mam zablokovanu ip na urcity cas

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
david456456
Novice
Novice

mam zablokovanu ip na urcity cas

Príspevok od používateľa david456456 »

takze kto by sa viznal do tejto temy tak by mohol poradit...takze sme pripojeny cez router viacery v byte a oco nastavil ze nam vipne net o 12 00 az do rana da sa to obist ze si vymenim daku volnu ip v sieti ale aj tie uz zablokoval a nenapada ma uz ziadny spôsob ako by sa to dalo obist..pomoze dakto?
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

No, nebudem písať, že by si nemal vysedávať pri PC celé noci. :)

Predpokladám, že s routerom nemôžeš nič urobiť, žiadne zmeny v nastavení, lebo by na to otec prišiel.

Napadla ma jediná možnosť. Kúp si druhý modem - router a keď potrebuješ, jednoducho si doňho zapoj prívodný kábel internetu - tel. linky. Samozrejme si musíš zistiť prihlasovacie údaje.
Na toto Ti môže prísť len vtedy, ak zistí, že mu nejde net, no a navyše keď tebe pôjde.
MakeFake
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Zmen si MAC adresu a restartuj pocitac ak je na routri aktivne DHCP.
david456456
Novice
Novice

Príspevok od používateľa david456456 »

MakeFake napísal:Zmen si MAC adresu a restartuj pocitac ak je na routri aktivne DHCP.
a kde presne tu MAC adresu zmenim?

//autoeditácia príspevku ( 07 Dec 2008, 10:47 )
Thovt napísal:No, nebudem písať, že by si nemal vysedávať pri PC celé noci. :)

Predpokladám, že s routerom nemôžeš nič urobiť, žiadne zmeny v nastavení, lebo by na to otec prišiel.

Napadla ma jediná možnosť. Kúp si druhý modem - router a keď potrebuješ, jednoducho si doňho zapoj prívodný kábel internetu - tel. linky. Samozrejme si musíš zistiť prihlasovacie údaje.
Na toto Ti môže prísť len vtedy, ak zistí, že mu nejde net, no a navyše keď tebe pôjde.
vdaka za radu :) ja modem mam takze to vyskusam ale tie prihlasovacie udaje neviem ako ziskam
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

lenze jeho otec mozno nastavil aby od 24:00 do rana bolo vypnute vysielanie wifi signalu...bezna vlastnost wifi routera a to neobides...
Napísať odpoveď