Troska sa pohadaj... ja by som sa, ale to je moja povaha [baran]
mame vadi priatelka pls help
Daj tomu čas. Len časom sa ukáže, že ako to bolo. Buď ty dostaneš rozum, zložíš ružové okuliare a zistíš, že mama mala pravdu alebo mam pochopí, že si už dosť sebestačný a mentalne vyspelý na to, aby si si utvoril vlastný názor a úsudok.
Pokiaľ si nezarobíš na nejaký záväzok s ňou (napr. v podobe dieťaťa - poznal som 15 ročnu babu, čo šla na potrat, ..) tak je to všetko ok. Či už spolu ostanete dlho a vypestujete si parádny vzťah alebo po pol roku zistíš, že ti pije krv, patrí to medzi prvé detské lásky a v budúcnosti na to budeš spomínať v dobrom.
//prezraď nám, koľko má ona rokov?
Pokiaľ si nezarobíš na nejaký záväzok s ňou (napr. v podobe dieťaťa - poznal som 15 ročnu babu, čo šla na potrat, ..) tak je to všetko ok. Či už spolu ostanete dlho a vypestujete si parádny vzťah alebo po pol roku zistíš, že ti pije krv, patrí to medzi prvé detské lásky a v budúcnosti na to budeš spomínať v dobrom.
//prezraď nám, koľko má ona rokov?
Juj, toto Ti naozaj nezávidím. Mal si pred touto holkou priateľku? Lebo ak nie, tak mamy majú tendenciu si svojich synov v tomto smere veľmi ochraňovať. A mala by Ťa prečo využívať, keď si to tvoja mamina myslí? Určite by si sa mal s mamou otvorene porozprávať. Povedať, že už nemáš tak málo rokov, aby za Teba rozhodovala, akú priateľku môžeš mať a akú nie. Veď už nie sme v stredoveku, že rodičia vyberali, kto si koho vezme. Ak to tvoja mama nepochopí, išla by som poza chrbát...ja viem, je to nečestné, no možno aj tvoja mamina neskôr zistí, že sa o nej mýlila. Veľa šťastia!
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ty vole takto sa vychovávajú deti?
síce mama ti chce len dobre .. ona je žena vidí to čo ty nevidíš ale takto isto riešiť nemala.. kebyže mne takéto dačo spraví moja mama ked som mal 15 tak s tou holkou som aj tak..
jediné čo dosiahne bude to že ju budeš klamať a to asi nechce.. skús jej týmto argumentovať
síce mama ti chce len dobre .. ona je žena vidí to čo ty nevidíš ale takto isto riešiť nemala.. kebyže mne takéto dačo spraví moja mama ked som mal 15 tak s tou holkou som aj tak..
jediné čo dosiahne bude to že ju budeš klamať a to asi nechce.. skús jej týmto argumentovať
-
forgottten
Medium Star
Nečestné? Čo je na tom nečestné? Mama je konzerva až to trieska dverami... a keď jej to robí poza chrbát nech sa nečuduje. Keď sa bude pýtať mama, že či s ňou chodí, nemusí klamať, ale nemusí jej ani o tom rozprávať. a keď mu zakáže internet alebo niečo podobné... kvôli tejto priateľke... Tak ja byť na jeho mieste tak sa začnem rehotať na plné gule... Proste taaaak by som ju vysmial, až by sa nespametala (myslím, že by to ani nemalo robiť problém, priateľká je snáď dôležitejšia ako telka, internet alebo sladkosti nie? Alebo to teda nakoniec naozaj bude len holka/baba/frajerka?)Cuciatko napísal:ja viem, je to nečestné, no možno aj tvoja mamina neskôr zistí, že sa o nej mýlila.
Maminka týmto Ťa posielame všetci do AHOOOOJ!
ale nie, no zas až tak nie.. ale matky by si mali jednu vec zapamätať... zobrať slobodu je to najpochabejšie, najslabšie a najsmiešnejšie, čo môže urobiť.., lebo tým ide sama proti sebe, mala by si nájsť nejakú formu demokracie, ako to aplikujú naši na nás... niet spokojenjších rodičov a niet spokojnejšie deti... aspoň teda podľa toho, čo vidím.. vládne úprimnosť, otvorenosť, láska, poslušnosť - no nie z príkazov ale z odporúčaní staršieho... máme slobodnú vôľu a vieme ako s ňou vynakladať... daj to prečítať mame... ale tá zrejme aj tak povie, že no hej, chcem vidieť výsledok tej slobodnej vôle.... no ja nedrogujem, nefajčím, nepijem, učím sa veľmi dobre a to som už aj fajčil, aj som si vypil, aj som mal zelené, aj som mal zlé známky. Vždy len ako koštovanie pre potvrdenie rodičov, potom som im to oznámil: Tati som bol u známeho, vypili sme si a ja som si dal Cley a tak som sa zgrcal že bueee... tatik sa pousmial a nechal tak.. a ja nepijem a nezarmucujem a mám sa pod kontrolou... muehehee... keď Tvoja mamina AJ TAK bude mať pindy, tak do šrotu s ňu...
vypocujte si rodica a povedzte mu, ze to je jeho nazor a ty mas iny. bude vraviet, ze na vztah v 15 je priskoro apod., ale jeto skutocne (cliche) individualne! mam kamarata, ktori chodi s priatelkou od 7 triedy ZS (mlade lasky) a su spolu este dnes. Maju 23 rokov. Vydrzali dlhsie ako mnozstvo manzelskych parov! A cela rodina ich podpichuje, kedy bude svadba. Buduci zenich sa nanu uz pripravuje
ale pssst
dolezite je ale zachovat si chladnu hlavu, byt vo vztahu rozvazny a neponahlat sa s mnohymi vecami. musite byt pripraveni. ak toto dodrzite, tak vas vztah bude dlhy a krasny
dolezite je ale zachovat si chladnu hlavu, byt vo vztahu rozvazny a neponahlat sa s mnohymi vecami. musite byt pripraveni. ak toto dodrzite, tak vas vztah bude dlhy a krasny
ona ma nevyuziva ani nic proste sa lubime a sme schopny pre seba urobit naozaj hocico...napriklad s mamou som sa pohadal kvoli nej uz davnejsie a keby my na nej nezalezalo nepohadal by som sa s mamou.Nema mat proti nej nic,dobre sa uci,nefajci,nepije,je pekna teda podla mna,je rozumna pochopi vselico co ine baby prednou nie,vazi si ma,nekasle na mna.

-
dj-predator
Amateur
Re: mame vadi priatelka pls help
načo hovoríš mame o svojich láskach? ja mám 17 mal som už veľa báb aj vážnych vzťahov ale so žiadnou som nepišiel domov že aha mam s ňou chodím..nikdy sa s našimi nebavím o babách a čo tvoju vôbec dotoho rodičov s kým chodím?? veď si chlap tak načo maminke ukazovať že ano mami moc ju lubim..keď jej to vadí..by som to v tvojom prípade riešil tak že by som ignoroval maminine reči..a nebral by som tu tvoju priateľku domov.. 
-
forgottten
Medium Star
Viem o čom hovoríš, u nás je veľmi veľká dôvera medzi rodičmi a dieťaťom a nič si neskrývame... ale v rodinách, kde nie je rozvinutá dostatočná dôvera, alebo láska, prípadne záujem, tak oni NEvedia, že im to chýba... potrebuješ poznať studenú vodu, aby si spoznal aj studenú... klasický príkladRomanB napísal:No mne by chybali nase otcovsko synovske rozhovory o zenskych pri cigaretke na balkone
-
mad dogg.SK
Medium Expert