Masívny Pracovný Stôl (čierny) !!

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Masívny Pracovný Stôl (čierny) !!

Príspevok od používateľa saj »

Ako hladam, tak hladam, nikde nemozem najst nejaky velky masivny pracovny stol do izby. Izba bude v cierno-bielej kombinacii. Stol preto potrebujem cierny.

Ak myslim masivny pracovny stol, myslim nieco take, ako je v prilohe. Ak by ste nieco na tento styl videli, nasli tak prosim, napiste. Ja som nikde nic podobne nenasiel

Pozn. : Nemusi byt rohovy!
Prílohy
stol.jpg
stol1.jpg
stol33.jpg
stool.jpg
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Masívny Pracovný Stôl (čierny) !!

Príspevok od používateľa Soviet »

No neviem ci nieco takeho najdes v beznych predajniach. Skorej by som si to dal pripadne spravit na mieru, kde si doladis vsetko sam.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Ak si to dá spraviť na mieru tak cena nebude v stovkách € ale trochu vyššie.
Všeobecne takéto stoly nie sú lacná záležitosť. Ale to snáď vieš keď si sa pre niečo také rozhodol.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

som stolár a poviem ti tie prve dva ťa vyjdú nad 1000€ pretože je to komplet DUB a taktiež nebude asi vážiť 3 kila tak isto aj ten druhy v výplňach je ešte aj látka čiže dalšia robota tie drevotrieskove sú ok výber ale každý rohový vačší stol sa robí na mieru to čo vidíš v decodome a inde to je rozmer stola do bytovky kde sa nemožeš ani otočiť vačšinou je to síce rozobrate ak je to dtd ale ak chceš masív tak to sa robí max s 3-4 kusov aby ti to vošlo tam kde to chceš dať čiže návrhy máš vytlač zameraj kolko by mal merať dlžka šírka výška daj to na nejaký papier a ak najdeš nejakú schopnú firmu tak určite má aj nejakého navrhara a on ti poradí čo by ako sa dalo vyrobiť a rozmery ti poradí tiež potom je to jednoduche vybereš si už len dtd - neviem či chceš čiernu hladku alebo čiernu s nejakým vzorom ale to už bude na tebe
Napísať odpoveď