Markíza vs JOJ a iné TV stanice
-
konipasek88
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
okonenipica
Zablokovaný
Hej !! Ja mam Markizu rad. Nevim co to maju za napady v spravach na Jojoch komentovat ktore drbnute zvira sa posralo v noci, ktore je tehotne, ktore maca ma noveho kamarata, ktory moderator co zacil v detstve atd...
omg vsak Jojo chce byt blizsie k divakom, akoze ludsky ale vobec im to nejde a su len trapny...
Uz len kvoli spravam som hlasoval za Markizu
Ok, spravy ma lepsie markiza ale Mojsejovci su najtrapnejsi v galaxii a v TV nemaju co hladat.okonenipica napísal:Hej !! Ja mam Markizu rad. Nevim co to maju za napady v spravach na Jojoch komentovat ktore drbnute zvira sa posralo v noci, ktore je tehotne, ktore maca ma noveho kamarata, ktory moderator co zacil v detstve atd...omg vsak Jojo chce byt blizsie k divakom, akoze ludsky ale vobec im to nejde a su len trapny...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
telku nesledujem ale jedno viem ze:
-> markiza s posahanymi 200x reprizovanymi susedmi
uz by to moholi stiahnut.
blbe serialy jak pre 45 vyssie kt si potrebuju oddychnut. hlavna sledovacia skupina? no prosim...
-> jojka s CSI na dvesto sposobov + kriminalky od a po z (dalsia prima hoci ta sa snazi. heroes... )
tel noviny:
-> markiza: nic slabota kktiny rozoberaju
-> joj: kusok lepsie ale niekedy sa aj rozum pozastavi ake blbosti dokazu ukazat. neviem ci este davaju tie bodky za spravodajstvom ked nejaky reporter nahana prasata a podobne. to bolo uplne ze
-> markiza s posahanymi 200x reprizovanymi susedmi
blbe serialy jak pre 45 vyssie kt si potrebuju oddychnut. hlavna sledovacia skupina? no prosim...
-> jojka s CSI na dvesto sposobov + kriminalky od a po z (dalsia prima hoci ta sa snazi. heroes... )
tel noviny:
-> markiza: nic slabota kktiny rozoberaju
-> joj: kusok lepsie ale niekedy sa aj rozum pozastavi ake blbosti dokazu ukazat. neviem ci este davaju tie bodky za spravodajstvom ked nejaky reporter nahana prasata a podobne. to bolo uplne ze
-
Medium Star
No určite JOJ-ka. Vysielajú lepšie filmy a hlavne sa mi najviac páčia kriminálky. Ale teraz to dosť posrali s rannými novinami. Väčšinou ich začali vysielať niečo pred siedmou a vždy som ich pozeral. Teraz tam chodí nejaká bosorka čo pri prvom vysielaní ani do štúdia nedošla na čas.
Tak musím pozerať to trápne peleráno s Iľkom a nepríčetnou moderátorkou.
-
hojko
Site Admin
Tu je o tom popisane viac:
http://www.bleskovky.sk/cl/10/197058/Ma ... elaci-cas-
http://www.bleskovky.sk/cl/10/197058/Ma ... elaci-cas-