Masová konverzia EPS na JPG/gif

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Masová konverzia EPS na JPG/gif

Príspevok od používateľa forgottten »

Poznám množstvo programov, vďaka ktorým môžem renderovať eps súbor na jpg a potom ho uložiť požadovaným spôsobom, ale keď mám EPS súborov tisíc a potrebujem ich konvertovať všetky?

Chcel som to skúsiť nejako cez akcie vo photoshope, ale tam som mal zase problém, že som musel všetky eps otvoriť a každému potvrdiť, že ho renderujem so správnymi proporciami (on si vyberá dobré, mne je jedno aké ich dá)... Tak čo mám spraviť, aby som všetky EPS zmenil na JPG/ GIF formát naraz? Keď to má robiť dlho, chápem, len nech do toho nemusím zasahovať. Stačí nejaký malý exe súbor, nejaký skript, alebo postup, prípadne názov programíku. Ak o niečom viete, dajte prosím vedieť, dík.
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

skus pouzit napr program Irfan View - ten ma funkciu hromadnej konverzie...

spustis program, das File :arrow: Batch conversion (alebo rovno stlacis pismeno B), do listu nahadzes obrazky, ktore chces konvertovat, zvolis vystupny format a adresar kam sa maju nove obrazky ukladat a das start...

\\jaaj..sorry..som zabudol, ze na niektore formaty potrebujes nahodit pluginy :oops: a dik
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Vdaka vdaka vdaka!! Funguje to! Sice najprv neslo, ale bolo treba pluginy stiahnut len! Velmi si mi pomohol! K+! THX
Napísať odpoveď