Mám na svojej stránke vírus?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

Re: Mám na svojej stránke vírus?

Príspevok od používateľa Mickeymouse777 »

Jezis maria toto forum naco sluzi to clovek sa nemoze nic spytat, napisat? Hned sa rozobera preco, naco, zaco. Lebo vela ludi to reaguje dost divne, ak si si to za ten cas nevsimol tak to mi je uprimne luto.

//autoeditácia príspevku (29 Nov 2017, 13:06)
Sama arogancia by som daval za to ban. Spravanie urcitych ludi je tu dost hrozne. Clovek aby sa bal nieco napisat respektive aby vyhovel poziadavkam par ludom co sa im paci na prispevku alebo nepaci.

Cele zle. Myslel som ze aspon vedenie tu odpoveda ku kazdej otazke, poznamke normalne ako ludia, ale nie tu sa chyta za slovicka od par jedincov.

Nieco sa spyta clovek v com sa nevyzna ma problem hned utok po vacsine a ty co si sprosty ze to nevies? By ste tu mali robit poriadky naco potom je forum pre vyvolenych?
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Neviem co nariekas, ja by som daval ban ludom ako ty a to za to, ze nevedia pouzit Google. A kedze mam dobre srdce, poradil som tj na predoslej strane tejto temy. V com je problem, nie je ti dost dobra moja rada?
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

No pan dokonaly sa ozval. jasne dajte mi ban, zaujimave ze ty si ho este nedostal za tie tvoje urazlive prispevky v kazdom druhom... Ale asi viem preco...

Ano celkom mi stacila ale chcel som vyjadrenie aj od hojka nakolko sa pytal v teme otazku tak som mu odpovedal a cakal na odpoved?

Odpoved bola aka nulova pohorsujuca co si to clovek vobec dovolil napisat. Proste nebudem sa tu hadat normalny clovek pochopi druhy sa tu bude nadrapovat cele dni o svoju pravdu.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Cece ukludni sa, daj si kavu trosku sa chod nadychat a uvedom si ze si tu bezplatne, dostavas bezplatne pomerne slusne rady na to ake kladies otazky.
Mozes si zaplatit nejaky support na tvoje aktivity, budes platit jak murovaty a nikto sa ta nebude pytat nic co by ta mohlo pohorsit kazdopadne nikto ta tu nedrzi.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Nenadrapujes sa nahodou o pravdu len ty? Ten gist co sharol heker je dostacujuci, dokonca si dal tu namahu a povedal ti ako to zhruba rozbehat. Namiesto toho ta kazda jedna vec pohorsi. Necuduj sa, ze sa ludia budu spravat tak, ako sa spravas ty - ako male rozmaznane decko.
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

Rady si treba vazit ale nie osocovanie ako to robi heker v inych prispevkoch. Dobre nebudem sa dalej vyjadrovat. Zjavne ste mimo temy.
A ja som od temy neodbocoval ako niekto. Vidite len to co chcete vidiet. Ja narozdiel viem podakovat ak mi niekto poradi. Slusne zadavam otazky a stalo sa velakrat ze tu arogatne reaguju ludia.

Ak to forum teda sluzi na pomoc tak aj spravanie by mohlo sluzit. Rozmaznane decko niesom ale slusne vychovany narozdiel od niekoho. Pleties si pojmy s dojmami.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mickeymouse777: Nepotrebujem sa vyjadrovat k nezmyslom, ktore tu pises. Pytal som sa ako si k tomu dospel, na to si dal obrazky z Google WT, na to reagoval Hegy a reagoval spravne. Tym to pre mna koncilo a nemal som dovod opakovat to iste, kedze ti tam vsetko strucne vysvetlil. Jediny kto je tu arogantny, tak si ty. V teme si dostaval normalne odpovede a rady, ze si ignoroval rady, ktore tu padli, to uz nie je moj problem. Uprimne, dost ma pobavila tato cast tvojej vety: "Myslel som ze aspon vedenie tu odpoveda ku kazdej otazke" - vedenie tu nie je na to, aby odpovedalo na otazky, vedenie je tu na spravovanie fora, nad zabezpecnim chodu, pripadne zasiahnutim do temy v pripade offtopicu ako sa to castokrat stava napriklad v casti o politike. To, ze ty nedokazes skusit, pouzit a pochopit rady, ktore tu v teme padli, to nie je problem vedenia fora, ale je to tvoj problem. Toto forum je pre ludi, nie pre vyvolenych. Ale ak niekto kladie hlupe otazky a caka na rovnaku odpoved, aka uz padla v teme, tak bohuzial... Za co by mal dostat heker ban, ake urazky, kde ta urazil v tejto teme??? Alebo kde ta urazil Hegy??? Prave ten heker ti tu daj uplne jasny navod na riesenie tvojho problemu, vid. jeho prispevok: post2290007.html#p2290007
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

