Mam problem s laskou, skuste mi poradit prosim
Mam problem s laskou, skuste mi poradit prosim
Chodil som s priatelkou skoro 4 roky, posledny rok to bolo z jej strany divne, avsak bolo to asi preto ze ja som sa spraval blbo a prenasal svoje problemy do vztahu co ju asi velmi zatazovalo ... rozisli sme sa a teraz som pochopil ze som idiot a chcem ju spat .. ja mam 22 rokov ona ma 20
Pri rozchode osobnom som jej daroval kyticu ruzi s slovami ze ma to mrzi ze ju milujem a ze by som to chcel skúsit znovu. Plakala velmi no nakoniec skoncila vztah so slovami "mam ta velmi rada, zalezi mi na tebe, ale chcem byt teraz radsej sama, nechcem byt na nikoho naviazana, je to na mna natlak". Rozchadzali sme sa v slzach obaja. Vecer prisla na facebook a tam si dala status smutneho smajlika, dokonca ani zmenu stavu nezmenila, stale tam svieti komplikovany vztah.
Co myslite kasle na mna, alebo je tam realna sanca ze sa ku mne vrati? ze jej zacnem chybat v zivote? co by som mal teraz urobit? velmi ju milujem
pisem tu, lebo tu viete pekne poradit. dakujem vam
Pri rozchode osobnom som jej daroval kyticu ruzi s slovami ze ma to mrzi ze ju milujem a ze by som to chcel skúsit znovu. Plakala velmi no nakoniec skoncila vztah so slovami "mam ta velmi rada, zalezi mi na tebe, ale chcem byt teraz radsej sama, nechcem byt na nikoho naviazana, je to na mna natlak". Rozchadzali sme sa v slzach obaja. Vecer prisla na facebook a tam si dala status smutneho smajlika, dokonca ani zmenu stavu nezmenila, stale tam svieti komplikovany vztah.
Co myslite kasle na mna, alebo je tam realna sanca ze sa ku mne vrati? ze jej zacnem chybat v zivote? co by som mal teraz urobit? velmi ju milujem
pisem tu, lebo tu viete pekne poradit. dakujem vam
Re: Mam problem s laskou, skuste mi poradit prosim
kedze si nezmenila stav na FB, tak je vsetko v uplnom poriadku.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...teraz by som tomu nechal voľný priebeh, netlačil by som na ňu, nekontaktoval by som ju...nech si to sama urovná v hlave...alebo že by sem tam sa ozvať ale so žiadnym komplikovaným riešením problému...jednoducho s tým, že ju ľúbiš, pripomenúť staré zlaté časy a možno keď si obnoví spomienky na to pekné čo v tom vzťahu prežila, tak sa jej vráti dôvera vo vzťah...
bol komplikovany a vcera tam bola a zostal komplikovany, nezmenila ... nezmeni to dnes? ci by to urobila hned?
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 15:00)
grim ako casto by som to mal robil, alebo resp ako sa jej mam ozvat tak aby to nebrala ako natlak?
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 15:00)
grim ako casto by som to mal robil, alebo resp ako sa jej mam ozvat tak aby to nebrala ako natlak?
tak teraz to znamená asi toľko, že potrebuje čas byť sama so sebou a urovnať si, čo vlastne chce a že keď nebudete chvíľu spolu, či jej začneš chýbať, vaše spoločné chvíle atd alebo či zistí, že jej je bez teba lepšie
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 15:06)
A to svoje "blbé" správanie si už urovnal? teda už nemáš tie problémy, čo si mal či hádky či čo si pod tým pojmom predstavuješ
lebo ten rozchod značil nejaké problémy, takže ak ešte stále pretrvávajú, tak ľahko sa to zvrátiť nebude dať
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 15:06)
A to svoje "blbé" správanie si už urovnal? teda už nemáš tie problémy, čo si mal či hádky či čo si pod tým pojmom predstavuješ
lebo ten rozchod značil nejaké problémy, takže ak ešte stále pretrvávajú, tak ľahko sa to zvrátiť nebude dať
nj zuzanuska, mam realnu sancu ze to bude este dobre a ze si nenajde ineho? neviem ako zena mysli po rozchode, bude mat chut hladat ineho ked mi toto povedala?
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 15:07)
no blbe spravanie postupne odstanujem som si toho vedomy co som robil zle
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 15:07)
no blbe spravanie postupne odstanujem som si toho vedomy co som robil zle
No to sa nedá takto univerzálne povedať, ty ju poznáš najlepšie.
Neviem, či to, že nechce byť na niekoho naviazaná, u nej znamená, že keďže ste spolu od jej 16tich, či teraz zistila, že chce spoznať aj niekoho iného alebo či len chce mať čas na seba (možno sa niečoho vzdala kvôli vzťahu? alebo len chce nejaké babské jazdy-nákupy, zmena účesu ....)
