Mass Effect 2
Re: Mass Effect 2
nechapem preco je to 2GB ram na win 7 ked na sedmicke idu hry jak na XP ... 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
T3e5: Asi preto, ze Windows XP sam o sebe zozerie cca 150-200MB pamate, pricom Win 7 zozerie takmer giga. Potom je logicke, ze je tam giga a dve giga, nie???
-
aviceN
Guru
Mass_Effect_2-Razor1911
a je to tady huraa
skoda ze to ma 13 gb
kto by to bol cakal 
// inak neviete niekto o CZ verzii?
a je to tady huraa
skoda ze to ma 13 gb
-
AXO
Professional
Zdravim, neviete mie niekto prosim vysvetlit, aky je rozdiel medzi full a repack verziou ? Kedze je o cca polovicu mensia, nieco bude pravdepodobne urezane ci nie ? Alebo to je len zkomprimovana nainstalovana verzia ? Diky moc
Kedze mi este nedorazila hra z xzone, tak si zatial stiahnem z warezu a potom len prekopirujem savy. Tak chcem vediet, ci to pojde.
Kedze mi este nedorazila hra z xzone, tak si zatial stiahnem z warezu a potom len prekopirujem savy. Tak chcem vediet, ci to pojde.
-
Daggertail
Light Professional
v ME2 by uz mala byt normalne cestina, kedze to robi EAaviceN napísal:Mass_Effect_2-Razor1911
a je to tady huraa
skoda ze to ma 13 gbkto by to bol cakal
Neviete kedy to bude v obchodoch ? Zajtra idem do Prahy, a budem tam "az"
do 26.teho, takze neviete ci to uz bude v obchodoch? Ceska verzia? Aby som vedel
thx
Prave ze nie ja mam win 7 na PC ktory ma gigovu ramku a idu mi tam hry v pohode. Som na tom spustil aj PES 2010. Vista zerie giga pamete. 7micku optimalizovali aby tolko nezrala a dala sa pouzit aj na starsich PC. Tusim ju spustili na 256ke ramke takze je to blbosthojko napísal:T3e5: Asi preto, ze Windows XP sam o sebe zozerie cca 150-200MB pamate, pricom Win 7 zozerie takmer giga. Potom je logicke, ze je tam giga a dve giga, nie???
rozdiel je vtom ze je ta hra viac krat zabalena do raru..a to zmensuje velkostAXO napísal:Zdravim, neviete mie niekto prosim vysvetlit, aky je rozdiel medzi full a repack verziou ? Kedze je o cca polovicu mensia, nieco bude pravdepodobne urezane ci nie ? Alebo to je len zkomprimovana nainstalovana verzia ? Diky moc
-
aviceN
Guru
v tom co je na nete su: ENG, SPA, ITA, GER, FREDaggertail napísal:
v ME2 by uz mala byt normalne cestina, kedze to robi EA
takze neviem ci sa mi to oplati stahovat alebo si pockat na nejaku cesku?
tak ceska nebude full s dabingom, takze ak nemas problemy s anglictinou, nevidim dvovod cakat
Zajtra rano sa mi dotaha a idem na to ! JO jak sa tesim... a potom si kupim orig 
-
aviceN
Guru
problem s anglictinou nemam, ale ja som myslel CZ titulky
obsahuje to teda od razora?
ci nevieme
No tak ako podla mna zatial super hra, Grafika ani nehovorim a je super optymalizovaná akurát tá čeština
ja si este pockam na tu CZ lebo tato anglicka nieje zla ale pri tom množstve komentárov akurát tak rozumiem mozno 50% a to nieje moc good takže podla mna sa oplatí počkať na CZ
PS: cz asi este nevyšla , ale ak sa mýlim nech niekto napíše
PS: cz asi este nevyšla , ale ak sa mýlim nech niekto napíše
26.1. vyjde CZ verzia
-
Grosay
Star
dokoncene... uplne genialna hra. Normalne som pri nej travil noci. Zacinam hrat odznova, aby som videl dosledky mojich akcii, ked sa rozhodnem inak ako predtym. Je dobre mat ulozene "sejvy" z jednotky. Mozete si importovat postavu. Import postavy zmeni aj niektore veci v hre (spolubojovnici, ktori prezili prvu cast...). Neviem, ci som si to pri novej hre nevsimol, ale zda sa mi, ze som nemal na vyber medzi specializaciami (soldier, infiltratot, engeneer atd.) vsimol som si to az teraz, ked som si importoval postavu z prveho dielu.
Aj ked som to presiel, pockam, kym trosicka klesne cena a kupujem original. Tento skvost musim mat v zbierke.
Aj ked som to presiel, pockam, kym trosicka klesne cena a kupujem original. Tento skvost musim mat v zbierke.
ja som to tiez presiel vyborny pribeh a atmosfera ale nevie niekto ako mat sex s Mirandou lebo som videl video z toho ale v hre som na to nenatrafil 
neviete mi poradit z akeho obchodu sa da predobjednat zberatelska edicia?? Obchody poznam, ale neviem ktory je najlepsi.
-
AXO
Professional
Zdravim, mam otazku na ludi, ktori hru uz presli, a to z dvoch dovodov:
Je vacsia pravdepodobnost, ze poznaju odpoved.
Otazka a text obsahuju !spoiler!.
