali sance"
takze ako radili vyssie, bez to s nadhladom, s humorom, zabavaj sa,.. :::TAKE IT EASY:::
neboj sa ! zivot ti este zopar krad oplieska hlavu ,,, ale nemusi to byt zrovna pri holke nie ? .. uvolni sa , vsetko bude v pohode , nemysli na to co si myslia ostatny dvolezita je ona a ty ;]
skus sa s nou o tom porozprawit urcite ta dobre wysmeje ci ti sisi a casom sa budete na tom spolu dobre smiat ,staci 5 minut rozhoworu,aked sa budes takto zozierat tak ti prdne w bedni
Smoke1212 napísal:Cafte ! Mam jednu babu,ktoru mam fakt rad,ibaze vzdy ked pridem z rande,tak mi napise,ze som nebol uvolneny a aby som sa na dalsom rande viac uvolnil a bojim sa,ze ma kvoli tomu necha.Prosim poradte
suhlasim s tymi co odporucaju alkohol, ale v len v takom symbolickom mnozstve ... ja ked som fest nervozny tak si dam v krcme po jednom az dvoch beeroch a idem na vec(rande) ... len nevyhoda je ze za taku hodku a pol sa postas ... takze mozno lepsie ked si das naky 40% + ... ale len tak decent, aby si k nej vobec trafil ...
Colortraincleaner napísal:suhlasim s tymi co odporucaju alkohol, ale v len v takom symbolickom mnozstve ... ja ked som fest nervozny tak si dam v krcme po jednom az dvoch beeroch a idem na vec(rande) ... len nevyhoda je ze za taku hodku a pol sa postas ... takze mozno lepsie ked si das naky 40% + ... ale len tak decent, aby si k nej vobec trafil ...
hej, to bude asi naj, das si dva poldecaky nejakej tequilky a ides na vec,...
Smoke1212 napísal:Tak diky za rady ! Skusim A mam tento rok 15 rokov.Sak nemoze mat kazdy hned 20
to sa aj mne niekedy stava, hoci nemam ziadbu babu, ale napriklad pri dobrych kamaratkach a tak. Cely sa trasiem , no ale postupom casu to opadne, staci si iba verit
Tak s tym alkoholom opatrne Ale najlepsie panak tvrdeho, dobre padne aj na zaludok.
Vela mladych trapi aj to, ze sa citia cudne, ak maju trocha vlhko v trenkach z baby, to nic, raz sa to aj bude hodit
mishenko napísal:Tak s tym alkoholom opatrne Ale najlepsie panak tvrdeho, dobre padne aj na zaludok.
Vela mladych trapi aj to, ze sa citia cudne, ak maju trocha vlhko v trenkach z baby, to nic, raz sa to aj bude hodit
no ja sa s alkoholom dobre poznam a co sa tyka panenstva to nebude dlho trvat to som si isty