Mass Effect 2
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mass Effect 2
no zalezi aky mas ten C2D, ja mam E6400 a slo mi to perfektne
-
Thief211
Light Star
paradna hra jednoznacne u mna najlepsia RPG co som kedy hral, vymakana grafika, vyborny pribeh, konecne nejaka hra od EA co nezabere cas hrania 4h ale toto mi zabralo 15h 23m, koniec bol tiez perfektny a co sa tyka hudby u koncu no krasa ale nasralo ma ze mi pokapala cela posadka skoro okrem Joker, Garrus,Miranda,Jacob a Legion a obicajny ludia a este ma nudilo tie misie co ste mali pomahat svojej posadke to ma dost nudilo, strielat a strielat, strasne vela moznosti na vyber no jako klobuk dole tesim sa na 3 jak hovado
-
Daggertail
Light Professional
no tie misie pre posadku bolo treba robit, ak si chcel aby ti vsetci prezilyThief211 napísal:paradna hra jednoznacne u mna najlepsia RPG co som kedy hral, vymakana grafika, vyborny pribeh, konecne nejaka hra od EA co nezabere cas hrania 4h ale toto mi zabralo 15h 23m, koniec bol tiez perfektny a co sa tyka hudby u koncu no krasa ale nasralo ma ze mi pokapala cela posadka skoro okrem Joker, Garrus,Miranda,Jacob a Legion a obicajny ludia a este ma nudilo tie misie co ste mali pomahat svojej posadke to ma dost nudilo, strielat a strielat, strasne vela moznosti na vyber no jako klobuk dole tesim sa na 3 jak hovado
Nie som isty alee.. nerobit misiu sa snad ani neda, ked je na toto naskriptovany cely dej. TJ. dej sa odhaluje postupne, ako plnis tie misie. Vplyv na prezitie ma najma vylepsena schopnost jedinca (tj tretia v poradi) na tretiu uroven - napr. u Tali je to kvariansky mechanik, u Mordina je to Salariansky vedec, atd, rovnako mat vylepsenia lode.
Joker je potom jediny jeden clen posadky, ktory to prezije stopercentne. Shephard zahynie len ak zahynula komplet cela posadka a vo finale ho okrem Jokera pri naskakovani do lode nema kto kryt. Pravdupovediac - tak prasacky sa ta hra snad ani hrat neda, to musi niekto hrat s tym ucelom.
Joker je potom jediny jeden clen posadky, ktory to prezije stopercentne. Shephard zahynie len ak zahynula komplet cela posadka a vo finale ho okrem Jokera pri naskakovani do lode nema kto kryt. Pravdupovediac - tak prasacky sa ta hra snad ani hrat neda, to musi niekto hrat s tym ucelom.
-
Thief211
Light Star
no ved ja som ich vsetky spravil aj tak mi pokapali :-/ ale az teraz som spravil misou Legionovu a myslis ze to bola chyba? trebalo uplne vsetkych? alebo stacilo ze ked prejdem Thane-a tak ten mi prezije? presiel som tie ich misie vsetky okrem Legiona toho az teraz a nikto mi neprezil okrem Garrusa jacob a miranda
Napíšem čo to i ja k tejto super hre. Prešiel som ju včera, a moje dojmy sú:
1.) perfektná grafika, (plné detaily), samozrejme videl som i lepšiu grafiku, no táto k hre úplne postačovala, páčili sa mi biotické a ostatné efekty
2.) príbeh - s Mass Effect 1 je to najlepší príbeh aký som hral
Tá hra má v podstate úplne všetko. Ťažko určiť či je 1 alebo 2 lepšia, mne sa zdali byť dosť kvalitatívne podobné.
No a niektoré veci trochu podrobnejšie : SPOILERS :
Hneď od prvej misie to bolo zaujímavé, oživenie Cerberus-om, Záhadný, Miranda. Páčilo sa mi hneď v druhej misií stretnutie s Tali (moja obľúbenkyňa). Nasledovali ďalšie misie, dobrý bol útok na loď kolektorov (zistenie že protheánov premenili smrťáci na kolektorov) .. posol. Trochu smutné bolo keď mi uniesli celú posádku, okrem Joker-a. EDI sa celkom osvedčila.
Potom boli niektoré misie celkom nudné (lojalita), no dali sa. Hlavne Illium bol veľmi pekný (mesto). Neimportoval som si savy s 1, keďže som chcel zmeniť class (pred tým vojak, teraz Sentinel). Trochu som ľutoval, že Udina je v rade, namiesto Andersona, a za celý čas som moc času v Citadele nestrávil. Žiadne stretnutie s radou ani nič. Neviem, či keby je Anderson v rade je to inak, no pochybujem.
