mam vztah priatelka sa hanbi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

DeLay napísal:Texnofile si to vystihool som sa jej na to pytal ano henten problem to je...skodaa ze baby maju v hlavach koomplexy...
heh no ďakujem:),vieš ja som napísal situáciu zo života a presne som si myslel že ten problém budeš mať aj ty ...veď ani mne nevadí keď sú dievčatá trošku pri sebe, lenže mojej ex som to proste nedokázal vysvetliť nech som robil čo som chcel a ako som chcel ..proste som jej to nevysvetlil :roll: ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Možno to nemá rada a nechce kaziť príjemnú atmosféru, tak sa tomu vyhýba a možno má fakt nejaký brušný komplex a bojí sa, že sa ti jej brucho nebude páčiť, čo sa mi zdá o dosť pravdepodobnejšie, lebo my máme, žiaľ, vždy nejaké blbé komplexy a to často bezdôvodne. Skús jej povedať, že sa ti páči, taká aká je a že ak sa hanbí alebo bojí pred tebou ukázať, nemá sa čoho a že keď je v tom iný dôvod, že by si ho chcel vedieť, lebo nevieš, čo si máš o tom myslieť...
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

mozno tam skryva hurky
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

Mozno nema tehlicky , len take prazdne brucho tak sa boji odhalenia
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

skazatoN napísal:Mozno nema tehlicky , len take prazdne brucho tak sa boji odhalenia
lol, s takym prazdnym bruchom to nie je sranda. To by som sa aj ja bala. Staci, ze trochu pritlaci a nahmata chrbticu :D
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

alebo rovno madrac :smt096
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: mam vztah priatelka sa hanbi

Príspevok od používateľa jin »

Nuž. Prišli sme na príčinu, poďme sa pokúsiť nájsť riešenie.

To, že má daný komplex znamená, že sa jej nepáči jej vlastné telo a pohľad do zrkadla je pre ňu malou traumou. Toto sa musíš pokúsiť zmeniť. Často jej hovor, ako sa Ti páči, ako je krásna a utvrď ju v tom, že presne jej tvary sú také, ako sa Ti páčia. Toto sa nedá vyriešiť jedným rozhovorom. Je to vec jej psychiky, preto musíš zapôsobiť práve na tú a zabiješ dce muchy jednou ranou. Ona prestane mať sama so sebou problém a ty sa budeš môcť dosýta nabažiť jej musculi abdominis :)
Pokiaľ už aj ty máš strach z toho dotyku, skús to pri objímaní. Ruky jej polož na bok a pomaly prejdi dopredu. Pokiaľ budeš vidieť, že jej to nie je povôli, tak sa stiahni. Chce to čas...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

7 mesiacov ste spolu a ani za brucho ju nemozes chytit? vykasli sa na nu..
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jin ma pravdu, mojej to prv tiez vadilo, ale nie to, ze sa jej dotykam brucha, ale ked som nanho dlho pozeral, alebo tak.. tak som jej dookola hovoril, ze sa mi paci take ake je (k tomu nejake omacky) a uz to je v pohode celkom :)
Napísať odpoveď