A k veci(TEXT SI VYSVIETTE MYSOU - DRZTE LAVE MYSIDLO A HYBTE ZHORA NADOL):
Na konci hry, (je to posledny vyber clenov, ktorych mate niekam poslat a pod) ked mate na vyber len z piatich clenov(s vami je vas 6), mate si vybrat 2 postavy, ktore pojdu s vami a ostatni budu drzat poziciu, aby sa k vam collectori nedostali. Vyberete si dve postavy, a pojdete dokoncit kampan(zabit toho ludskeho reapera), jedna z tych troch, co ste nechali udrzat poziciu, zomre. A to je prave to, na co sa chcem opytat: Da sa nejako ovplyvnit, ktora postava zomre ? Pretoze pred tym, mozete vybrat, kto pojde cez ventilacnu sachtu(ten zomre), pri vyberani, kto bude udrziavat bio-field, aby sa mala skupina dostala cez tu miestnost s tymi rojmi chrobakov(moze ukryt, len 3 ludi, vy a 2 clenovia) a zbytok tymi musi ist inakade, tak velitela toho druheho tymu vyberate zase vy(ten zomre). Na konci miestnosti s rojmi chrobakov zomre clen, ktoreho ste si zvolili prveho(zvolite clena, ktory udrziava pole, zvolite veliteja druheho tymu a nakoniec vyberate dvoch, ktori idu s vami, tak ten, ktoreho vyberete ako prveho zomre - tie chrobaky ho unesu).
Takze vas je o 3 ludi menej(ten co ide sachtou, ten co vedie druhy tym druhy krat a ten ktoreho vyberete ako prveho pri prechadzani miestami zamorenymi chrobakmi). A z toho zbytku vyberete 2 co idu s vami a traja ostanu, z tych troch jeden umre, da sa nejako ovplyvnit, ktory to bude ? Ja som nechal drzat poziciu Legion, Tali a Samaru, zomrela Tali. Neviem ako sa to da zmenit.
Viem, ze sa to zda ako nepodstatna otazka, ale chcem, aby som v Mass Effect 3 mal postavy, ktore mam radsej a ktore su mi blizsie ako ine.
Dakujem za pomoc.
Koniec spoileru.
K hre, vidno, ze upustili od RPG, vsade kam sa potrebujete dostat, sa musite prestrielat cez tony nepriatelov. Dialogy mi prisli v ME1 viac do hlbky ako tu, ale da sa pokecat celkom dobre, dalo by sa to este vylepsit. Dej sa mi pacil, nespominam si na nejake vyhrady, zazil som aj sanku otvarajuce pasaze, takze pre mna je tato hra zatial na prvom mieste tento rok. Viem, ze su naplanovane dalsie vyhypovane hry, ale az po zahrani mozem porovnavat.
Hodnotenie z mojej strany 96%.
Je vacsia pravdepodobnost, ze poznaju odpoved.
Otazka a text obsahuju !spoiler!.
A k veci(TEXT SI VYSVIETTE MYSOU - DRZTE LAVE MYSIDLO A HYBTE ZHORA NADOL):
Na konci hry, (je to posledny vyber clenov, ktorych mate niekam poslat a pod) ked mate na vyber len z piatich clenov(s vami je vas 6), mate si vybrat 2 postavy, ktore pojdu s vami a ostatni budu drzat poziciu, aby sa k vam collectori nedostali. Vyberete si dve postavy, a pojdete dokoncit kampan(zabit toho ludskeho reapera), jedna z tych troch, co ste nechali udrzat poziciu, zomre. A to je prave to, na co sa chcem opytat: Da sa nejako ovplyvnit, ktora postava zomre ? Pretoze pred tym, mozete vybrat, kto pojde cez ventilacnu sachtu(ten zomre), pri vyberani, kto bude udrziavat bio-field, aby sa mala skupina dostala cez tu miestnost s tymi rojmi chrobakov(moze ukryt, len 3 ludi, vy a 2 clenovia) a zbytok tymi musi ist inakade, tak velitela toho druheho tymu vyberate zase vy(ten zomre). Na konci miestnosti s rojmi chrobakov zomre clen, ktoreho ste si zvolili prveho(zvolite clena, ktory udrziava pole, zvolite veliteja druheho tymu a nakoniec vyberate dvoch, ktori idu s vami, tak ten, ktoreho vyberete ako prveho zomre - tie chrobaky ho unesu).
Takze vas je o 3 ludi menej(ten co ide sachtou, ten co vedie druhy tym druhy krat a ten ktoreho vyberete ako prveho pri prechadzani miestami zamorenymi chrobakmi). A z toho zbytku vyberete 2 co idu s vami a traja ostanu, z tych troch jeden umre, da sa nejako ovplyvnit, ktory to bude ? Ja som nechal drzat poziciu Legion, Tali a Samaru, zomrela Tali. Neviem ako sa to da zmenit.
Viem, ze sa to zda ako nepodstatna otazka, ale chcem, aby som v Mass Effect 3 mal postavy, ktore mam radsej a ktore su mi blizsie ako ine.
Dakujem za pomoc.
Koniec spoileru.
K hre, vidno, ze upustili od RPG, vsade kam sa potrebujete dostat, sa musite prestrielat cez tony nepriatelov. Dialogy mi prisli v ME1 viac do hlbky ako tu, ale da sa pokecat celkom dobre, dalo by sa to este vylepsit. Dej sa mi pacil, nespominam si na nejake vyhrady, zazil som aj sanku otvarajuce pasaze, takze pre mna je tato hra zatial na prvom mieste tento rok. Viem, ze su naplanovane dalsie vyhypovane hry, ale az po zahrani mozem porovnavat.
Hodnotenie z mojej strany 96%.
Hmm nezomru nahodou len 2 ten co ide sachtou a jeden z tych co brani? Velitela druheho tymu som dal Garrusa a ten nezomrel
čeština na stahnutie:
http://tracker.cztorrent.net/torrent/ma ... tina/79906
http://tracker.cztorrent.net/torrent/ma ... tina/79906