kuknite toto
http://www.onlinehry.sk/play.aspx?id=1745
Marco Materazzi
ohh prepac za moje spojenie "hlupy arab" to vazne poukazie na to ze moja inteligencia je pod tvojoucharon71 napísal:Zobud sa radsej ty, uz to ze pouzivas slovne spojenie "hlupy arab" vypoveda o tvojej mentalite. Zidane spravil chybu a dostal za to adekvatny trest + FIFA mu nieco este nadeli. Nie je dovod aby som menil svoj nazor na neho a myslim ze vacsina co vystupuje proti nemu je silne ovplyvnena mediami, ktore vytvaraju umelu bublinu, lebo ludia vidia radsej hviezdu padat ako stupat.
Ja som povedal ze to vypoveda o tvojej mentalite a nie inteligencii, ked sa uz rozhodujes reagovat tak si aspon zisti co pre teba nezname slova znamenaju. Ano videl som to a aj tak nemam dovod ho odsudzovat, lebo nic take hrozne nespravil. Uz som to tu raz pisal, Zidane je stale len clovek a robi chyby, dostal trest, ktory si zasluzil. Bodka.PP132 napísal:ohh prepac za moje spojenie "hlupy arab" to vazne poukazie na to ze moja inteligencia je pod tvojoua ohladom Zidana si myslim ze prave ludia ako ty ktori sa ho zastavaju su ovplyvneni mediami a este ked ste vydeli v tv na vlastne oci co urobil a stale sa ho zastavate lebo si nenechate pripustit ze "tichy" Zidanko by daco take bol schopny urobyt.
P.S: urobyt sa pise s i
V prvom rade, ovplivneny mediami si tu urcite ty, nie len kvoli Zidanemu ale to je uz ina tema. A moj nazor, serem na to co spravil Materazzimu, Zidane bude potrestany ako tu uz bolo spominane, ale ja nerobim z toho taku strasnu tragediu mna nezaujimaju taketo blbosti co spravil, mna zaujima ako hral a co priniesol pre svetovy futbal. Na MS patril medzi najlepsich s tym musite suhlasit, a nezastavam sa ho tymto ja len zdvoraznujem ze sa v prvom rade kukam ako hraje a potom na taketo reakcie.PP132 napísal:ohh prepac za moje spojenie "hlupy arab" to vazne poukazie na to ze moja inteligencia je pod tvojoua ohladom Zidana si myslim ze prave ludia ako ty ktori sa ho zastavaju su ovplyvneni mediami a este ked ste vydeli v tv na vlastne oci co urobil a stale sa ho zastavate lebo si nenechate pripustit ze "tichy" Zidanko by daco take bol schopny urobyt.
Myslim si že Zidane nie je z tých agrasívnych a ten Materazzi ho musel poriadne uraziť keď to spravil. Mohol mu povedať hoci čo ale Zidana to neospravedlňuje. Poďla mna sa pod jeho skrat podpísala nervozita + provokácia...
Aj tak je to jeden z najlepšich futbalistov planéty a Materazzi mu nesiaha ani po členky...