Záhadný boľ veľmi zaujímavý, a strašne ma ovplyvňoval. Dúfam, že neprejde na druhú stranu, lebo je to veľmi divná osoba (btw, dobré oči má). Potom útok na starého reapera - Legion. Tí premenení ľudia, či čo to bolo.
Ešte útok na hereticov. Zdá sa, že Gethovia nie sú taký zlý, ja som ich premenil (nezabil som ich), snáď pomôžu v 3. Nasledoval útok na Omegu. Všetci lojálni okrem Jack, Legion - kvôli hádke s Miranda / Tali - moje presviedčacie schopnosti boli tak pól na pól.
Animačky samozrejme veľmi pekné. Napríklad v poslednej misií : útok na kolektorskú základňu. Mal som všetky vylepšenia čo som našiel, dosť nudného ťaženia.
Najprv som poslal Legiona otvoriť tie dvere - zomrel - to mi bolo celkom ľúto.
Prvá tým Ja, Miranda, Mordin. V ďalšom veliteľka Samara. Prežila.
Potom biotické pole Samara, a prvý tým ja, Miranda, Mordin. V druhom Grunt veliteľ - zomrel.
Potom ďalej som išiel ja, Mordin, Miranda, ostatní ostali brániť tú pozíciu.
Nakoniec boj s ľudským smrťákom (chlapci s BioWare pozerali asi Terminátora), všetci mi to prežili (môj tým). Potom nasledoval rozhovor so Záhadným, nechal som tú základnú, na výskum snáď to nebol zlý krok, a pomôže to v 3 proti Smrtákom.
Ušiel som z tade, posol zomrel. I keď neviem čo potom Shephard hovoril so Záhadným, že posol sa vráti. Zomreli ešte Jack, a to je všetko - nebola lojálna.
Chcel som hlavne aby prežili Miranda, Tali, Mordin, Garrus, ja to je asi všetko (ktorí aj všetci prežili).
Hra má každopádne okolo 95%. Jedna z TOP3 čo som kedy hral určite. Je to pekne závislácke, a núti to človeka stále to hrať, také je to dobré. Playtime 20 hodín. Jednotka bola 10. (tam som šiel ale menej dôkladne)
Tá jedna z posledných scén, koľko smrtákov vo vesmíre, som zvedavý ako to chcú všetko v 3 zničiť.
1.) perfektná grafika, (plné detaily), samozrejme videl som i lepšiu grafiku, no táto k hre úplne postačovala, páčili sa mi biotické a ostatné efekty
2.) príbeh - s Mass Effect 1 je to najlepší príbeh aký som hral
Tá hra má v podstate úplne všetko. Ťažko určiť či je 1 alebo 2 lepšia, mne sa zdali byť dosť kvalitatívne podobné.
No a niektoré veci trochu podrobnejšie : SPOILERS :
Hneď od prvej misie to bolo zaujímavé, oživenie Cerberus-om, Záhadný, Miranda. Páčilo sa mi hneď v druhej misií stretnutie s Tali (moja obľúbenkyňa). Nasledovali ďalšie misie, dobrý bol útok na loď kolektorov (zistenie že protheánov premenili smrťáci na kolektorov) .. posol. Trochu smutné bolo keď mi uniesli celú posádku, okrem Joker-a. EDI sa celkom osvedčila.
Potom boli niektoré misie celkom nudné (lojalita), no dali sa. Hlavne Illium bol veľmi pekný (mesto). Neimportoval som si savy s 1, keďže som chcel zmeniť class (pred tým vojak, teraz Sentinel). Trochu som ľutoval, že Udina je v rade, namiesto Andersona, a za celý čas som moc času v Citadele nestrávil. Žiadne stretnutie s radou ani nič. Neviem, či keby je Anderson v rade je to inak, no pochybujem.
Záhadný boľ veľmi zaujímavý, a strašne ma ovplyvňoval. Dúfam, že neprejde na druhú stranu, lebo je to veľmi divná osoba (btw, dobré oči má). Potom útok na starého reapera - Legion. Tí premenení ľudia, či čo to bolo.
Ešte útok na hereticov. Zdá sa, že Gethovia nie sú taký zlý, ja som ich premenil (nezabil som ich), snáď pomôžu v 3. Nasledoval útok na Omegu. Všetci lojálni okrem Jack, Legion - kvôli hádke s Miranda / Tali - moje presviedčacie schopnosti boli tak pól na pól.
Animačky samozrejme veľmi pekné. Napríklad v poslednej misií : útok na kolektorskú základňu. Mal som všetky vylepšenia čo som našiel, dosť nudného ťaženia.
Najprv som poslal Legiona otvoriť tie dvere - zomrel - to mi bolo celkom ľúto.
Prvá tým Ja, Miranda, Mordin. V ďalšom veliteľka Samara. Prežila.
