mam srdce na 3 a vice casti .... co s tim...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
xmatkoo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: mam srdce na 3 a vice casti .... co s tim...

Príspevok od používateľa xmatkoo »

je este aj viacej chalanov ako tito 4, nato nezabudaj:) (i ked si zena a vase myslenie je niekedy dost tazke pochopit)
a este otazka, ked si ,hladala po prahe,, potencionalnych partnerov, poznala si sa s niektorym z vyvolenej styrky?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Babská hra v ktorej si baba chce nabaliť co najviac chalanov,navyprávať ako ich strašne chce,ako ich lúbi a nechce stratiť a potom sa sama zamotá vo svojej vlastnej hre. A uplny zlatý kliniec by bol, keby sa všetci chalani o sebe dozvedeli, akú hru na nich našila nadržaná dievčina :P
Axelka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Axelka »

Nechápu vaše zlé vulgární vyjadřování a nebudu na něj reagovat !! Vůbec mě neznáte a nemáte právo mě soudit.

Oni o sobě VĚDÍ A RESPEKTUJÍ TO,ŽE SE S NIMA CHCI POZNÁVAT!!!!!!!!!!!!!

Stojím o RADY a ne o nějaké pomluvy, rozhodně bych vám snížila karmu za URÁŽKY.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

V mojom 1 prispevku v tvojej teme som ti dal radu a teraz som hovoril o jednom prípade co som poznal.Ospravedlnujem sa zato ze som ťa nepriamo urazil :wink:
Axelka
Light Expert
Light Expert

Reaguju na všechny, kdo tady píšou cosi o nějakých levných holkách, jako kdyby si kluci nevybírali a nedělali PŘESNĚ TO SAMÉ.....:roll:
Ale je mi jasné, že když si chlap nabrnkne 6 holek na jeden prst, je to borec, když totéž udělá holka, tak je "děvka". Že se vůbec divím takovéto primitivní diskuzi pod tím. Jenom chci všem pomlouvačům říct zamyslete se nad sebou než něco napíšete. :smt015
Nenechám se znechutit blbýma poznámkama nějakých "borečků" :smt006

Svoji odpověď (normální) jsem už napsala výše (na str. č. 1). :smt049

//autoeditácia príspevku (08 Aug 2013, 1:30)
xmatkoo napísal:poznala si sa s niektorym z vyvolenej styrky?
samozřejmě že ano, psala jsem to výše .......
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Axelka, ak chceš normálna radu tak hojko je asi to posledné fórum kde ti poradia bez posmeškov, urážania atď... :) Tu sú taký borci, ktorí spadli z neba najmúdrejší... A pokiaľ sa nespýtaš na niečo čo je aspoň trochu hodné ich IQ (ako napr. Kvantová fyzika, alebo ako funguje svet a na nejaké super ťažké zdrojáky ukradnuté z NASA) tak ti tu nikto nič múdre nepovie, ale to na "smotánku ľudstva" je normálne :)

A čo sa týka teba, tak tých ktorí sú ďaleko, úplne vyškrtni... a ďalej sa stretávaj s tými v tvojom okolí, a ktorí z nich ti bude viac sedieť toho si vyber, thats all...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ked sa pyta na 4 internetove znamosti a pyta sa na nich ludi, ktori ich v zivote nevideli ani nic, tak ja neviem, co sa ocakava... hojko.com nie je bravicko.
Axelka
Light Expert
Light Expert

NHISPVM napísal:Axelka, ak chceš normálna radu tak hojko je asi to posledné fórum kde ti poradia bez posmeškov, urážania atď... :) Tu sú taký borci, ktorí spadli z neba najmúdrejší... A pokiaľ sa nespýtaš na niečo čo je aspoň trochu hodné ich IQ (ako napr. Kvantová fyzika, alebo ako funguje svet a na nejaké super ťažké zdrojáky ukradnuté z NASA) tak ti tu nikto nič múdre nepovie, ale to na "smotánku ľudstva" je normálne :)

A čo sa týka teba, tak tých ktorí sú ďaleko, úplne vyškrtni... a ďalej sa stretávaj s tými v tvojom okolí, a ktorí z nich ti bude viac sedieť toho si vyber, thats all...
tak to je možné, že je to tady nekvalitní, to už jsem zjistila sama. když tady píšou flame hlavně administrátoři, mimo běžných uživatelů.

můžeš mi tedy poradit nějaké kvalitní fórum, kde se flame/off topic nevyskytuje? žádné české kvalitní fórum o vztazích neznám, a že jsem hledala :-)

víš, ono je těžké vyškrtnout ty, co bydlí daleko... :) upřímně řečeno, teď se to vyvíjí spíš tak, že nejblíž ze všech je mi stále ten, s kterým jsem se viděla už více jak 3x a bylo nám spolu dobře... :) ono někdy je to lepší, když se lidi vidí jednou za 14 dní a ten čas má hodnotu, než když se vidíme denně a ten čas je úplně nevyužitý :) poněvadž měla jsem přítele (mám tady o něm ještě vlákno staré 2 roky), který se třeba nechtěl vídat víc jak jednou týdně, i když jsme od sebe bydleli 15 minut cesty :) ale ani já nechci a nemám potřebu na člověku viset, takže pro mě není vztah na dálku až tak nemožný.

