Mam windows ME a slape to furt pomaly

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
milosman1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Mam windows ME a slape to furt pomaly

Príspevok od používateľa milosman1 »

Mam pocitac IntelPentium 4CPU,1500
128MBMemory

Mal som nainstalovane aj XP,ale to uz som mal na ten kus srotu nervi.Ako ramka sa upgradovat neda tak lahko,jedna sa rdram Rambus,no neviem nezohnal som ju.
Na compe hry nehram,takze grafikov to nebude ta produkuje bezmala 64MB.Compik mi sluzi iba na net,pricom vyuzivam optiku 100MB/sek,v mojom pripade na tomto compe to tak nieje.Myslel som si,ze ked nahodim ME,tak to nabehne na plne obratky.Ja neviem co mam robit,Programy neinstalujem,takze zbytocne zatazenie pamate nehrozi,Antivir mam avast home edition,mal som NOD32/ME,tak pri boote som si dal cafe. :lol:
Pouzivam TUNEUP2007
Defragmentaciu disku robim kazdy den,jak idiot furt pred spanim aby rano to makalo,ale furt nic.ja viem,ze ramku treba na tych 512MB,ale ako ked nikde ju nemaju,v bazari chlapik pokrutil hlavov,ze taku vec este nevidel a ani v servise.Kto mi poradi tak budem rad.[/b]
Zetom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zetom »

skus tam hodit XPcko ktore potrebuje len 32MB pamate neviem ako sa uz vola presne ale pokukaj na inych forach urcite najdes
Tom1622
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Tom1622 »

Win2000 , WinXP legacy , Linux ( ale radši štíhlou nebo starší distribuci )
PS - tam jsou jenom RAMBUS sloty ? 128MB je dost málo - holt byly drahý , kdysi existovaly redukce SDRAM(nebo už DDR?)-Rambus - pochopitelně makaly pomalejc )
milosman1
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa milosman1 »

Tom1622 napísal:Win2000 , WinXP legacy , Linux ( ale radši štíhlou nebo starší distribuci )
PS - tam jsou jenom RAMBUS sloty ? 128MB je dost málo - holt byly drahý , kdysi existovaly redukce SDRAM(nebo už DDR?)-Rambus - pochopitelně makaly pomalejc )
praveze tam su iba rambus sloty,su 4,cakal som,ze ked ho budem upgradovat,tak tam najdem 2 ofiko,ale nic.co su to za redukce???mne jedno ci makali pomalsie ale urcite by to bolo lepsie,ak vies nieco tak mi prosim pls.dik
Napísať odpoveď