Mam Vistu a nejdu mi filmy...teda take na cedeckach hej, ale ked zapnem dvd alebo nieco co ma priponu .mov alebo .avi tak mi to otvori a pocu zvuk....ale obrazovka taka divna modro zelena a stale sa len premienaju odtiene modrej a zelenej... mam kodek pack .... a robi to vo viacerych prehravacoch... Poradte pls co s tym mam robit, vopred diki
...nainstalovala, ale nedivim sa, ze sa pytas, niektori ludia su kadecoho shopni (alebo skor neschopni) nakoniec mi to prehrava v prehravaci KM Player ... tak som rada...a diki za odpovede
vo viste na notase acer aspire 5315 som nahodil k lite codec a pri pusteni kazdeho filmu mi v lavej polovici obrazu zobrazuje detaily o filme.. size, movie fps a podoobne.. je to dost otravne..
k-lite codec som uz instaloval velakrat a nikdy to neurobilo.. neviem ci som jednoducho nieco zle zaskrtol pri instalovani, alebo praveze nezaskrtol..
no niesom si isty ci je to ono, ale stymto som sa nedavno stretol, ked som spustal hocijako filmi s total comandera, alebo len tak s plochy okna, vzdy vyhodilo chybu, nakoniec stacila len jednoducha vec, pustit si prehravac a nacitat video s okna prehravaca
vo viste na notase acer aspire 5315 som nahodil k lite codec a pri pusteni kazdeho filmu mi v lavej polovici obrazu zobrazuje detaily o filme.. size, movie fps a podoobne.. je to dost otravne..
k-lite codec som uz instaloval velakrat a nikdy to neurobilo.. neviem ci som jednoducho nieco zle zaskrtol pri instalovani, alebo praveze nezaskrtol..
Šu-Do napísal:celkom dost by pomohlo co mas za prehravac
sorac.. som si jaksi neuvedomil ze som ho nenapisal..
no robi mi to pri WMP co bol vo viste, aj v WMP classic, co sa nainstaloval spolu s k-lite mega codec, a skusil som hned hodit aj BS player Pro, ez ci to neni tym prehravacom, ale je to aj tam stale..
ked pustis movie tak v tray managery by ti mala naskocit mala ikona.. podla toho aky film pustis a aky decoder sa pusti...
je mozne ze sa pusti aj nejaky tool ktory ti dava to info.. Klite ich par ma.. takze skus pozret a ponastavovat to
Šu-Do napísal:ked pustis movie tak v tray managery by ti mala naskocit mala ikona.. podla toho aky film pustis a aky decoder sa pusti...
je mozne ze sa pusti aj nejaky tool ktory ti dava to info.. Klite ich par ma.. takze skus pozret a ponastavovat to
nooo dakujemeeee...
som sa s tymtrochen pohral a nejak som to vyhodil..