Potom biotické pole Samara, a prvý tým ja, Miranda, Mordin. V druhom Grunt veliteľ - zomrel.
Potom ďalej som išiel ja, Mordin, Miranda, ostatní ostali brániť tú pozíciu.
Nakoniec boj s ľudským smrťákom (chlapci s BioWare pozerali asi Terminátora), všetci mi to prežili (môj tým). Potom nasledoval rozhovor so Záhadným, nechal som tú základnú, na výskum snáď to nebol zlý krok, a pomôže to v 3 proti Smrtákom.
Ušiel som z tade, posol zomrel. I keď neviem čo potom Shephard hovoril so Záhadným, že posol sa vráti. Zomreli ešte Jack, a to je všetko - nebola lojálna.
Chcel som hlavne aby prežili Miranda, Tali, Mordin, Garrus, ja to je asi všetko (ktorí aj všetci prežili).
Hra má každopádne okolo 95%. Jedna z TOP3 čo som kedy hral určite. Je to pekne závislácke, a núti to človeka stále to hrať, také je to dobré. Playtime 20 hodín. Jednotka bola 10. (tam som šiel ale menej dôkladne)
Tá jedna z posledných scén, koľko smrtákov vo vesmíre, som zvedavý ako to chcú všetko v 3 zničiť.
Mozes si importovat save z jednotky - v dvojke nema na vyber classy absolutne ziadny vplyv.
-
Daggertail
Light Professional
prezitie postav zavisi aj od toho, aku ulohu komu pridelis v posldenej misii, napr. do tej sachty bud tali alebo legion (a musia byt loajalny aby nezomreli), potom vodca timu garrus,spat s posadkou som poslal jacoba a na bioticku barieru som dal samaru (moze byt aj jack), a este zavisi aj od toho, koho si zoberies do boja proti reaperovi, resp. kto bude branit tie dvere ci co to boloThief211 napísal:no ved ja som ich vsetky spravil aj tak mi pokapali :-/ ale az teraz som spravil misou Legionovu a myslis ze to bola chyba? trebalo uplne vsetkych? alebo stacilo ze ked prejdem Thane-a tak ten mi prezije? presiel som tie ich misie vsetky okrem Legiona toho az teraz a nikto mi neprezil okrem Garrusa jacob a miranda
A sakraKoCi napísal:Mozes si importovat save z jednotky - v dvojke nema na vyber classy absolutne ziadny vplyv.
Daggertail - poslal som tam tali a zomrela aj ked bola loajalna. Preco? Lebo jej vlastnost "Kvarianska mechanicka" nebola zlepsovana. Poslal som tam neloajalneho legiona a prezil. A preco? Lebo ta jeho vynimocna schopnost bola na 3lvl a vyssom. Loajalnost tu podla mna hra rolu podradnu - pribehovu. Miranda, ked nemala svoju schopnost zlepsenu, tak mi umrela ci pri dverach, tak pri boji s reaperom.
Mnohi robia najcastejsie tu chybu, ze chodievaju von s dvoma, troma roznymi postavami na striedacku a tak sa absolutne nedostanu k prideleniu bodov postavam. Chyba.
Mnohi robia najcastejsie tu chybu, ze chodievaju von s dvoma, troma roznymi postavami na striedacku a tak sa absolutne nedostanu k prideleniu bodov postavam. Chyba.
prečo, keď som si aj vylepšil lekárske laboratórium na Normandy, tak sa Shepardovi pri negatívnych rozhodnutiach nevyliečia jazvy na tvári?
Len investovat nestaci, treba ist na operacku 
tie datadisky ku hre sú aj v češtine?
Posledny som hral Kasumi - ten v CZ bol. Dalsi som neskusal, ale kedze ma na social.bioware.com aj prelozeny popis do cestiny, da sa predpokladat.
-
Thief211
Light Star
kazdy DLC je v cestine ked si pri instalacii Mass Effectu 2 zadas cestinu. zevraj takto
Ked mas zakladny ME2 v cz tak vsetky DLC budu tiez v cz.
na hranie DLC je potrebné mať originál ME2, alebo nemusí byť?
Nemusi
-
wayne
Light Expert
lebo sa mu liecia len pri psychickej pohode a kladnom pristupe k zivotu, spominala to doktorcka Chakwasova... (alebo Miranda?)Snajper2 napísal:prečo, keď som si aj vylepšil lekárske laboratórium na Normandy, tak sa Shepardovi pri negatívnych rozhodnutiach nevyliečia jazvy na tvári?
Nemas pravdu - vsetko zavisi od urovne odpadlik/ochranca. Ak si ale zakupis za 50k platiny vylepsenie lodi s chirurgickou onou, tak staci ju po zakupeni vylepsenia pouzit v miestnosti s doktorkou.