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 15:13)
Ja by som to zatiaľ nevidela až tak negatívne, ale musíš jej dať dýchať a poskytnúť jej nejaký čas. Myslím, že potom sa ozve aj prvá. Predsa len 4 roky sú nejaká tá doba. Ale hlavne treba odstrániť tie problémy, ktoré k tomu rozchodu viedli.
Neviem, či to, že nechce byť na niekoho naviazaná, u nej znamená, že keďže ste spolu od jej 16tich, či teraz zistila, že chce spoznať aj niekoho iného alebo či len chce mať čas na seba (možno sa niečoho vzdala kvôli vzťahu? alebo len chce nejaké babské jazdy-nákupy, zmena účesu ....)
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 15:13)
Ja by som to zatiaľ nevidela až tak negatívne, ale musíš jej dať dýchať a poskytnúť jej nejaký čas. Myslím, že potom sa ozve aj prvá. Predsa len 4 roky sú nejaká tá doba. Ale hlavne treba odstrániť tie problémy, ktoré k tomu rozchodu viedli.
Takze mam na sebe pracovat, nechaj ju dychat. Nemal by som jej ani prezvoniť sem tam alebo napisat ako sa ma?
Keďže už posledný rok sa správala divne, tak asi to tvoje správanie jej vadilo už dlhšie a rozchodom sa to snažila vyriešiť. (toto síce nie je môj štýl, ale daktoré vraj ukončia vzťah práve preto, aby chlapa vyburcovali k výkonom, aby sa spamätal a začal konať).
Pár dní by si ju zrejme nemal kontaktovať. Potom to môžeš skúsiť. Ale nijak sa jej nevtieraj, lebo to by spôsobilo tvoj rýchly koniec.
Pár dní by si ju zrejme nemal kontaktovať. Potom to môžeš skúsiť. Ale nijak sa jej nevtieraj, lebo to by spôsobilo tvoj rýchly koniec.
-
Grim
Darca
...no to ti ja neporadím, musíš použiť aj vlastnú hlavu...ja by som sa skôr neozýval vôbec a čakal by som, kedy sa ozve ona...ak sa ozve, je všetko v poriadku (ak predmetom ozvania sa nebude oznámenie o oficiálnom rozchode), ak sa neozve, pravdepodobne zistila, že bez vzťahu jej je lepšie...potom už nemáš takmer žiadnu šancu...tým, že nechala status aký nechala je vidieť, že si to chce dobre premyslieť, aby nespravila blbosť a je vidno, že ten vzťah naozaj myslí vážne a preto sa nad tým chce dlhšie zamyslieť...preto jej treba na to nechať čas a netlačiť na ňu...tým, že si ale vo vzťahu narobil veľa hovadín strácaš teraz dosť na tom, že si môže prejsť výhody a nevýhody vzťahu a dojde jej, že vo vzťahu bola frustrovaná neustálymi konfliktami a single bude mať väčšiu voľnosť hlavne po psychickej stránke...
-
jin
VIP
Teraz ju nechaj na pokoji, nech si to urovná v hlave. Je to zrejme ešte dosť čerstvé, takže v priebehu času uvidíš, či Ti náhodou aj ona sama od seba nezavolá, nenapíše apod.
Možno si fakt potrebuje spraviť poriadok v hlave a priestor na dýchanie (tieto klasické breakup-lines ma dvíhajú zo stoličky, tak často ich vidím) a ty by si teraz "zavadzal". Nakoľko máš teraz čas, tak si v prvom rade uprac bordel pred svojím prahom. Nakoľko pokiaľ Ti dá ešte šancu a ty zasa začneš ťahať vlastné problémy a ťažiť tým vzťah. Je samozrejmosť, že osobné problémy chceš riešiť aj s partnerom, máš sa na koho obrátiť, s kým poradiť, vyrozprávať, no odtiaľ-potiaľ.
No a pokiaľ by sa Ti neozývala dlhšiu dobu, tak skús napísať jednoduchú SMS - žiadne litánie. Obyčajné : "chýbaš mi" stačí.
Možno si fakt potrebuje spraviť poriadok v hlave a priestor na dýchanie (tieto klasické breakup-lines ma dvíhajú zo stoličky, tak často ich vidím) a ty by si teraz "zavadzal". Nakoľko máš teraz čas, tak si v prvom rade uprac bordel pred svojím prahom. Nakoľko pokiaľ Ti dá ešte šancu a ty zasa začneš ťahať vlastné problémy a ťažiť tým vzťah. Je samozrejmosť, že osobné problémy chceš riešiť aj s partnerom, máš sa na koho obrátiť, s kým poradiť, vyrozprávať, no odtiaľ-potiaľ.
No a pokiaľ by sa Ti neozývala dlhšiu dobu, tak skús napísať jednoduchú SMS - žiadne litánie. Obyčajné : "chýbaš mi" stačí.