je tedy pravda, že jsem vyškrtla jednoho, který je daleko (už to nebudu číslovat, nepamatuju si to), ale pro změnu nereaguje vůbec a ani jsme se jako s jediným neviděli osobně, tak by to už ani nemělo smysl. přece jen komunikace je důležitá, kor když člověk bydlí přes celou republiku. takže mám jasno aspoň v tom. :-)
taky jsem realisticky (objektivně) vyškrtla toho z mého města, kterého znám sice dlouho, ale který se k ničemu nemá a vlastně se na mě v minulosti už vykašlal 3x (jak jsem psala v 1. příspěvku), takže jsem si ho prostě zařadila tak nějak do kolonky "kamarád" (který sice chce sex, ale nic víc; takže má smůlu) a mám v tom víc jasno. ;)

....takže pro mě má smysl se tady ptát... když pominu flame a šikanující kecy, tak aspoň ty první rady za něco stály... a aspoň mi pomohlo si to po sobě přečíst a utřídit víc myšlenky a taky v tom, že nedělám nic špatného, což jsem předtím měla dojem, že jsem špatná, když se nemůžu rozhodnout ;) (a podle některých individuí tady budu špatná už jenom za to, že dýchám, to vím)

...takže už mi více méně zbyli jen dva, jeden teda z mého města (ten, se kterým jsem prve měla dojem, že si povahově nesednem; nicméně jsem se trochu mýlila-jenom se dobře neznáme), druhý z jiného města (daleko, s kterým jsem více méně navázala takový vztah,že nevím, jestli bude v mojí moci ho ukončit...už se mi o něm i zdálo...). už sice oba docela znám (toho z jiného města víc), ale bohužel se nedá rozhodnout tak rychle, z několika málo schůzek. spíš to vypadá tak, že holt budu dojíždět xy kilometrů za svou láskou :mrgreen: ale nechci to teda zakřiknout... jenom mi připadá, že jsme oba na to dost velcí blázni :mrgreen:
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Axelka napísal:Reaguju na všechny, kdo tady píšou cosi o nějakých levných holkách, jako kdyby si kluci nevybírali a nedělali PŘESNĚ TO SAMÉ.....:roll:
Ale je mi jasné, že když si chlap nabrnkne 6 holek na jeden prst, je to borec, když totéž udělá holka, tak je "děvka". Že se vůbec divím takovéto primitivní diskuzi pod tím. Jenom chci všem pomlouvačům říct zamyslete se nad sebou než něco napíšete.
To mas ako ked rybar chyti za den 50 ulovkov a dajme tomu, ze jedna z nich sa necha chytit desiatim rybarom... Ten rybar bude tiez borec ale ta ryba, ktora sa nechala chytit desiatim, nana :wink:
Nechapem tento druh zenskej emancipacie, ked zeny sa chcu porovnavat s chlapmi a potom sa stazuju, ze su za k**vicky. Tiez keby som pouzival riasenku, ruz a dermakol, tak nebudem za krasku, ale za trolla :roll:

Pozri ak sa chces stazovat, chod za cigankou, nechaj si vyvestit za 20 kaciek, ktoreho si mas vybrat a potom si nadavaj, aka si blba...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ono je to dane aj evolucne - ludia v sebe maju potrebu sa mnozit. No a kym muz moze splodit dieta pokojne aj s desat zenami, zena rychlost svojho mnozenia tymto stylom neurychli.
Axelka
Light Expert
Light Expert

asi mám místo vaječníků sperma :smt059
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Ahoj Axelka. Keď si nevieš vybrať partnera, nechaj to plávať a čakaj kým si muž vyberie teba. Inak to dopadne pre teba katastrofou :) ale najlepšie sa učí na vlastných chybách. Veľa šťastia :smt006.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Moja milá, ty sa vykašli na celé vzťahy, pretože si vyberáš chlapov, ktorý ťa nechcú alebo bývajú 300km od teba a evokuje to vo mne dojem, že ty ani vzťah nechceš, inak by si si vyberala niekoho oveľa vhodnejšieho. Ako znie to super, že mám rada cestovanie a budem cestovať 300km za nejakým chlapom a podobné random debilné kecy, ale po tých výdavkoch a ceste vo vlaku/buse ťa to prejde, Pokiaľ máš tývh 23, či koľko to vravíš a máš takúto pubertálnu dilemu, či fandiť Jacobovi alebo Edwardovi, tak kašli na všetkých štyroch a nájdi si niekoho normálneho, lebo ani s jedným nebudeš štastná. Vrav si čo chceš, ale prídeš mi hlúpa, ktorá sa snaží zveriť osud internetovému fóru. :-)
Axelka
Light Expert
Light Expert

"Hra je jeden z nejefektivnějších způsobů, jak zjednodušit život. Přesně to jsme dělali jako děti, ale v dospělosti jsme si hrát zapomněli. " Albert Einstein :smt049
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

javatar napísal:Ono je to dane aj evolucne - ludia v sebe maju potrebu sa mnozit.
Podaktorí majú tiež dosť rozumu nato, aby svoje retardované gény neposúvali nikam ďalej - nie sú otrokmi prírody.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Hovoris o sebe?
Terepin
Addict
Addict

Presne tak.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Dakujeme (?)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Terepin napísal: Podaktorí majú tiež dosť rozumu nato, aby svoje retardované gény neposúvali nikam ďalej - nie sú otrokmi prírody.
Prestan teda jest aj srat, najlahsie je vzdavat sa niecoho, co ani nemas :wink:
Terepin
Addict
Addict

beardie napísal:Dakujeme (?)
Za málo. Rád pomáham.
kayko napísal:
Prestan teda jest aj srat, najlahsie je vzdavat sa niecoho, co ani nemas :wink:
Najlepšie na tom je to, že sa ani nemusím snažiť.
Napísať odpoveď