Zdravím , mám v pc virus , stahoval som program no po otvorení , niekolko krát mi vyskočil Windows defener že bolo zablokované pokus neautorizovane premiestnenie súbroru , potom to skúšalo niečo modifikovať atd všetko v 1minutových až 10 minútových intervaloch dokonca sa chcel premiestniť do game lancher folderu , ako keby ten virus skúšal všetky možne cesty ako spraviť neplechu , nakoniec mi zatvorilo chrome a nejde ho spustiť a píše "error chrome.exe-BadImage potom cestu Google/chrome/application/WIHTTP.dll is either not designed to ru on Windows..atd" . v procesoch som videl ikonku postavičky ktorá bola v South parku (či ako sa vola,nikdy som to nekukal) , meno procesu bolo "deja vu" zrušil som to + nejake iné podozrivé procesy a vyzerá že je to ok , len mám tušáka že sa ubytoval niekde tam v tej chromackej zložke ešte defender blokoval premiestnenie a modifikácie v zločkách ktoré začinajú a končia percentom %appdata% atd.
nepoužívam antivirus lebo mi to blokuje často krát užitočné programy , no doplatil som na to , moja chyba . čo mám teraz robiť , ako mám poznať že nemám v pc backdoor či iné svinstva ? bol by som velmi rád keby mi ten chrome znova išiel , myslite že sa to bude dať spraviť ? diky
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2018, 3:18)
//obrazky vkladaj do prilohy
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2018, 3:48)
po reštarte mi tam zase naskočil ten bastard .. + skype ktorý nemám . //obrazky vkladaj do prilohy. v "spustenie" nieje . kde môze mať zdroj ?
mám v PC sofistikovaný Virus
Re: mám v PC sofistikovaný Virus
- zisti si umiestnenie toho "Deva Ju"exe (záložka Podrobnosti v správcovi) a zmaz cely priecinok
- nainstaluj si Malwarebytes
- preinstaluj Chrome
(tym ze nepouzivas antivirus, tak pouzivas vstavany Windows Defender, nie? ja ho mam tiez a pohoda zatial)
- nainstaluj si Malwarebytes
- preinstaluj Chrome
(tym ze nepouzivas antivirus, tak pouzivas vstavany Windows Defender, nie? ja ho mam tiez a pohoda zatial)
Re: mám v PC sofistikovaný Virus
nabuduce treba skusit google pouzit:
https://greatis.com/blog/how-to/remove- ... -virus.htm
https://greatis.com/blog/how-to/remove- ... -virus.htm