4 roky je riadne dĺha doba. Keby ste boli starší, možno by ste už aj svatbu riešili. Takže takéto vzťahy podľa mňa nekončia zo dňa na deň ako pri pochabých puberťákoch. Ak sa rozišla, muselo ju to trápiť dlhšie. Možno rok, možno aj viac. Si si vedomý chýb, ale nestačí o nich vedieť. Mal si sa snažiť zmeniť už počas vzťahu, a nie teraz si sypať popol na hlavu. A stav na facebooku by som ako smerodatný nebrala. Možno len nevie kde sa to mení, predsa len za tie roky sa facebook riadne zmenil a dávala to tam keď bol úplne iný ako dnes 
napísala mi
"nespravila som ešte žiadnu hrubú čiaru .. ale momentálne nechcem nato ešte myslieť .. nie je to falošná nádej .. obaja sme urobili chybu
s ktorou sa dá robiť čo kto bude chchieť ... čas ukáže áno, alebo nie
iskierka prísť môže no nemusí , uvidíme čo bude ... nechaj to voľne plinúť na nič sa nezaväzuj, nič si neplánuj a nechaj tomu čas ... uvidíš možno ti na to zareagujem a možno nie"
"nespravila som ešte žiadnu hrubú čiaru .. ale momentálne nechcem nato ešte myslieť .. nie je to falošná nádej .. obaja sme urobili chybu
s ktorou sa dá robiť čo kto bude chchieť ... čas ukáže áno, alebo nie
No vidíš, tak stratené to nie je. Takúto nádej väčšina ľudí po rozchode nemá, tak by si mal byť vďačný a zapracovať na sebe
mam strach ze to nevyjde a ze moja snaha bude zbytocnarainbow napísal:No vidíš, tak stratené to nie je. Takúto nádej väčšina ľudí po rozchode nemá, tak by si mal byť vďačný a zapracovať na sebe
Tak my nevieme čo jej na tebe vadilo, a ty si to nenapísal. Nevieme v čom sa máš zmeniť a podobne. Ale keď si si toho vedomý, vieš že to trvalo dlho, dostal si teraz vážne napomenutie a napriek tomu všetkému si myslíš že sa nezmeníš? Tak potom je ten rozchod správna voľba. Buď si ochotný sa prispôsobiť, alebo si nájdi takú ktorej to nebude vadiť. Nech to je už čokoľvek čo je tá tvoja zlá vlastnosť. Máš čas sa teraz nad sebou zamyslieť a uvedomiť si o čo si prišiel. Z tej jej odpovede mi to príde tak, že ona by sa k tebe bola ešte schopná vrátiť, tak nie je nič stratené.
No tahal som do toho problemy z bisnisu v ktorom sa mi nedarilo
a trvalo to asi posledny polrok
-
Bushido
Medium Professional
xDlumir napísal:kedze si nezmenila stav na FB, tak je vsetko v uplnom poriadku.
Nevyriešim ti tvoj problém, ale menšiu radu by som ti dal... Daj jej priestor, nech sa sama rozhodne či sa chce vrátiť, alebo nie... Tým myslím, aby si ju vôbec nekontaktoval do doby, kým si to v hlave neurovná... Ak ťa ešte lúbi, tak jej začneš chýbať a ozve sa ti... Ak nie, tak je to asi stratené... držím palce
lumir napísal:kedze si nezmenila stav na FB, tak je vsetko v uplnom poriadku.
http://www.hojko.com/download/file.php? ... rriage.jpg
autor: "Kralovstvo, ktore raz bolo znicene nikdy nepovstane, rovnako ako sa mrtvi nevratia k zivotu" (Sun C, asi 500 BC)
Nj musím to tak urobiť. A keď sme sa rozchádzali v dobrom, je vysoká šanca, že mi hovorila pravdu že chce byť sama na určitú dobu? Je veľká pravdepodobnosť, že si začne hľadať iného po tom všetkom? Či skôr na další vzťah nebude mať chut.Bushido napísal: xD
Nevyriešim ti tvoj problém, ale menšiu radu by som ti dal... Daj jej priestor, nech sa sama rozhodne či sa chce vrátiť, alebo nie... Tým myslím, aby si ju vôbec nekontaktoval do doby, kým si to v hlave neurovná... Ak ťa ešte lúbi, tak jej začneš chýbať a ozve sa ti... Ak nie, tak je to asi stratené... držím palce
Vcera zrusila stav vztahu, myslel som že ma klepne o zem, celú noc som poriadne nespal no niečo som pochopil.
Za každú cenu ju chcem spať a pokúsim sa jej dať čas, nechať ju tak a ja sa za tú dobu pozbierať a odstrániť tie problémy moje všetky, ktoré to mohli spôsobiť, že sa necitíla dobre. Viac teraz nemôžem spraviť nič, no pevne verím, že sa nedá do vzťahu s niekým iným a že mi ešte dá šancu v budúcnosti. Bojím sa veľmi, no obavam sa ze mi nie ine nezostava.