Masaker v Nórsku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Masaker v Nórsku

Príspevok od používateľa master23 »

wow, 90 ludi. to az nechapem ako sa to moze vobec podarit, ved hned museli zacat ludia utekat ked poculi strelbu (i ked nemali mozno kam), to mi fakt nejde do hlavy, ze sa mu podarilo zabit tolko ludi. nieco hrozne.

a to fakt mu hrozi len 21 rokov? to je ako mozne?
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Videl si ten ostrov , ako ho natáčali s tej helikoptéry ? Bol dosť malý, takže nemali kam utiecť, a v TV hovorili , že ludia skákali do vody.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

master23

stalo sa to na ostrove ktory nie je az tak blizko pevniny aby to dokazal kazdy, aj slaby plavec preplavat.. Priplaval na ostrov na clne v uniforme policajta a nechal vsetkych zoradit na jedno miesto, kde im mal davat instrukcie kvoli vybuchu v Osle, namiesto toho ale zacal do nich palit s M16.
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IceHammer »

V tomto pripade by som mu dal mimoriadny trest zbycovat a ukamenovat na versjnosti. V tomto pripade by mali povolit trest smrti. A radikalne zasiahnut v politike a zakazat taketo strany. Tento skutok je len dalsou odpovedou ubohych srabou na to ako su velmi slaby a nicoho nevedia dosiahnut len strielat na bezbranne deti.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Žiaľ dostane 21 rokov, pretože Norsko bolo vždy proti trestu smrti a maximálna hranica tam je 21 takže tak...

IceHammer zákon je zákon a len tak sa meniť nebude... To keď idú pokukovať bohatého tam majú zvýšiť pokuty, aby viac vyciciali ? Možno to aj posunú, ale jeho budú súdiť ešte podľa toho starého ;)

Podľa mňa začnú niektorí ľudia písať, že to bolo kvôli hrám... Keďže uviedol, že jedna z jeho záľub sú PC hry... :roll:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

janio to zacne isto hovorit ten americky pravnik co furt tak broji proti hram :lol:
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No praveze koli tomu co sa stalo sa to urcite zmeni a keby tam bolo dieta nejakeho prominenta tak sa to tym len urychli. Legislativa v Norsku je na vysokej urovni nie ako u nas takze zmenit nejaky zakon tam problem nebude.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Schyzo nj, ale je to zbytočnosť tak isto ako Lipšic (?) povedal, že budú psychotesty každých 5 rokov, čo je úplný blud... :roll:
IceHammer áno môže sa to zmeniť, netvrdím, že nie... Ale pomôže to k niečomu ? 15 Ročné decko niekoho zabije (trest skrátený o polovicu, keďže nie je plnoletý) no odsúdia ho až v 21... Už je dávno dospelý, ale aj tak dostane polovicu... Pretože vtedy bol decko. A takisto to je aj s zákonmi. Môžu ich potom zmeniť, ale jeho budú súdiť podľa zákonov, ktoré boli platné vtedy, keď ten skutok vykonal a to je 21 rokov... Žiaľ, no je tak :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Tak či tak si myslím že po tých 21rokoch si dlho slobodu neužije, keďže teraz je isto riadne veľa ľudí ktorí by ho bez milosti "zrušili", a myslím že sa ich nájde pár ktorí to neprekusnú ani po takejto dlhej dobe...
astronaut
Novice
Novice

Príspevok od používateľa astronaut »

dúfam že sa v base na ňom vystrieda každý.
ako je to vôbec možné že sa ešte dostane vonku??
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

lebo moze dostat maximalne 21 rokov
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

http://www.sme.sk/c/5989525/pachatel-ma ... nutny.html
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/ze-zah ... y-nehraje/
ps:nic za tym nehladam to len aby coldrain a slay nemali blbe poznamky :roll:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

viac ako 21 dostat nemoze, bohuzial, ale aj keby sa zmenila legislativa jeho uz sa to tykat nemoze, bude sudeny aj tak podla starych zakonov (princip pravnej istoty)
SG: tak naco sem furt hadzej slobodomurarske clanky? tak bud si za svojim nazorom stoj a napis, ze si myslis ze na tom moze byt nieco pravdy a nejak to vyargumentuj a nebud posraty alebo sem nespamuj blbosti stym, ze ty si o tom vlastne nic take nemyslis a len si to sem bez jedneho komentara hodil...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nejde nahodou slobodomurarom o to, aby bola velka imigracia z moslimskeho sveta? aby sa krajiny co najviac premiesali s inymi rasami atd? on presne proti tomu bojoval a bol nacek
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

LOL. Strašne sa mi páči ten článok na "prvnísprávy.cz". Dokonca tam kritizujú, že ho vraj médiá "bez dôkazov" priraďujú ku krajnej pravici. Hlavne, že tento web a weby jemu podobné ho veľkohubo samozrejme prideľujú k slobodomurárom a to bez dôkazov. Tá fotka, ktorá tam akože ukazuje páchateľa v slobodomurárskej rovnošate, mi príde ako pekne nepodarený výsledok šantenia v photoshope. Už som o tom písal aj na SME, že som iba čakal, že kedy sa objaví banda s tvrdeniami, že šlo o prácu Židov, Illuminati, HAARP alebo Vesmírnich Lidí...

OKAY? photoshop to síce nie je, ale dokazuje to hovno :) Pretože ten človek mal zjavný fetiš fotiť sa v hocijakých oblečeniach, niečo ako cosplay....
http://www.ibtimes.com/articles/185770/ ... t-garb.htm
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ColdRain napísal:viac ako 21 dostat nemoze, bohuzial, ale aj keby sa zmenila legislativa jeho uz sa to tykat nemoze, bude sudeny aj tak podla starych zakonov (princip pravnej istoty)
SG: tak naco sem furt hadzej slobodomurarske clanky? tak bud si za svojim nazorom stoj a napis, ze si myslis ze na tom moze byt nieco pravdy a nejak to vyargumentuj a nebud posraty alebo sem nespamuj blbosti stym, ze ty si o tom vlastne nic take nemyslis a len si to sem bez jedneho komentara hodil...
posraty nemam byt preco mne je jedno ci bol slobodomurar ci nie zjavne bol ja som natrafil pri googlovani na tuto informaciu tak som ju tu dal :) ale tebe zilka praskne asi za chvilku od zlosti tak nadych a vydych
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Sa tu hasterite koli srackam... . U nas nejakz hnup vystrielal v Devinskej par ludi a hned s toho chcu spravit novu legislativu o zbraniach. Ked som videl ako robia psychotesty pri skuskach na zbran tak sa necudujem ze to co sa stalo sa stalo. Tak isto je to aj vodicakmi.
Janio ma pravdu v tom ze aj keby sa nieco zmenilo tak ho budu sudit podla starych zakonou. A v base sa mu nic nestane lebo bude na zaciatku pod drobnohladom medii a na samotke s najvyssou ostrahou.

Podla niektorych som zevraj vymyty tak nech sem hodi svoj nazor kedze anonymne viem aj ja byt superman.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Rad by som si pozrel to video co zverejnil par hodin na utube pred utokmi. Ale odtial ho vraj uz stiahli, nekoluje to niekde po nete, nema to niekto z vas?
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

Frco: tu je to video :arrow: http://www.liveleak.com/view?i=37f_1311521745
je tam aj link na jeho 1500stranovú knihu "2083 – A European Declaration of Independence".
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Stále mi nie je jasné, čo chcel dosiahnuť tým strašným kynožením ľudí.
Napísať odpoveď