hojko napísal:Mickeymouse777: Nepotrebujem sa vyjadrovat k nezmyslom, ktore tu pises. Pytal som sa ako si k tomu dospel, na to si dal obrazky z Google WT, na to reagoval Hegy a reagoval spravne. Tym to pre mna koncilo a nemal som dovod opakovat to iste, kedze ti tam vsetko strucne vysvetlil. Jediny kto je tu arogantny, tak si ty. V teme si dostaval normalne odpovede a rady, ze si ignoroval rady, ktore tu padli, to uz nie je moj problem. Uprimne, dost ma pobavila tato cast tvojej vety: "Myslel som ze aspon vedenie tu odpoveda ku kazdej otazke" - vedenie tu nie je na to, aby odpovedalo na otazky, vedenie je tu na spravovanie fora, nad zabezpecnim chodu, pripadne zasiahnutim do temy v pripade offtopicu ako sa to castokrat stava napriklad v casti o politike. To, ze ty nedokazes skusit, pouzit a pochopit rady, ktore tu v teme padli, to nie je problem vedenia fora, ale je to tvoj problem. Toto forum je pre ludi, nie pre vyvolenych. Ale ak niekto kladie hlupe otazky a caka na rovnaku odpoved, aka uz padla v teme, tak bohuzial... Za co by mal dostat heker ban, ake urazky, kde ta urazil v tejto teme??? Alebo kde ta urazil Hegy??? Prave ten heker ti tu daj uplne jasny navod na riesenie tvojho problemu, vid. jeho prispevok: post2290007.html#p2290007
Dobre hojko mas pravdu. Myslel som ine prispevky, nechaj tak nebudem tu reagovat uz.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ktore prispevky si myslel, bud konkretny, hmm??? Dostal si tu radu na riesenie tvojho problem???
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

Nechce sa mi to hladat, nemam cas sa tu zapodievat s niekym dokonalym ako je on alebo niekto. Na to je forum si myslim ze ked nieco neviem sa spytam dostanem odpoved co si najdem vacsinou aj na google a tak este rozoberam konverzaciu. Ale to uz sa nepaci ludom niektorym ze som neni mudry ako ony a dokonaly v tomto smere. A zrazu co pride? Osocovanie, vysmech atd . Daj nove pravidla aby nahodou niekomu neprekazalo co sa clovek spyta. Davajte otazky len vyhovojuce nalade ucastnikov fora ktory pomahaju pri rieseni problemov. Nepresahujte hranice na to tu nie je priestor :D.

BTW v tejto teme pomohol aj on aj ini ale nestacilo mi to nakolko sa nevyznam a chcel som este sa nieco naucit. Vediet viac ohladom toho respektive ja pomoc od Teba lebo ty sa tusim vyznas vo veal veciach to bolo vsetko nic viac nic menej. V inych temach tiez slusne sa spytam a hned utok ci som normalny? Nieco v tom zmysle.

Ale vsak je to tvoje forum ci koho tak ak ti to nevadi ok.

