heh no ďakujem:),vieš ja som napísal situáciu zo života a presne som si myslel že ten problém budeš mať aj ty ...veď ani mne nevadí keď sú dievčatá trošku pri sebe, lenže mojej ex som to proste nedokázal vysvetliť nech som robil čo som chcel a ako som chcel ..proste som jej to nevysvetlilDeLay napísal:Texnofile si to vystihool som sa jej na to pytal ano henten problem to je...skodaa ze baby maju v hlavach koomplexy...
mam vztah priatelka sa hanbi
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Možno to nemá rada a nechce kaziť príjemnú atmosféru, tak sa tomu vyhýba a možno má fakt nejaký brušný komplex a bojí sa, že sa ti jej brucho nebude páčiť, čo sa mi zdá o dosť pravdepodobnejšie, lebo my máme, žiaľ, vždy nejaké blbé komplexy a to často bezdôvodne. Skús jej povedať, že sa ti páči, taká aká je a že ak sa hanbí alebo bojí pred tebou ukázať, nemá sa čoho a že keď je v tom iný dôvod, že by si ho chcel vedieť, lebo nevieš, čo si máš o tom myslieť...
-
pryja
Darca
lol, s takym prazdnym bruchom to nie je sranda. To by som sa aj ja bala. Staci, ze trochu pritlaci a nahmata chrbticuskazatoN napísal:Mozno nema tehlicky , len take prazdne brucho tak sa boji odhalenia
-
jin
VIP
Re: mam vztah priatelka sa hanbi
Nuž. Prišli sme na príčinu, poďme sa pokúsiť nájsť riešenie.
To, že má daný komplex znamená, že sa jej nepáči jej vlastné telo a pohľad do zrkadla je pre ňu malou traumou. Toto sa musíš pokúsiť zmeniť. Často jej hovor, ako sa Ti páči, ako je krásna a utvrď ju v tom, že presne jej tvary sú také, ako sa Ti páčia. Toto sa nedá vyriešiť jedným rozhovorom. Je to vec jej psychiky, preto musíš zapôsobiť práve na tú a zabiješ dce muchy jednou ranou. Ona prestane mať sama so sebou problém a ty sa budeš môcť dosýta nabažiť jej musculi abdominis
Pokiaľ už aj ty máš strach z toho dotyku, skús to pri objímaní. Ruky jej polož na bok a pomaly prejdi dopredu. Pokiaľ budeš vidieť, že jej to nie je povôli, tak sa stiahni. Chce to čas...
To, že má daný komplex znamená, že sa jej nepáči jej vlastné telo a pohľad do zrkadla je pre ňu malou traumou. Toto sa musíš pokúsiť zmeniť. Často jej hovor, ako sa Ti páči, ako je krásna a utvrď ju v tom, že presne jej tvary sú také, ako sa Ti páčia. Toto sa nedá vyriešiť jedným rozhovorom. Je to vec jej psychiky, preto musíš zapôsobiť práve na tú a zabiješ dce muchy jednou ranou. Ona prestane mať sama so sebou problém a ty sa budeš môcť dosýta nabažiť jej musculi abdominis
Pokiaľ už aj ty máš strach z toho dotyku, skús to pri objímaní. Ruky jej polož na bok a pomaly prejdi dopredu. Pokiaľ budeš vidieť, že jej to nie je povôli, tak sa stiahni. Chce to čas...
7 mesiacov ste spolu a ani za brucho ju nemozes chytit? vykasli sa na nu..
jin ma pravdu, mojej to prv tiez vadilo, ale nie to, ze sa jej dotykam brucha, ale ked som nanho dlho pozeral, alebo tak.. tak som jej dookola hovoril, ze sa mi paci take ake je (k tomu nejake omacky) a uz to je v pohode celkom