Dokonca som dostal aj ban v minulosti ale pan heker mohol robit to iste. Vyvolava zlu atmosferu na fore a za jeho spravanie som mal Ban.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tvrdis tu nieco a nevies to ani podlozit. Typicky priklad diskutera, ktory miesto toho, aby si priznal chybu, tak zacne utocit a potom nema argumenty. Ale na taketo spravanie som si za tie roky na fore zvykol a myslim, ze nie len ja. Miesto toho, aby si sa podakoval za rady pri odstranovani virusu, tak tu riesis vsetko mozne okolo toho. Ban, ktory si mal v minulosti, konkretne 5.aug 2014 o 18:44 bol z dovodu poruseni pravidiel fora - umyselna reklama, bol to ban na 7 dni.
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

Ok nechajme to tak. Moja vina moja prevelka vina... Vieme svoje...

//autoeditácia príspevku (29 Nov 2017, 14:30)
Iny nick som mal a dostal som Ban navzdy. To iste robil heker :) . OK dakujem za rady snad nabuduce bude lepsie pochopene ze som neni ziadny IT technik....

A dakoval som mimochodom uz davno....Ale na tomto fore slusnosti vela neni.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ty co riesis, co sa ty vyhovaras stale na hekera alebo niekoho dalsieho, preco sa nepozries na seba, na svoje spravanie a na svoje reakcie v teme??? Ty si ten typ cloveka: "Mamaaaa, ved aj Peter ma oplul, tak som ho aj ja oplul!" V tejto teme si ani raz nepodakoval, akurat hned v uvode po polozeni otazky k problemu. V teme ti napisal heker, Hegy, potom ja, pridal sa aj harrison314. Ani jedno dakujem. Pritom vsetci napisali k veci, dostal si rady, navody. Takze sa najskor pozri do zrkadla, az potom moralizuj a ukazuj prstom na ostatnych.
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

hojko napísal:Ty co riesis, co sa ty vyhovaras stale na hekera alebo niekoho dalsieho, preco sa nepozries na seba, na svoje spravanie a na svoje reakcie v teme??? Ty si ten typ cloveka: "Mamaaaa, ved aj Peter ma oplul, tak som ho aj ja oplul!" V tejto teme si ani raz nepodakoval, akurat hned v uvode po polozeni otazky k problemu. V teme ti napisal heker, Hegy, potom ja, pridal sa aj harrison314. Ani jedno dakujem. Pritom vsetci napisali k veci, dostal si rady, navody. Takze sa najskor pozri do zrkadla, az potom moralizuj a ukazuj prstom na ostatnych.
Zasa vedľa nie vôbec treba lepšie študovať tému a nemudrovat...

Ďakujem. Ešte poprosím vyjadrenie hojka.

Celý čas obhajujes akurát seba ale nevadí. Mám ten pocit ja som vzdy slušné napísal tému. To že niekedy som písal ako Maďar je iná vec ale to je tá nie celkom odbornosť.
heker
Redeemer
Redeemer

Ides ako pila, bavis ma. Len tak dalej. Miesto tychto omaciek si mohol radsej napisat, ze ako si postupil so svojim problemom a ci sa sa uz virusu zbavil.
Mickeymouse777
Medium Expert
Medium Expert

Zatiaľ nie. Som to len zmazal tak neviem. Keď som dal vykresliť google fetch tak tu stránku čo som písal na začiatku nenašlo. Takze neivem či je to potrebné...
heker
Redeemer
Redeemer

Hegy ti napisal, ze to je error page 404, to s tym nema nic spolocne.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ako je dost mozne, ze hosting na ktorom to mas mas od toho banan.cz alebo od niekoho kto to ma na nich a len to dalej predava alebo dava zadarmo (?) a kedze nemas vlastnu stranku 404 tak to hodi ich default... neviem co tu vlastne riesis ? :D ako mozes mat na stranke virus to celkom ani nechapem z technickeho hladiska..
heker
Redeemer
Redeemer

Virus je v PHP scriptoch. Moze sposobovat napriklad otvaranie reklamnych popupov pri surfovani na tej stranke. Virus sa tam mohol dostat tak, ze mal napriklad chmod 777 na daky subor, ze stiahol ingikovany mod alebo template, ktory pouzil.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Tak to by som potom oznacil ako nejaky php malware a nedefinoval to ako virus asi
A skusil by som asi toto https://www.globalsign.com/en/blog/how-to-find-malware/
Napísať odpoveď